Cinsel Yaşam En uzun seksiniz ne kadar sürdü? 92ceren92 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sizi ateşleyen şey neydi En uzun seksiniz ne kadar sürdü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nuluad Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Bi gun olmustu sabah aksam ogle 10 gibi gittim arkadasin yanina aksam 8 e kadar tabiki arada yeme icme vs oldu ama hic giyinmedik 0 0 Yorumla
Y_U_S_U_F Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 86% +1 yıl Ön sevişmeyi dahil edersek 1 saat veya 1,5 saat arası. Sadece birleşmeyi hesap edersek 20-25 dakika felan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En uzun belki 30 dakika belki 45 dk o da ön sevişme dahil seks 5 dk sürmez 2 dk 3 8 Yorumla Sakallıbey +1 yıl Mümkün değil Yorumla mami6138 +1 yıl Katiliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Sakallıbey hangisi mümkün değil ön sevişme dahil 30 45 dk mı yoksa birleşme olur olmaz dayanamayıp erken boşalması mı? Yorumla 92ceren92 +1 yıl Eşinle mi böyle Yorumla mami6138 +1 yıl Normal mast 5 dakka sürüyor o da çok sürmez Yorumla Sakallıbey +1 yıl Evet erken boşalması imkansız geliyor bana hikaye geliyor sırrı ne ulan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @92ceren92 evet Yorumla 92ceren92 +1 yıl Ya yanlış anlama ama az değil mi Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl beni ateşleyen şey parterimdi..gece boyunca aralıklarla sürdü:) 0 0 Yorumla
seninsevginden Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Partnerimin canım acıyor demesi olmuştu uzun sürdü baya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bizimkiyle kisaydi hatta cok kisa 5dk falan, ama baldzmla yarim saati buluyor hep. 0 13 Yorumla 92ceren92 +1 yıl Baldız mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla 92ceren92 +1 yıl O me alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne demek ne alaka ya, hangi devirde yasiyosun. Yorumla 92ceren92 +1 yıl Baldızınla mı yatıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben cince falan mi yaziyorum anlamadim ki Yorumla 92ceren92 +1 yıl Şaşırdım sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neden? Yorumla 92ceren92 +1 yıl Tehlikeli durum ya ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet ama dikkat ediyorum kimsenin haberi olmuyor. Yorumla 92ceren92 +1 yıl Neden baldızına yöneldin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cinsel dürtüler, arzular... görsen kusursuz da bir fizigi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burdan sor Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bi defa evli bi çifte üçüncü olmuştum o çok uzun sürmüştü 2 saatten fazlaydı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl En uzunu 45-50 dk sürmüştü nasıl o kadar süre boşalmadım ben de anlamadım. Ama güzeldi. 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 30-45 dkpartnerim banyodan geldi bornozunu çıkardı ve göz kırptı 0 0 Yorumla
gececini69 Takip Et Bilge Yaş: 47 +1 yıl Ön sevişmemizin haz dolu olması yaklaşık 1 saat kadar sürdü sevişmemiz 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Hic yasamadimki ama cok uzun surdurmek isterdim 0 0 Yorumla
badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl 4 saat 0 2 Yorumla 92ceren92 +1 yıl Sevgilinle mi Yorumla badboysilkici +1 yıl no kankalarımla Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. 2.5 saat 3 posta 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bi gun olmustu sabah aksam ogle 10 gibi gittim arkadasin yanina aksam 8 e kadar tabiki arada yeme icme vs oldu ama hic giyinmedik
Ön sevişmeyi dahil edersek 1 saat veya 1,5 saat arası.
Sadece birleşmeyi hesap edersek 20-25 dakika felan
En uzun belki 30 dakika belki 45 dk o da ön sevişme dahil seks 5 dk sürmez 2 dk
Mümkün değil
Katiliyorum
@Sakallıbey hangisi mümkün değil ön sevişme dahil 30 45 dk mı yoksa birleşme olur olmaz dayanamayıp erken boşalması mı?
Eşinle mi böyle
Normal mast 5 dakka sürüyor o da çok sürmez
Evet erken boşalması imkansız geliyor bana hikaye geliyor sırrı ne ulan
@92ceren92 evet
Ya yanlış anlama ama az değil mi
beni ateşleyen şey parterimdi..
gece boyunca aralıklarla sürdü:)
Partnerimin canım acıyor demesi olmuştu uzun sürdü baya
bizimkiyle kisaydi hatta cok kisa 5dk falan, ama baldzmla yarim saati buluyor hep.
Baldız mı
evet
O me alaka
ne demek ne alaka ya, hangi devirde yasiyosun.
Baldızınla mı yatıyorsun
ben cince falan mi yaziyorum anlamadim ki
Şaşırdım sadece
neden?
Tehlikeli durum ya ondan
evet ama dikkat ediyorum kimsenin haberi olmuyor.
Neden baldızına yöneldin
cinsel dürtüler, arzular... görsen kusursuz da bir fizigi var
burdan sor
Bi defa evli bi çifte üçüncü olmuştum o çok uzun sürmüştü 2 saatten fazlaydı
En uzunu 45-50 dk sürmüştü nasıl o kadar süre boşalmadım ben de anlamadım. Ama güzeldi.
30-45 dk
partnerim banyodan geldi bornozunu çıkardı ve göz kırptı
Ön sevişmemizin haz dolu olması yaklaşık 1 saat kadar sürdü sevişmemiz
Hic yasamadimki ama cok uzun surdurmek isterdim
4 saat
Sevgilinle mi
no kankalarımla
Sabaha kadar
2.5 saat 3 posta
On gün aralıksız
Kulaklarım
Çok uzun