Cinsel Yaşam Erkekler de sabahları istekli uyanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Erkekler cevap lütfen Güncellemeler1 yıl Daha önce yaladım sürtündüm ama hiç içime almadım canım çekiyor benim de sabah sabah Erkekler de sabahları istekli uyanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 75% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. İdrar birikimi yüzünden ereksiyon kalkarız hepsi bu. 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Buda soru mu sabah sorulan soruların %70 i sabah libidosu 1 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Her sabah istekli uyanırım buda cinsel açıdan sağlıklı bir erkek olduğumu gösterir 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet bazen dimdik oluyor 😀 sırf onun yüzünden uyaniyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet sabah kalkınca o taş gibi bir süre tokatlar öyle kalkariz 0 0 Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Evet istekli uyandimda işe gidecem diye garibim baka kaldi 0 0 Yorumla
hkand26 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. evet genelde ereksiyon halinde baya sert bi şekilde oluyo uyandığımda :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkekler de mi? Asıl erkekler öyle uyanır zaten.Bıktım artık şu sabah ereksiyonu olayından, her sabah beyefendinin günaydını ile uyanmak istemiyorum 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sabah ereksiyonu olur hergün. Artı birde istek yüksekse fena oluyor. Kolay kolay inmiyor. 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Sabahları çok istekli olurum ama bil bakalım ne eksik 😄 0 0 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% 1 yıl Evettt hemdee cok.. Şu an yatagin icindeyim ve dusa hazirlaniyorum 0 0 Yorumla
Kaoslyn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl İşten geldim uyumaya çalışıyorum ama olmuyor o yüzden 1 0 Yorumla
bidenemeli Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet oluyor ama kadınlarda olmuyor diye biliyordum 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zımba gibi şu an sen düşün 1 0 Yorumla
doanzd Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 91% 1 yıl Hemde nasıl bi bilsen :) 1 1 Yorumla doanzd 1 yıl Keşke sohbet edebilsek :) duygularımızı paylaşabilsek.. Yorumla
Uzunince_birol_dayım Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl 18lik oğlan benden önce uyanıp dikiliyor. O kadar istek var düşün. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl şu an hala istekliyim. Yataktan çıkasim yok🔥 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sürtünmeye devam et. Doğru insanı bulana kadar Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Testeron hormonu patlama noktasına gelir 0 0 Yorumla
Açılındoktorgeldii Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 90% 1 yıl Sabah bizde de istek tavan olur 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Uyaniriz tabi amasyada 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sabah sabah çık aklımdan 😂 0 0 Yorumla
tutkuluromantik012 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hemde çok fazla benim isteğim hala da geçmedi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dimdik şu an 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evettt 1 0 Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 57% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Yok hiç uyanmaz 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 714 cevap paylaştı. Evet şu an dimdik 1 1 Yorumla Hyperxxx 1 yıl Yardımcı olayım mı ekle Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% 1 yıl Genelde 1 1 Yorumla ucankazmorton 1 yıl Bul. bir tane yap Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. evet genelde :D 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. her sabah hemde 0 0 Yorumla
Board-Tennis Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Maalesef sende mi? 0 1 Yorumla Board-Tennis 1 yıl Yalnız umarm ilerde pişman olmazsın Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet her sabah 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Uyandikta ne oldu.. 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Kaltigimda dimdik hazır valla 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Çok fazla 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Her sabah oluyor 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
syilmaz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Çare olacaksan gel 1 1 Yorumla syilmaz 1 yıl Pişman olmazsn Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Genelde evet 0 0 Yorumla
suskun-07 Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her sabah 0 0 Yorumla
sesigüzel44 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı. Evet sen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
İdrar birikimi yüzünden ereksiyon kalkarız hepsi bu.
Buda soru mu sabah sorulan soruların %70 i sabah libidosu
Her sabah istekli uyanırım buda cinsel açıdan sağlıklı bir erkek olduğumu gösterir
Evet bazen dimdik oluyor 😀 sırf onun yüzünden uyaniyorum
Evet sabah kalkınca o taş gibi bir süre tokatlar öyle kalkariz
Evet istekli uyandimda işe gidecem diye garibim baka kaldi
evet genelde ereksiyon halinde baya sert bi şekilde oluyo uyandığımda :D
Erkekler de mi?
Asıl erkekler öyle uyanır zaten.
Bıktım artık şu sabah ereksiyonu olayından, her sabah beyefendinin günaydını ile uyanmak istemiyorum
Sabah ereksiyonu olur hergün. Artı birde istek yüksekse fena oluyor. Kolay kolay inmiyor.
Sabahları çok istekli olurum ama bil bakalım ne eksik 😄
Evettt hemdee cok.. Şu an yatagin icindeyim ve dusa hazirlaniyorum
İşten geldim uyumaya çalışıyorum ama olmuyor o yüzden
evet erekte şekilde kalkık sekilde penisi büyümüs sekilde 😎
Evet oluyor ama kadınlarda olmuyor diye biliyordum
Zımba gibi şu an sen düşün
Hemde nasıl bi bilsen :)
Keşke sohbet edebilsek :) duygularımızı paylaşabilsek..
18lik oğlan benden önce uyanıp dikiliyor. O kadar istek var düşün.
şu an hala istekliyim. Yataktan çıkasim yok🔥
Sürtünmeye devam et. Doğru insanı bulana kadar
Hem de nasıl fazlasıyla anlayamazsın
Testeron hormonu patlama noktasına gelir
Sabah bizde de istek tavan olur
Uyaniriz tabi amasyada
Sabah sabah çık aklımdan 😂
Gel sokalim yılanı icine
Hemde çok fazla benim isteğim hala da geçmedi
Dimdik şu an
Evet çok fena hem de
Evettt