Arkadaşlar başta cinsel hayatım olduğu için red yiyorum sanıyordum ama sadece 2 kere ilişki yaşadım yakın zamanda her sevgilisiyle yapan arkadaşımda evlenince sorunu kendimde aramaya başladım ama mesleğim var güzelim de gerçekten sadık birisiyim de neden olmuyor anlamıyorum gerçekten ilk defa bir ilişkimde sustum her şeyi detay vermeden anlattım biriis arkamdan kötü şeyler diyip çocuğun güvenini sarstı oda bitti düşmanım da çok ailem de yaşın geldi işin de var artık evlen diyor napıcam bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılCinsel deneyiminin olması evlenmene engel değil, hatta 25 yaşımda olsam ve evlenmeyi düşünüyor olsam sevişmeyi bilmeyen, el değmemiş, s.. ik görmemiş bir bakireyle evlenmeyi istemezdim. Karşına yanlış erkekler çıkıyor, sorun senin cinsellik geçmişinin olması değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sana yapılan mahalle baskısı dediğimiz evlenme baskısına boyun eğme. Doğru kişiyi bulmadan yapılacak bir evlilik şu anki hayatından da kötü hissettirebilir.
Cinsel hayat ile evlilliğin doğrudan bir ilgisi zaten yok.
Senin arkandan söyleneceklere aldırmayıp sadece senin dediklerine güvenen birisi olmalı. Bu olmayınca senin susman veya her şeyi anlatman etkilemez.
Şikayet edilen veya beğenilmeyen özelliklerin varsa onlara odaklanabilirsin değiştirmek için.
01 Yorumla- 1 yıl
Boşanmalar da doğru kişiyi bulamıyorlar diye oluyor🤠🤠🤠
Burdaki yaş doğruysa hiç te bile yasin gelmedi 30 kadar hayatını yaşa sonra evlenince baskasi ile yaşayacaksın oda herseyi yaşamana imkan sağlamıyor bence kendi moralini bozuyorsun takma kafana yasin daha erken o konu ile kendini meşgul etme sevgili yap gez eğlen ciddi olursa oda olur ama taş konusunda yok geciyir filan bunlar hikaye 28 30 arasi en ideali
03 Yorumla- 1 yıl
Abi senin karın da seninle evlenmeden önce gezip tozup yattı mı?🤠🤠🤠
- 1 yıl
Abi kadınlar sadece en güçlü tek bir erkekle seks yapmak ister erkekler her hakınla.
Zaten bu farkı anlayınca şartlarımızın eşit olmadığını anlıyorsun.
Ayrıca mesela bir kadın seks yapmak istiyor tek yapması gereken bir bara ya da kulübe gitmek. Ama bir erkek bara bile giremiyor ki girse de 1.80+ kaslı olmak vs şartlar yoksa seks yapmazlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
33Cevap
1 yılNekadar kendinden emin olsanda insanlar herzaman ön yargılı olucaktır elbetki bu durumu kabullenen birisi çıkacak ama seni ruhen yorabilir yani atıyorum evlendikten sonra bunu bilip kabul ettiği halde yüzüne vurmamisı gerekir umarimki buda senin imtihanın deki Allah'ım ben yaptığım günahtan (hatadan dolayı çok pişmanım tövbe ettim sen karşıma hayırlı bir nasip cıkar diye dua et zamanla umarım kabul olur
00 Yorumla
1 yılAbla 4 yıl bekle okulu bitirince seni alacağım istediğin kişiyle seviş önemi yok ben senin için çalışacağım.
00 Yorumla
1 yılŞahsen bende asla istemem isterse dünya zengini olsun bakire olmayanla evlenirim diyende zor bulursun hayırlısı olsun
00 YorumlaHiç öyle düşünme evlenen de bir şey yapmıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlenirsin acele etme biryerlerde kısmetin vardır. Hayırlı biri olsun yeterki
00 YorumlaE ilk kime verdiysen ona git. Ya başlıcam artık öyle milletle oynaşıp oynaşıp ağlıyorsunuz sonra
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gel evlenelim çiçeğim 🤣🤣 2 farklı şehirde yaşama seçeneği sunuyorum sana
00 Yorumla
1 yılEvde kalcak bir durum yok merak etme sendede bir sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİşte kızlar böyle kullanılıyor bakir olmayam adam bile bakire kız olmasa evlenmem diyor gel şimdi cik iisin icinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHani niye bir şeyler yapıyorsun ki? İnsan nefsine hakim olur ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorun fazla sadık olman. Böyle değer görmezsin.
00 Yorumla
1 yılGeçmişin seni ilgilendirir. Tanımak gerekiyor nasıl birisin. Evliliği taşıyabilecek misin
00 YorumlaSana yardimci oluyum istersen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılŞansını zorlaman lazım ama dikkat ederek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEğer istersen tanışmak isterim seninle prenses ne dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zamanı gelince olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. boş ver hayatini yasa bence amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaç yasindasin? Seni hakedenlere şans vermiyro olabilir misin
00 Yorumla
1 yılGel beni al 😂😂bu ne böyle yaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Cinsel konu başlı başına sıkıntı zaten
00 Yorumla
1 yılBen bazen kızları anlamıyorum gerçekten
00 YorumlaEvde kalmazsın cunki kizsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşındasın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZamanla oluczk şeyleri bi anda olsun istiyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Yasin kacki
00 YorumlaKal o zaman mk
00 Yorumla
1 yılBana da diyorlar
00 Yorumla
1 yılKriterin neler
00 YorumlaCok basit.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne bu evlilik merakı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı.
1 yılBanada diyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMeslek ne
00 Yorumla
1 yılİlişki derken
00 Yorumla
1 yılKac yaşındasın?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yaşıtlarım evleniyor evde kalmış gibi hissediyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat