9 senedir evliyim çok şey yaşadım. Yaşım 29. Eşimden çok soğumuş durumdayım. Hadi normal zamanlar bi şekilde gidiyor da yatakta katlanmakta zorlanıyorum. Bencilliği ilgisizliği artık beni ona karşı hissizleştirdi. Haftada 2 3 defa seks yaşıyoruz ama ona çalışıyoruz. 10 defa da birisinde es kaza ben boşalıyorum. Mesele boşalmak değil ben kendimde hallediyorum o işi ama bilirsiniz kadınlar için sevişme çok çok önemlidir. Hiç sevişme yok sayılır. Olsa da istemiyorum. Bana dokunmaya başlayınca vücudum kasılıyor. Aşırı sevişme isteği var. Baskılamakta zorlanıyorum. Yanlış bişey yapmak asla istemiyorum. Napacağımı bilmiyorum. Bu istek bu libido ne zaman düşer. Yoksa başıma bela olacağa benziyor. Mesele boşalmak olsa vibratörle hallederim ama mesele dokunulma isteği. Bunu aşamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDuygusal olarak iyice uzaklaşmışsın eşinden daha doğrusu o seni uzaklaştırmış. Yatakta da ilgisiz ve bencil olunca seni çok zor bir durumun içine itmiş 😞
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dee bu libido nr zaman düşer. Hiç yapmasam düşecek ya da bu kadar istemicem gibi ama seks var sevişme yok bu beni daha çok zorluyor
- +1 yıl
O libido biraz zor düşer ancak yaşlanınca…sekte zaten ilişkiden daha çok sevişmek zevk veriyor ilişki işin zirve noktası. Yoksa zaten kendi kendine de bir şekilde o işi hallediyor insan ama sevişme olmuyor maalesef
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum maalesef 😞
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar yazdıklarınızı okudum sizi çok iyi anlıyorum ama detaylarına girmediniz özellikle şunu merak ediyorum size işinizden soğutan sebep neydi geçmiş yıllarda bir olay yaşandı çünkü hiçbir kadın sebepsiz yere bu kadar soğumaz ayrıca sizin şu anda hissettiğiniz cinsel istekten öte tamamen ilgi açlığı mesela yatak dışında yeterli ilgiyi sevgiyi görsenizemin olun bu beklentiler içine girmiyor olacaksınız bir diğer sorun ise bir çok kadının yaşadığı yatakta Vajinal orgazm yaşamamış olmanız bir süre sonra yatak tek düze sadece erkek üzerinden ilerliyor kadın ise tıpkı bekarlığında olduğu gibi mastürbasyonuna yetinmeye çalışıyor bu da işi daha vahim hale getiriyor
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet tabi soğutan çok fazla şey oldu. Buraya yazamyacağım. İlgi açlığı değil bu gerçekten. Normalde ilgili de birazcık. Umrumda da değil. Sevmiyorum. İlgisini de istemiyorum. Yatakta yetseydi ona da razıydım.
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Gerçekten çok üzgünüm bir kadının istemediği biriyle yatağa girmek zorunda kalmasını tahmin edebiliyorum psikolojik desteğe ihtiyacınız olursa bir saglıkcı olarak her zaman yanınızdayım
Soran+1 yılTeşekkürler ben de sağlıkçıyım
- +1 yıl
Daha çok üzüldüm
- +1 yıl
Günaydın
EİG için teşekkür ederim
+1 yılYazdıklarını okudum da, senin libidona ve içindeki bu birikmiş bastırması güç hale gelmiş isteğe anca kadın teninden ve ruhundan anlayan, cinsel yönden güçlü bir erkek iyi gelir. Evli olman bu açıdan seni durduruyor. Birşeyi çok isteyip, yapabilecekken vicdan kumpasında yapamama hali. Ne kötü bir ikilem..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinle konuşarak problemleri çözerek düzelir. Diğer türlü aldatmanın aşırı normallestirildigi şu devirde hatalar yaparsın
120 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmamın neye faydası var ki? Vücudum onu kabul etmiyor. Kasılıyorum bana dokunmaya başlayınca
Cevap sahibi+1 yılTamam da bu durumun sebebi de konusmamaktan kaynaklı işte. Konuş ve sana karşı hareketlerine çekidüzen versin. Sevişme ağırlıklı olsun gece hayatınız vs vs. Bi süre sonra tekrar ısınırsın bence
Cevap sahibi+1 yılKafanda bitirme hemen
Soran+1 yılBu soğuma bi anda olmadı. 9 senede oldu. Çok şey yaşattı bana. Kocam tarafından tecavüze bile uğradım. Yani denedim. Ama yok o bana çok güzel davransa da vücudum kasılıyor. Ve zerre ıslanamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBirdenbire düzelir demiyorum ki. Süreç alır ama düzelir. Düzelmek zorunda zira duzelmemesi çok daha kötü. Her şey kafada bitiyor. Ona ısın yine
Soran+1 yılBen düzeltmeye başladıkça daha çok soğuttu kendinden. Düzelmesi için bişeyleri yapamadığını önce kabullenmesi lazım. Ya bilmiyorum beni sevmiyor bu belli. 9 senedir vücudumla ilgili hiç iltifat duymadım. Neremden zevk alırım ne hoşuma gider hiçbir fikri yok. Umrunda da değil. Kendi zevk noktalarını biliyo ya yeter. Çok yoruldum ya bişeyleri düzeltip durmaya çalışmaktan. 35 yaşındaki adama bi de seksi baştan mı öğretim.
