Yani oluyor da, sonucta yapiyorlar yapanlar sanki evli olmadigi icin tam gireceken engelleniyor mu fdkjg ben sahsen istemiyorum evliligi bekliyorum dini acidan ve onemsiyorum bu konulari...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eşinle ten uyumunuz uymazsa?
Cevap sahibi
+1 yıl
Bunu anca evlendigimde anlarim heralde? Sirf bunun icin de evlilik bitirilmez bence yaa sonucta seviyorsunuz birbirinizi anlasiyorsunuz huyunuz suyunuz her sey cok guzel istediginiz gibi sirf bu konu yuzunden butun her seyi bitirecekmisiniz, ayni sey gibi bir yanlis butun dogrulari goturur gibi olur bu da, yazik olur bence tek bir seyin geri kalan butun guzellikleri yok etmesi.. Yapa yapa illa bir seviyeye ulasirsiniz ben sanki deneyimlimiyim ben ne anlarim iliskiden ama tecrube iste yapa yapa alisirsiniz birbirinizin neler sevdigini anlarsiniz vs vs orta yolunu illa bulursunuz yaa...
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olur bizim toplumda dunyanin en normal olayini (Eseyli canlilar boyle urer yoksa hayat var olmazdi) hayvan gibi kutsallastirdiklari icin millet kafayi yemis
Anca işte öpüşerek ya da yanaktan öperek vs elini tutup yürümede olabilir bence evlilikte en önemlisi cinsellik eğer 2 taraf uyumlu ise mükemmel değilse bozulmaz ama sıkıcı bir hayat geçer genelde aldatma olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evlenince hayal kırıklığına uğramamak istiyorsun sanırım birde libidoda yüksel heralde Tedirgin olmuşsun
Yani oluyor da, sonucta yapiyorlar yapanlar sanki evli olmadigi icin tam gireceken engelleniyor mu fdkjg ben sahsen istemiyorum evliligi bekliyorum dini acidan ve onemsiyorum bu konulari...
Eşinle ten uyumunuz uymazsa?
Bunu anca evlendigimde anlarim heralde? Sirf bunun icin de evlilik bitirilmez bence yaa sonucta seviyorsunuz birbirinizi anlasiyorsunuz huyunuz suyunuz her sey cok guzel istediginiz gibi sirf bu konu yuzunden butun her seyi bitirecekmisiniz, ayni sey gibi bir yanlis butun dogrulari goturur gibi olur bu da, yazik olur bence tek bir seyin geri kalan butun guzellikleri yok etmesi.. Yapa yapa illa bir seviyeye ulasirsiniz ben sanki deneyimlimiyim ben ne anlarim iliskiden ama tecrube iste yapa yapa alisirsiniz birbirinizin neler sevdigini anlarsiniz vs vs orta yolunu illa bulursunuz yaa...
Olur bizim toplumda dunyanin en normal olayini (Eseyli canlilar boyle urer yoksa hayat var olmazdi) hayvan gibi kutsallastirdiklari icin millet kafayi yemis
Girdim, pişman değilim aklım hala giremediklerimde
Olmaz tabiki de yapanlarin hepsi pişman erkek icin sorun degil ama kizlar icin buyuk sorun
Asıl girmeyenler pişman. Evlilik sekse en uzak şeydir. Seks bekarken yaşanır
Girilir, giriyorum da. Evlenmeyi de ezelden beridir istemiyorum. Bir ömür aynı kişiyle geçiremem
Erkekler genel olarak pişman olmaz ama kızların geneli pişman olur.
Değilim, iyi ki de yaşanmışta allah kurtarmış diyorum yoksa bir ömür mutsuzluk
Olmaz diyen kızlar nerdesiniz 😅 Şey gelin lazım bize 😃
Yapmasan daha doğru olur en azından kızlık zarıba dokunulmasın
Ben nişanlıyken eşimjn öpmesine dahil izin vermedim
Olmaz ben Allah'tan korkarım
Valla kız olsam girmem
Ten uyumun olup olmadığını nasıl anlayabiliriz peki? Evlilik düzenli ilişki sonuçta sevgi de var tamam da cinsellik de önemli yani
Anca işte öpüşerek ya da yanaktan öperek vs elini tutup yürümede olabilir bence evlilikte en önemlisi cinsellik eğer 2 taraf uyumlu ise mükemmel değilse bozulmaz ama sıkıcı bir hayat geçer genelde aldatma olur
Nişanlıyken falan aşırı ciddiyse olabilir
Yapma. Pişman olursun
Pısman değilim evli de değilim ama
Girdim pişman değilim
Olmaz herkes pisman
Rahatım bu konuda çatr çatr *
Evet girerim
Pişman tabiki
Hayır.
Olmaz
Olabilir
Evt sevdigimse