- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılGenellikle öyle söylerler ama ben Vallahi bilmiyorum sabah akşam gece her zaman her yerde sokakta evde her zaman azgınım ve sevişmeye hazır biriyim 😋😋😋🥵🥵
05 Yorumla- +1 yıl
eğer söz konusu cinsellik ise evet yani o amaö için birbirimize karşılıklıysa evet
- +1 yıl
Pemi bunu yapan bi etkek neden yapar.
Yani sadece arzulamak da değil. Kıza yazıyorsa yol yapıyorsa o konuya girebilmek için. Çünkü kiz öncesinde çocuğa eğer derdin buysa bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Buda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Ama 24 şubattan beri yaziyir. Kizi 20 subatta görmüş disarfa. 3 kez yazmış. Ama cinsellige girmeden - +1 yıl
o zaman benim anladığım yedekte tutuyor
- +1 yıl
Sevgilisiylede wp fotosu var ama kıza kapali. Instagramda kizi engellemis. Misal geçen gün telegramda 13
15 de kizi iki kez üst üste aramis sonra da 13.15de wpden yazmis mesaj konuşmuşlar wpde kız aramışsın demiş. Yanlışlıkla oldu yazmış. Koz himm anladim deyince cevap vermemiş
En İyi Cevaplar
+1 yılSabaha kadar benim yerime nöbet tutan biri var. Sabahta o kaldırıyor beni zaten vakitli vakitsiz. Ama boğa Burcu olunca vaktin çok önemi yok benim için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde uyandığımda yarama taş gibi uyanın sen uyu biz dimdik ayaktayız der gibi ama iki tokat atıp uyu diyoruz fazla itişirse müsaitsen mastürbasyon yapar rahatlatiriz aksi takdirde işlerinde yaramazligacdevam eder yapacak şey yok
00 YorumlaSabah ereksiyonu diye bişe var bazen benim 2 saat dimdik olduğu olıyor. Partnerimi uyutmam bazen. Napim içimden geliyor. Rahatlamam lazım
06 Yorumla- +1 yıl
Yani sadece arzulamak da değil. Kıza yazıyorsa yol yapıyorsa o konuya girebilmek için. Çünkü kiz öncesinde çocuğa eğer derdin buysa bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Buda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Ama 24 şubattan beri yaziyir. Kizi 20 subatta görmüş disarfa. 3 kez yazmış. Ama cinsellige girmeden
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılAslında ben yorgun olduktan sonra daha istekli oluyorum nedense nöbet çıkışları libido problemleri çözmek daha cazip iyi geliyor 😅
02 Yorumla- +1 yıl
Yani sadece arzulamak da değil. Kıza yazıyorsa yol yapıyorsa o konuya girebilmek için. Çünkü kiz öncesinde çocuğa eğer derdin buysa bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Buda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Ama 24 şubattan beri yaziyir. Kizi 20 subatta görmüş disarfa. 3 kez yazmış. Ama cinsellige girmeden
Sanırım öyle, çünkü genelde sabahları mesaj kutum fulleniyo 😂😂
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSabah enerjisi heleki erken saatte tam dinamik oluyor morning seks 🤩🤩😍😍
06 Yorumla- +1 yıl
Yani sadece arzulamak da değil. Kıza yazıyorsa yol yapıyorsa o konuya girebilmek için. Çünkü kiz öncesinde çocuğa eğer derdin buysa bana ulaşma ve mesaj atma demiş. Buda o zaman kendine iyi bak sil her yerden demiş. Ama 24 şubattan beri yaziyir. Kizi 20 subatta görmüş disarfa. 3 kez yazmış. Ama cinsellige girmeden - +1 yıl
Açıkca kendi karar ve özgüveniyle etkileyicilikde önde olmak istemiş bu erkekde bir hile dümen var gibime geldi
- +1 yıl
Eski sevgili veya eş normalde arzulamam ama çok diretirse bir ihtimal etkilenirim
Olabilir bizden erken uyanan bir organımız var fksdjf
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ben genelde istekliyim ama her sabah olmaz ama evet olur...