Cevap sahibi+1 yılGüzelim söylediklerinde kesinlikle haklısın ama artık belli ki tasma noktandasin. Duzeltmezsen de hata yapmayacagina emin misin? Eminsen sorun yok
Soran+1 yılİşte emin değilim. Öyle fırsatların olabileceği ortamlardan kaçıyorum. Ancak bu kadar kendimi tutabiliyorım. Bi gün yolda giderken birisi öpse karşı koyamayacal gibiyim
Cevap sahibi+1 yılGüzelim öyleyse ya boşan ya düzelt ya da öyle bir şeyi bekle. 3 seçenekten hangisi daha mantıklı?
Soran+1 yılBoşanmak en cazibi ama kendi isteklerim yüzünden çocuklarıma bunu yapmak istemiyorum. Sanırım briaz daha sabretmem gerek. Gerçi boşanınca da bu istek geçmeyecek. Dediğim gibi aldatmama sebebim sadık oluşumdan değil Allah korkusundan. Harama girmeyim diye 20 yaşında evlendim ama bi işe de yaramadı. Neyse işte boşanınca en azından zorla yapmak zorunda kalmam.
Cevap sahibi+1 yılPeki boşanmak gitti. Kaldı 2 seçenek
Onunla düzelmesi için çabalamak mı?
Hataya sürüklenmek mı?
Hangisi?
Soran+1 yılBirisinim çıkıp beni öpmesini beklemek daha cazip ve kolay geldi🤪
Cevap sahibi+1 yılSenin kararın saygı duyarım ama pişman olacağın şeylere sürüklenme bence
Soran+1 yılBen planlayıp bunu yapamam. Ama başıma gelirse karşı koyamam gibi. Başıma gelme ihtimali de çok düşük zaten evden çıktığım yok
Cevap sahibi+1 yılHa evden çıkmıyorsan sorun yok. 😆
Soran+1 yılÇıkmıyorum korkumdan🤪
Cevap sahibi+1 yılGüzel. Burdan da kimseyle özele geçme
Soran+1 yılTamamdır hocam 😂
Cevap sahibi+1 yılAşağıya baktım da geç kalmışız. Devam etme bari bir yerden sonra karakteristik özellik halini alıyor sanal
Soran+1 yılYok yok devam etmedim ya geç kalacağın bişey yok. Burayı uzun zamandır kullanıyorum. İnsanları tanıyıp set çekmeyi öğrenecek kadar uzun.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
30Cevap
+1 yıl22 yaşındayım 2 senelik evliyim. Aşırı istekli bir kadınım ama eşimden tiksiniyorum. Bana dokunmasını, öpmesini istemiyorum. Beğendiğim birinin bana dokunduğunu hayal edince zevkten deliriyorum. Hiç boşalmadım, yatakta çok kötü hep kendini düşünüyor.
71 Yorumla- +1 yıl
20 yaşında mı, evlendin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani şu an öyle bir noktadasın ki patlama noktasındasın bunu bastırmanın tek yolu var onu da buradan sana detayını anlatamıyorum maalesef
14 Yorumla
Soran+1 yılSanal falan deme bana
- +1 yıl
Hayır tabiki
Soran+1 yılÖzelden yazamam kusura bakma
- +1 yıl
Yazma çok önemli değil
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. - Bir kere soğudu mu geri dönüş çok zor olur başka hayaller yaşarsın.
14 Yorumla
Soran+1 yılBaşka hayallerde de yaşamıyorum inanki kendi halimdeyim. Ama bazen zor tutuyorum kendimi.
