Cinsel Yaşam En uzun seksiniz kaç dk veya saat sürdü? İnci1717 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 En uzun seksiniz kaç dk veya saat sürdü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Ben sevişmedim hiç. 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Sabaha kadar boşalmadan kızı deli etmiştim kız rahat min 5 kez boşaldı gece takılmıştık arabada sabah yaptık bunun min 3 saati seks ile geçmiştir 0 0 Yorumla
korayodak Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% 1 yıl Birkaç saat sürdü ama doğrusunu isterseniz fazla uzun süreni de çabuk biteni kadar sıkıcı oluyor. 0 0 Yorumla
Berserk34 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Eğer spontane gelişmediyse en az 2 saati var, spontane geliştiyse 1 saate yorulurum. 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tek boşalma olarak 20 dakika falan ben süreyi istediğim kadar sürdürebilirim partnerim yeter artık dediği için yirmi dakika yoksa iki saatte yaparım 0 0 Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Adını hatırlamıyorum bir hap vermişti arkadaş yalan olmasın 40 dakika civarı boşalmamıştım artık haptan mı bilmem de normalde o kadar sürmez 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Bi seferinde otelci kovmak zorunda kaldı , bir türlü boşalamamıştım 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok kısa sürdü ilk defay di diye bir halt edemedim bana bu tecrübe oldu. 0 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. 2,5 saat sevişip sonunda kızn dayanamayaıp 30 dk da seks yaptığımız hatırlıyorum ama 3 posta tabi 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl 1 saatin altında süren olmadı ama bu iyi bişeymi her kadın için değil 0 0 Yorumla
Nevskiy Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aralıklarla 4 saat. Yani tam orgasm olmadan durup devam ediyorduk tabii arada su içerek 😂😈 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olmadı ki hiç. Kredi kartını bile temassız kullanan birisi olarak temastan aşırı korkarım ben. 😱 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Zamanla yarışmıyorum saate bakmıyorum. keyfime ve zevkimize bakıyorum 0 0 Yorumla
ulaşbanakoyayim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Sevisme dersen saatlerce ama. kac dakka vurdun dersen 45 rekorun bosalmadan 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. oral ve ön sevişme hariç 35 dakka 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu yaşta bunu çokmu düşündün 0 12 Yorumla İnci1717 1 yıl Aynen Yorumla u KasiKesh 1 yıl Fazla merak iyi değildir hanfendi Yorumla İnci1717 1 yıl Kişiye göre değişir beyefendi Yorumla u KasiKesh 1 yıl Küçük hanım seni bu merağa ne itti Yorumla İnci1717 1 yıl Sadece merak ettim bi sebebi yok Yorumla u KasiKesh 1 yıl Libidon rahat bırakmıyor demekki seni Yorumla İnci1717 1 yıl Ne alakaaa Yorumla u KasiKesh 1 yıl Cinsellik üzerine soruyorsun hep sorularını denk geliyor başka nedeni olmazki Yorumla İnci1717 1 yıl Senin dediğin gibi olsun Yorumla u KasiKesh 1 yıl Çok soğuk duruyorsun yapın mı öyle Yorumla İnci1717 1 yıl Soğuk değilimm Yorumla u KasiKesh 1 yıl Dominantsın ozaman küçükhanım Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gelir şimdi ziyalar 🤣 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. 3 saat. Ama pilim bitti 0 0 Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı. 25 dk sürdü 0 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. 45 dakika 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1 saat bende 0 0 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Sevişme dahil 1saat 5 dakika 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 30 dk 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aralıklarla 1 gün sürdü 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Zabaha kadar 0 1 Yorumla GodOfWarAres 1 yıl Sabah ezanı okunurken mola da verdik Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. 2 saat sürüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Ben sevişmedim hiç.
Sabaha kadar boşalmadan kızı deli etmiştim kız rahat min 5 kez boşaldı gece takılmıştık arabada sabah yaptık bunun min 3 saati seks ile geçmiştir
Birkaç saat sürdü ama doğrusunu isterseniz fazla uzun süreni de çabuk biteni kadar sıkıcı oluyor.
Tek boşalma olarak 20 dakika falan ben süreyi istediğim kadar sürdürebilirim partnerim yeter artık dediği için yirmi dakika yoksa iki saatte yaparım
Adını hatırlamıyorum bir hap vermişti arkadaş yalan olmasın 40 dakika civarı boşalmamıştım artık haptan mı bilmem de normalde o kadar sürmez
Bi seferinde otelci kovmak zorunda kaldı , bir türlü boşalamamıştım
Çok kısa sürdü ilk defay di diye bir halt edemedim bana bu tecrübe oldu.
2,5 saat sevişip sonunda kızn dayanamayaıp 30 dk da seks yaptığımız hatırlıyorum ama 3 posta tabi
1 saatin altında süren olmadı ama bu iyi bişeymi her kadın için değil
Aralıklarla 4 saat. Yani tam orgasm olmadan durup devam ediyorduk tabii arada su içerek 😂😈
Olmadı ki hiç. Kredi kartını bile temassız kullanan birisi olarak temastan aşırı korkarım ben. 😱
Zamanla yarışmıyorum saate bakmıyorum. keyfime ve zevkimize bakıyorum
Sevisme dersen saatlerce ama. kac dakka vurdun dersen 45 rekorun bosalmadan
Bi saat süren oldu ya
Ön sevismeyle 1 bucuk saat
2 saate yakın sürmüştü
Bosalmadan en uzunu 4 saat
oral ve ön sevişme hariç 35 dakka
Daha yapamadım.
Bu yaşta bunu çokmu düşündün
Aynen
Fazla merak iyi değildir hanfendi
Kişiye göre değişir beyefendi