Kesinlikle sorun olur, bir kere her şeyden önce sağlık açısından çok yanlış. Kikinci ne siz ne o bundan almanız gereken tatmini alamazsınız. Bekleyin, o arada sevişme ve birbirinize mastubasyon yapabilirsiniz, tabi bunuda erotikleştirerek..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Bakire isen regl zamanında içine girmesin daha sonra girsin ki kanamayı da görebilir belki. Böyle girdiğinde hep şüphe ile bakar sana. ya da geciktirici ilaç kullan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kesinlikle sorun olur, bir kere her şeyden önce sağlık açısından çok yanlış. Kikinci ne siz ne o bundan almanız gereken tatmini alamazsınız. Bekleyin, o arada sevişme ve birbirinize mastubasyon yapabilirsiniz, tabi bunuda erotikleştirerek..
Bakire isen regl zamanında içine girmesin daha sonra girsin ki kanamayı da görebilir belki. Böyle girdiğinde hep şüphe ile bakar sana.
ya da geciktirici ilaç kullan.
adam o kadar beklemiş 2-3 gün daha bekler ya da başlarım adete madete der yapar
Regli de ilk geceye denk getirmezsin be prenses
olur tabii. geçmesini beklicen. adam çamurlu tarlaya operasyonmu yapsın , belki ylmak isticek
Puhahaha çamurlu tarla yazdım bunu✍️✍️✍️
tabiki s*kilmekten kurtulursun iyi olur kadınların isi zor hergün seks ben olsam katlanamam
İyi bakire değilsen numara yaparsın işte sjsj
Anlamazsa sıkıntı olmaz.
Nasıl anlamaz 😅
Bakire misin değil misin?
Жbakireyim
Himm. O zaman kılıç kana değsin de devam et
Oo ilk geceye kötü denk gelmis
O an harika oluyorsunuz
Regl iken seks keyifli olmaz
Beklerler ne olacak yani
İlk gece yapmak zorunda mısınız
Dayanamaz ki o
Neden
Öyle beni çok istiyo
Reglim de, anlayış göstermesi gerekiyor.
Sorun olmaz
Sonr yaparsın
İlişki olmaz ki
Olmazki amasyada
Sence olmaz mı
Alacakaranlık 4
evleniyo musun
İlişki olmaz ilk gece
Bekaret kanı dersin
Puhahaha 😂😂
O pis kokudan anlaşılmicak sanki
Kokudan anlaşılmaz. Regl kanı uzun süre beklerse kokar, taze regl kanı pek kokmaz
Alla alla ama çok sağlıksız bişey olur ilişki olursa
Vay aq bilgi kurgu filmi gibi neleri düşünmüş esk. ortlar 😂😂
olmaz :D
Evlenince mi