Soran+1 yıl9 senedir oldu bakalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seni ne fiziksel ne ruhsal anlamda doyuramıyor. Çok yüksek libidon ve kendi kendine tatmin etmen yetmiyor. Dişiliğini doruklarda yaşamak istiyorsun. Nefes nefese.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kendi işini görmeye başladınmi ondan daha cazip geliosa diğer aşamaya az kalmis
18 Yorumla
Soran+1 yılYok yaa bu evlendiğimden beri böyle
Allahtan korkuyorum yoksa gerisi hikaye. 9 senedir kendi kendime hallediyorum yani
Soran+1 yılBilmiyorum var mı çözümü diye buraya yazdım zaten
Soran+1 yılKimseyle temasım olmadı Allah'tan evden bile pek çıkmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılo iş bitmiş büyük ihtimal çocuk için katlanıyorsun bitmesi de normal kadını adam gibi her sekste orgazm edemeyen birinden kadın soğur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılcanım ya vallahi çok üzüldüm... soft sevişme lazım sana uzun uzunnnnnnnnnnnnnnnn... dokunma okşama öpüşme...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzüldüm senin adına zor durum gerçekten iki ucu da sıkıntılı bende yoğun sevişme isteğindeyim ama evlenince ne kadar olur nasıl yaşarız bilmiyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılElin ile olmuyor mu hiç bir şekilde sevişmeden diye giriyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey
- +1 yıl
Zor durum gerçekten
+1 yılYaş 35 ten sonra düşer merak etme..
11 Yorumla
Soran+1 yılGörecezzz
Aseksüelmi bu adam doktora gitsin ya da aldatıyor
111 Yorumla
Soran+1 yılİkiside değil. Bencil sadece. Bazen mastürbasyon daha çok seviyor bile olabilir. Benimle uğraşmadan mastürbasyon yapmak
Soran+1 yılBen evlendiğimden beri yapıyorum. O ben yokken yapamıyorken falan yapıyorr
Soran+1 yılAldatmayı düşünmedim. Ayrılmayı çok kez düşündüm vr denedim ama beni bırakmıyor. Çocuklar var cesaret edemiyorum onların hakkına girmeye.
Soran+1 yıl9 senedir evliyim diyorum. Büyük 8 yaşında
Soran+1 yıl29. evet hiç olmasa ondan daha iyi. Böyle var ama yok gibi
Soran+1 yılBilmiyorum sevgim hiç yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana dokunuşuyla bile iyi gelecek biri lazım da, evlisin...
02 Yorumla
Soran+1 yılHarama girsem evli olmam umrumda bile değil.
Cevap sahibi+1 yılKesin bir karar vermen gerekiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşin harici ıslandığın biri var mı?
17 Yorumla
Soran+1 yılBirisi değil de film hikaye falan okuyunca ıslanıyorum
Cevap sahibi+1 yılroleplay gibi kurgular etkiler mi?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılbir oyun var istersen dene görsel desteği de var yareel. com
Soran+1 yılBakayım teşekkür ederim
Soran+1 yılErişim engellenmiş
Cevap sahibi+1 yılvpn kullanman gerekiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılön sevişme mi yok yani?
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet yok gibi bişey. Öpmesi bile beni rahatsız eder hale geldi
Cevap sahibi+1 yılevliliğiniz başından beri mi böyle yoksa sonradan mı böyle olmaya başladı
Soran+1 yılBaşından beri böyle ama git gide daha kötüyr gitti. 1 senedir eşime hiç ıslanamıyorum
Cevap sahibi+1 yıleşinle konuşmayı denedin mi? yani eşin cinsellikte bi sorun olduğunun farkında mı?
Soran+1 yılFarkında da beni suçluyor. Ben yeteri kadar kendimi veremiyormuşum. Ondan zevk almayı beceremiyormuşum.
