Şu an cinsel bir yaşantımız yok ama muhabbetini ediyoruz. Evlenince vajinadan çok arkayı düşünüyor ben asla yapmak istemiyorum hep iğrenç hem günah hem de çok acıdığını duydum. Ama adam anala takmış sanki önü patlattı genişletti şey yapa yapa arkamız kaldı bir
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kendine saygın varsa şayet anal gibi şeyleri yapmaman lazım. Kalın bir salatalık al önce bunu ben sokucam sana de , bakalım ne diyecek. Sapıklardan uzak dur lütfen. Orası cinsellik için değil , dışkı için var. Yırtık oluşur ve doktorlar ameliyata alır inan ki. Büyük tuvaletini dahi yapamazsın çok uzun süre inan ki. 👍🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Eğer bunu değişmeyeceğini düşünüyorsan sizin için hep sorun olacaktır ve ne o ne sen vazgeçeceksin. O nedenle ilişkini gözden geçirmelisin. Anal seks hakkında görüş istiyorsan zevk kadından kadına değişir. Elbet bu açıklamayı oldukça genişletebilirim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu yarın sana vibratör taktırıp kendini hadi ordan kız. Vagina genişlemez bu arada hiç.
14 Yorumla
Soran+1 yılYaa valla baksana boşar falan diyorlar ben anlamadım sevgiden de mi önemliymiş bu 😔 onu bilmiyorum şehir efsanesi mi yaptıkça genişliyo diyolardı
Cevap sahibi+1 yılYok yok genişlemez hüç merak etme. Yapısı buna müsait etmiyor. Canım siz evlenmeden konuşmadınız mı ya bunu. Adam biraz sıkıntılar geçirmiş sert seviyor olabilir ama senin de fikrin önemli istemiyorsan tabiki de sevgiyi geçemez ama onun için cinsel ihtiyacı böyle giderebiliyor. Boşarsa boşasın ezdirtme kendini başkasının görüşü için. Hayatın bu senin başkası için yaşamicajsın sen keyif alıcaksın :)
Soran+1 yılBiz daha evlenmedik zaten nişanlıyız ve benim bildiğim kadarıyla da bakir zaten belki ondan arkada bir halt var zannediyordur. Bir de bir şey sorabilir miyim ben ilk geceden çok korkuyorum bazıları ölüm kadar acı diyor gerçekten çok mu acıyor ben biraz paniğim canım çok tatlıdır vajinusmus olacağım diye korkmaya başladım şimdiden
Cevap sahibi+1 yılHahaha canım korkma ben bilmiyorum ama merak etme regl acısı kadardır en çok.
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Anal yapmayan kadınlar hayatına erkek almasın lütfen kapı orada defolup gidin
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki ama oranın amacı cinsellik değil ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde eski partnerler istiyordu aklıma soktular zorla. Hiç biride alamadı arkadan şimdi merak ediyorum nasıl orası diye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Hayayından önemli değil. Sakın yapma
05 Yorumla
Soran+1 yılHerkes boşar başkasını bulur diyor o kadar mı önemli bu aşktan sevgiden de
Soran+1 yılErkek zihnini anlamıyorum yoksa beni çok sever 5 senedir çok uğraştık bu aşama için ama erkekler farklı canlılar olduğu için sormak istedim.
+1 yılYapmazsan boşanır net
03 Yorumla
Soran+1 yılAma yapmak istemiyorum ben önden bile korkuyorum arkayı nasıl yapayım
- +1 yıl
Korkunun ecele faydası yok ama
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Delikanli adammis:). Sira arkada ver kurtul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılırsınız en kötü yapmazsan..
00 Yorumla
+1 yılDur daha kulaklarının arkası var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İstemiyorsan verme. Hiç bir şey yapamaz.
00 Yorumla
+1 yılZorla yapar takmış kafaya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBi şekilde yapacak emilm ol
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılYapma zaten ne gerek var bok yolu
00 Yorumla Erkekliğine sçym onun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Arniz açılır yapacak birini bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaplantılı sapık 🙄🙄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Evlenme bence. O iş yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapma
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası ile yap de
00 Yorumla
+1 yılÖnce ben sana yapacam de
00 Yorumla
+1 yılBişey ommaz n olacak evlisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltop ile evleniyorsun bildiğin TOP
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yolda
00 Yorumla
+1 yılErgen mi
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil :(
- +1 yıl
Bence hiç seks deneyimi olmadığı için diyor
Soran+1 yılBilmiyorum ki sadece sevişme falan oldu bakirim demişti ama o ilk gece anlaşılır deneyim vae mı yok mu
- +1 yıl
Evet anlaşılır bence yok o yüzen öyle davranıyır
+1 yılİşini bilmiyor
00 Yorumla
+1 yılVer nolcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bakir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAnal istemesi ondan mı ki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz