Cinsel Yaşam Seni öpmem diyen sevgiliyi nasıl tahrik ederim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Önceki buluşmamızda ben soğuk davrandım diye seni bir daha öpmem ben dedi. İkinci buluşmamızda ben öpmesi için ne yapmaliyim Seni öpmem diyen sevgiliyi nasıl tahrik ederim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
çiçekçimiz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence o sinirle söylemiştir sen adım at öp yanaklarından arada seni seviyorsa yumuşar merak etme 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Göbeği açık askılı bady ve tay giyip yürek hoplatmaya ne dersin bebeğem 😏 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Buluşmadan once biraz tahrik et yazışmalarda.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl + şeyler konuş işte..Yazacam hesap askıya alınacak şimdi 🤦🏿♂️ Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl molay ne var bun da ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla severimsormayi +1 yıl bis ver ya zaten gizlsin Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl öpmezse öpmesin umursama 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O lafını yesin istiyorum Yorumla merakettimmişte +1 yıl zaten dayananileceğini mi düşünüyorsun yani? 😀 Yorumla Soran +1 yıl Çok büyük konuştu ya Yorumla merakettimmişte +1 yıl tamam kendi bilir o hâlde öpmezse kendisi bilir öyle düşün Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Azıcık yakın dur el teması kur o atlar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ya ama kararlı gibiydi Yorumla Mustres +1 yıl Bişi olmaz o unutur onu Yorumla Soran +1 yıl Bunun için çok tartıştık ben araya niye bunları sokuyorsun falan dedim unutmaz Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Sen op bak nasil karsilik verecek. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben de iyi öpme dedim sinirlendim Yorumla oogghh +1 yıl Birinizden biri sinirini yener, hem olur arada boyle ufak seyler, sonrasinda gelen anlar daha tatli olur.. unut gitsin dediklerini , derim Yorumla Soran +1 yıl Ben öpsem geri itmez mi beni Yorumla oogghh +1 yıl canım degil dimi eleman? Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istedin ki canım cikmis Yorumla oogghh +1 yıl Akilsiz, zekasi geri degil dimi elemanin.. demek istedim ama sansür olmus sanirim )) Yorumla Soran +1 yıl Umarım değildir sadece inatci Yorumla
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl niye zorluyorsun? sapık veya abazan mısın? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayir sevgilim ve böyle soğukluk olmasın istiyorum Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yanlisliklan dokunur gibi yap ozel bolgesine dokun 0 0 Yorumla
Ahmet0556 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Biraz acik ol tahtik et onu oper seni 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ama çok kesin konustu Yorumla Ahmet0556 +1 yıl Biraz dekolteden gostersen zaten dayanamaz diye düşünüyorum Yorumla
nicksizman3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl İstemem yan cebime koy 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öpmeyecwk galiba Yorumla nicksizman3535 +1 yıl Ben öpeyim boş kalmasim Yorumla Soran +1 yıl Taktik verecek misin Yorumla nicksizman3535 +1 yıl Veririm burdan değil ama 😜 engelleniriz Yorumla Soran +1 yıl Boş ver i zaman Yorumla nicksizman3535 +1 yıl Gzldn çıkayım tecrübelerimden faydalan Yorumla nicksizman3535 +1 yıl İstemiyor musun Yorumla
Tskkomando Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Anlatayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özelden anlatacaksan kalsin Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Oyle iliski mi olur 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öpmesin mk boş ver 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya aramıza böyle bir soğukluk soksun istemiyorum bir de o lafını ona yedirmek istiyorum Yorumla
Kartal077 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dokun vücuduna 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Zaten dokunurum da nasil Yorumla Kartal077 +1 yıl Tek tek anlatıyım mi 😂 bu ne gözünü sevdiğim git işte boynunu op elini şeyine koy. Bunları yan yana otururken yap bu kadar basit Yorumla Soran +1 yıl O kadar ilerlemedik ya ben istiyorum ki farkında değilmişim gibi tahrik edeyim Yorumla Kartal077 +1 yıl O zaman dekolte giy kanka Yorumla Soran +1 yıl Sence lafını çiğneyip oper mi Yorumla Kartal077 +1 yıl Kesin Yorumla
Poyrazoğlu46 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Basit aslında 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Nasil Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Yaşlar kac sizin ona göre tafsiye vereyim Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Yavaşça sokul yanına yaklaş burnunu burnuna sürt erkek dayanamaz zaten öper agız saglık ına dikkat ediyor isen Yorumla Soran +1 yıl Peki onu öpecekmis gibi yapsam sonra öpmeden geri çekilsem nasıl olur Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Detaylı anlatmak istiyorum ama burada kesin hesap ı kapatır lar gizlisin sen de gelsen anlatsyım Yorumla Soran +1 yıl Ben silerim yorumunu sen anlat Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Olmaz anında fark ediliyor hesabı risk e atamam Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkürler Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Rica ederim ama Cok saglam tiyolsrım vardı Yorumla Soran +1 yıl İnan duymaya ihtiyacım var ama gizli soruyorum ki gizli kalayim Yorumla Poyrazoğlu46 +1 yıl Ya burada seni görsem ne olur ki ne kayıp edersin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence o sinirle söylemiştir sen adım at öp yanaklarından arada seni seviyorsa yumuşar merak etme
Göbeği açık askılı bady ve tay giyip yürek hoplatmaya ne dersin bebeğem 😏
Buluşmadan once biraz tahrik et yazışmalarda..