Cevap sahibi+1 yılbelki eşin ön sevişmeyi yeterli yaptığını düşünüyodur ya da senin erojen bölgelerini bilmiyodur mesela bazı kadınlar boynundan falan zevk alır, bazı kadınlar beline dokunlmasından. Bide ön sevişmede kendinizi sıkmanız daha kötü olur tabi eşiniz biraz bencilce dvranmış yapacağınız en iyi şey zevk aldığınız bölgeleri, sizin için kaç dk ön sevişmenin yeterli olacağını eşinizle konuşmak eğer buda yeterli olmuyosa terapiste gidin
Cevap sahibi+1 yıl*aile terapistine
Soran+1 yılYeterli yaptığını düşünmesi mümkün değil. Sadcee üpüşüyor mıncıklıyor. her şey toplam 15 20 dk sürüyor. Neyi ne kadar yapıyor olabilir? Terapisti de kabul etmiyor sorun yokmuş. İstiyorsam kendim gidecekmişim
Cevap sahibi+1 yılher şey toplam 15-20dk sürüyo derken sadece ön sevişmemi 15-20dk sürüyo yoksa penetrasyon da dahil mi? (yani sadece ön sevişmemi 15-20dk sürüyo yoksa ön sevişmeden boşalmaya kadar geçen süre mi ) sizin sorunuz cinsellikten ziyade sanki iletişim gibi duruyo yani önce iletişim sorununu çözmeye odaklanırsanız daha kolay olur
Soran+1 yılNasıl iletişim yaa. Bu yaştan sonra iş mi öğretim. Evet toplam hepsi 15 20 dk
Cevap sahibi+1 yılön sevişmeyi öğretin demiyorum sadece eşiniz sizi pek dinlemiyo gibi o yüzden iletişim sorunu var gibi dedim yani cinsellikten ziyade önce eşinizin sizi dinleme kısmın halletmeniz gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılsevismeden kıvama getirmeden omlaz
10 Yorumla Gözlerinde ki ışıltıyı görmek isterdim
12 Yorumla
Soran+1 yılSoldu gitti.
Karışık işler
14 Yorumla
Soran+1 yılBaya
Soran+1 yılSevişmek istiyorum ama vücudum eşimi istemiyor
+1 yılOnu boşanıp güvencek birini bul
03 Yorumla
Soran+1 yılKızlarım var başka babaya bırakamam onları
- +1 yıl
Peki ne yapmayı düşünüyorsun
- +1 yıl
Başkasına birakma ikisini idare etcen seviscen deliller gibi
Cinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Ayrılık yakın
02 Yorumla
Soran+1 yılO iş öyle olmuyor işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn çok neyi hayal ediyorsun?
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLütfen cevap verir misin bende de benzer bir durum var.
Cevap sahibi+1 yılSorup anlamak istediğim çok şey var
Soran+1 yılHayal edemiyorum. Yaşamadığım bi şeyi hayal edemiyorum bi de o sorunum var
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşmak istiyorum. Bak cidden diyorum. Bu benim için önemli. Lütfen sorup anlatacaklarımı da iyi dinle. Buna imkan verir misin?
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılSen gizli ben gizli
Cevap sahibi+1 yılDeğilim artık bekliyorum. Çok önemli.
Cevap sahibi+1 yılTakbin yeterli
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
Soran+1 yılBen seni tanıyorum. Kendimi ifşalayamam kusura bakma. Daha önce çok kez anlatacaklarını dinledim
Cevap sahibi+1 yılOlsun lütfen. Bak rica ediyorum yapma böyle.
Cevap sahibi+1 yılBöyle yapma
+1 yılLibidon harika ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor durumdasın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOdunla evlisin
19 Yorumla
Soran+1 yılOdun da değil de ne b"k olduğu da belli değil.
- +1 yıl
Haftada 2-3 bile iyi yapıyorsun normal çiftler yepmıyor
Soran+1 yılYapmayınca kavga kıyamet. Çocuklarıma dokunmasın diye mecbur gibi bişey
- +1 yıl
Çocuklarla ne alakası var
Soran+1 yılEnerjisini benim üzerimde atamayınca öfke olarak kendini gösteriyor işte
- +1 yıl
İyi sabırlısın bulunmaz senin gibisi
Soran+1 yılÇocuklarım herşeyden önemli. Yoksa çoktan ayrılır tekrae bile evlenirdim. Ama onlar için boşanamıyorum. Boşansam bile onlar için evlenemem
- +1 yıl
Olan sana oluyor ama ömrün bitecek
Soran+1 yılÖyle görünüyor
- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBunu eşinle de konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılSenden hiçbir his alamıyorum. Dokunmana tahammül edemiyorum. Seks istesem de seni zerre istemiyorum mu diyim
+1 yılBaşına bela olmayacak biriyle aldat
01 Yorumla
Soran+1 yılFace body yapacak kadar duygusuz değilim
Kadın hissetmek ön sevişme istiyor
00 Yorumla
+1 yılSen ben seninhevseteyim
00 Yorumla
+1 yılKötü bi durum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Durumun çok zor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan
01 Yorumla