Bana diyor ki ben istemiyorum. Evlenmeden olmaz vs. Ne yapcaz? Ben de evlenmeden önce olur diyorum. Evlendikten sonra sürpriz mi olcak nzkdnfdm?
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada evlenicez
Sevgilime vücudunu görmek istiyorum dedim, evlenmeden olmaz diyor. Ne yapacağız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Emin ol öylesi daha iyi. Kendisinin verdigi karar daha namuslu bir karar. Sende tabi erkek olduğun için malzeme boş durmuyor aklına birşeyler geliyor ama kendine sahip çık evlenmeden önce olmaz böyle şeyler. Bu konuda onu zorlaman da senden soğutur ayrıca. Ek bilgi olarak eklemek istedim
0
16 Yorumla
Soran
1 yıl
Namuslu karar? Başkasıyla seks yapmış. Neyin namusu?
Ben ne bileyim başkasıyla ne yapmış. Bu durumdan haberim olmadığı için ve yazmadığın için böyle cevap verdim. Beğenmiyorsan bir dahakine soruya yazmayı düşünebilirsin. Lavuk lavuk soru işaretli sorgulayan cümleler yazmamanızı rica ederim
Bende biraz stresliyim kusura bakma ne yaptığımı bilmiyorum. İnsan bir kadının vucdunu göremeyecek kadar erkek olunca üzülüyor. Sevilmedigini hissediyor
Evet üzülür de sevmeyen kişiyle de yola çıkılmaz zaten. Kendisi ile konuşup fikrini açıkça belirt. Belki o zaman sana anlayış gösterir. ya da sevilmediğini hissediyorsan kimseye muhtaç değilsin sevgiyi hissettiğin yeri bulursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Emin ol öylesi daha iyi. Kendisinin verdigi karar daha namuslu bir karar. Sende tabi erkek olduğun için malzeme boş durmuyor aklına birşeyler geliyor ama kendine sahip çık evlenmeden önce olmaz böyle şeyler. Bu konuda onu zorlaman da senden soğutur ayrıca. Ek bilgi olarak eklemek istedim
Namuslu karar? Başkasıyla seks yapmış. Neyin namusu?
Başkası görüyor biz goremiyoruz. Ha evet bize gelince namus işliyor
Ben ne bileyim başkasıyla ne yapmış. Bu durumdan haberim olmadığı için ve yazmadığın için böyle cevap verdim. Beğenmiyorsan bir dahakine soruya yazmayı düşünebilirsin. Lavuk lavuk soru işaretli sorgulayan cümleler yazmamanızı rica ederim
Bende biraz stresliyim kusura bakma ne yaptığımı bilmiyorum. İnsan bir kadının vucdunu göremeyecek kadar erkek olunca üzülüyor. Sevilmedigini hissediyor
Sonuç olarak sevilmeyen insan üzülür
Evet üzülür de sevmeyen kişiyle de yola çıkılmaz zaten. Kendisi ile konuşup fikrini açıkça belirt. Belki o zaman sana anlayış gösterir. ya da sevilmediğini hissediyorsan kimseye muhtaç değilsin sevgiyi hissettiğin yeri bulursun
Evet haklısın. Ben ona söyledim. Başkasıyla seks yapıyorsun ama bana gelince bir nudeyi çok görüyorsun dedim.
Başkası ile birlikte zaten. Seninle birlikte değil. Peşinden gitmenin anlamı yok ki dostum
Pardon şuanda yapmıyor sanırım.
Şuanda yapmıyorsa aranızdaki mevzudur bu. Ama şuanda yapıyorsa başkası ile. O kızın peşinden gitmek de pek mantıklı değil
Şuanda yapmıyor önceki sevgilisi ile yapmış. Bana tecavüz etti diyor.
Ama inandırıcı gelmiyor bana. Benim kaç sevgilim oldu hepsine de tecavüz etmişler. Yalan yani
Bu ülkede mümkün bu arada. He doğru mu yanlış mı bilemem
Bu ülkede mümkün ama bu kadarı mümkün değil
Tesadüf de olabilir denk gelebilir yani.
Ama yalancı da olabilirler sen bileceksin o kadarını işre
sürpriz yapıcak demekki olabilir
Önceki sevgilisi buna tecavüz etmiş. O öyle söylüyor. Namuslu ayağına yatıyor ama kız tecavüze uğramış gibi değil sanki
Zaten opusuyorlarmis seks istemiyormuş