Nasil
+ şeyler konuş işte..
Yazacam hesap askıya alınacak şimdi 🤦🏿♂️
molay ne var bun da ya
Ne
bis ver ya zaten gizlsin
öpmezse öpmesin umursama
O lafını yesin istiyorum
zaten dayananileceğini mi düşünüyorsun yani? 😀
Çok büyük konuştu ya
tamam kendi bilir o hâlde öpmezse kendisi bilir öyle düşün
Azıcık yakın dur el teması kur o atlar
Ya ama kararlı gibiydi
Bişi olmaz o unutur onu
Bunun için çok tartıştık ben araya niye bunları sokuyorsun falan dedim unutmaz
Sen op bak nasil karsilik verecek.
Ama ben de iyi öpme dedim sinirlendim
Birinizden biri sinirini yener, hem olur arada boyle ufak seyler, sonrasinda gelen anlar daha tatli olur.. unut gitsin dediklerini , derim
Ben öpsem geri itmez mi beni
canım degil dimi eleman?
Ne demek istedin ki canım cikmis
Akilsiz, zekasi geri degil dimi elemanin.. demek istedim ama sansür olmus sanirim ))
Umarım değildir sadece inatci
niye zorluyorsun? sapık veya abazan mısın?
Hayir sevgilim ve böyle soğukluk olmasın istiyorum
Yanlisliklan dokunur gibi yap ozel bolgesine dokun
Biraz acik ol tahtik et onu oper seni
Ama çok kesin konustu
Biraz dekolteden gostersen zaten dayanamaz diye düşünüyorum
İstemem yan cebime koy
Öpmeyecwk galiba
Ben öpeyim boş kalmasim
Taktik verecek misin
Veririm burdan değil ama 😜 engelleniriz
Boş ver i zaman
Gzldn çıkayım tecrübelerimden faydalan
İstemiyor musun
Anlatayım
Özelden anlatacaksan kalsin
Oyle iliski mi olur
G@y olabilir
Atla üstüne
Öpmesin mk boş ver
Ya aramıza böyle bir soğukluk soksun istemiyorum bir de o lafını ona yedirmek istiyorum
Dokun vücuduna
Zaten dokunurum da nasil
Tek tek anlatıyım mi 😂 bu ne gözünü sevdiğim git işte boynunu op elini şeyine koy. Bunları yan yana otururken yap bu kadar basit
O kadar ilerlemedik ya ben istiyorum ki farkında değilmişim gibi tahrik edeyim
O zaman dekolte giy kanka
Sence lafını çiğneyip oper mi
Kesin
Basit aslında
Nasil
Yaşlar kac sizin ona göre tafsiye vereyim
21
Yavaşça sokul yanına yaklaş burnunu burnuna sürt erkek dayanamaz zaten öper agız saglık ına dikkat ediyor isen
Peki onu öpecekmis gibi yapsam sonra öpmeden geri çekilsem nasıl olur
Detaylı anlatmak istiyorum ama burada kesin hesap ı kapatır lar gizlisin sen de gelsen anlatsyım
Ben silerim yorumunu sen anlat
Olmaz anında fark ediliyor hesabı risk e atamam
Peki teşekkürler
Rica ederim ama Cok saglam tiyolsrım vardı
İnan duymaya ihtiyacım var ama gizli soruyorum ki gizli kalayim
Ya burada seni görsem ne olur ki ne kayıp edersin
Surtunerek
Ne zaman buluşma
1 Ay sonra