00 YorumlaMerak ettiğin her şeyi sor bana cevaplarım, beklerim seni sohbet dönmüş olur
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAslinda sbahi aksami conslelik hormon ve istekliliginize baglidir. Kiz erkek diyemem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet şu an libido tavan mesela.. sebebini ben de bilmiyorum..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide. Detay anlatmamı ister misin?
00 Yorumla
+1 yılGece de olur sabah da
00 YorumlaSabah en yüksek seviyedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Sabahları güneşli bir güne uyanmak
00 YorumlaGenel olarak hep öyleyim
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet şu an olduğu gibi
00 Yorumla
+1 yılHemde nasıl sabah seksi böyle tadı bambaşka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatırım ama buradan olmaz
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet istekli oluyoruz benden önce o uyaniyo
024 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilim varken olmaz
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılNiyeti o demekki denemekten vazgecmiyo ısrarcı
- +1 yıl
Sevgilisiylede wp fotosu var ama kıza kapali. Instagramda kizi engellemis. Misal geçen gün telegramda 13
15 de kizi iki kez üst üste aramis sonra da 13.15de wpden yazmis mesaj konuşmuşlar wpde kız aramışsın demiş. Yanlışlıkla oldu yazmış. Koz himm anladim deyince cevap vermemiş
Cevap sahibi+1 yılInsanları anlamak zor işte naparsın onunki de umut işte vermese de sevişiriz falan mı diyo ki
Cevap sahibi+1 yılOnu tanimadan net bisey söyleyemeyiz ki sen mi oluyon bu kız
Cevap sahibi+1 yılHmm boş ver ya başka adam mi kalmadı hem gitmiş yani sevse niye gitsin
- +1 yıl
Sevgisi mi var yoksa derdi sevismek mi bilemedim. Ben buna eğer seviyeli olacak olacak net cevaplar vereceksen ve farklı bir beklentin olmayacaksa buluşmaya gel aksi halde gelme dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi cevap vermedim. Kasimda kendi yazdi gece filiz diye sabah efendim dedim. Cevap vermedi. 20 subatta beni görmüş. 24 subatta yazdi. Ama normal hal hatır mesajı. Fiziksel bir yorum vs de yapmadi
Cevap sahibi+1 yılE belli iste sevse sil heryerden demezdi ki o senin gitmeni göze almş bi kere
Cevap sahibi+1 yılEvvey
Cevap sahibi+1 yılEvvet
Cevap sahibi+1 yılYakinlaşma olmuş muydu
- +1 yıl
Nude meme foto gördü sadece. Yani yama otururken bir kez boynumu öptü. Yanağımı kulağıma yakın uzun uzun dudağını kaldırmadan hafif ıslak öptü ellerimi öptü. Bacağıma basenime şakayla karışık dokundu. İkimizde kilo almıştık birbirimizin göbeğine dokunduk hepsi bu. Ama o kamera acri her yerini gördüm. Hatta özel bölgesini ve koltuk altını tras ederken izledim
Cevap sahibi+1 yılHmm evet ilerisi olur mu ki diye deniyo demekki sürekli
Cevap sahibi+1 yılO zaman da ondan beklemişdir insanlar çok garip ya
Cevap sahibi+1 yıl😂😂genelleme yapmayaydın iyiydi hepsi insan ya hani
Benim zaman saat fark etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes öyledir ya sadece biz mi 😌
00 Yorumla Kesinlikle
20 Yorumla
+1 yılHer sabah taş gibi uyanıyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılHer iki cinste olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvettt
00 Yorumla
+1 yılEvet sanirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
+1 yılDeğişiyor
00 Yorumla
+1 yılEvet ben en çok sabahları istekli olurum
00 YorumlaEbet
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPenis kalkık olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılİkisini de idare etmek istiyor
Cevap sahibi+1 yılHem eskiyi hem yeniyi ama duygu olmadığını o zaman bir şey bekleme demiş sil demiş söylemiş zaten sadece cinsellik
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemir gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İlgisi yok knk
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok
00 Yorumla
+1 yılEvet şu an aşırı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
00 Yorumla
Detaylı bilgi