Daha önce denemek dahi istemedim, aşırı mide bulandırıcı geldi.
Ama sevdiğim adam dan igrenmeden dün anı bir şekilde agzima aldım, kendime sok oldum, nasıl yaptım diye. Cidden çok sevince her şeyi tatlı geliyor
Daha önce denemek dahi istemedim, aşırı mide bulandırıcı geldi.
Ama sevdiğim adam dan igrenmeden dün anı bir şekilde agzima aldım, kendime sok oldum, nasıl yaptım diye. Cidden çok sevince her şeyi tatlı geliyor
Vajina yalamaya bayılıyorum özellikle hatun saçlarımı çekip kafamı vajinaya dayayıp bastıra bastıra daha çok içinr almaya çalışırken poposunu kaldırdığında ben belini kavrayıp orala devam ederken çığlık çığlığa titreye titreye kasıla kasıla orgazm olup kafamı bacaklarının arasına sıkıştırdığında
Cevap
22Cevap
Arzulayan isteyen bir partner ve ozbakimliysa mukemmel olabilir.
Ben de denemeyi çok istiyorum hem yapmayı hem yaptırmayı
Şu an düşüncesi bile iğrenç geliyo ileride ne olur bilmem
Bende yapamam derdim sevince mutlu olsun diye oluyor
Evet cok sevince hersey tatli geliyor
Keyif alarak yapmak gerek zaten yapmak mı yaptırmak mo daha keyifli
@Cemdendeniz ikisidr
@sk_0634 33 yasindayim 12 yildir aktif cinsel hayatim var vucudumda cok guzel olmasina ragmen hala doggy de utandigim oluyor🤭
Sertlik sever misin sxte
@sk_0634 heryerimi goruyor olmasi:)
Ama daha iyi arkadan muhteşem görünür kalça ve aşşağısı göğüslerde dizlerinin üzerinde domalıp sertçe spkması dha keyifli değil mi de
@Cemdendeniz ya iste 2 deligiminde gorulmesi felan insan ister istemez utaniyor
Olsun iki deliğini de emer yalar sertçe sokup saçlarından tutup hafifçe boğazını tutarak köklesin daha iyi olur sertlik sever misin sekste
@Cemdendeniz doggyde icime vururken ensemden tutup yastiga bastiriyor biraz zorlaniyorum ama hosuma gidiyor
Hayır dizlerinin üzerinde domalınca iri kalın yarrrğğ köküne kadar sokup sertçe durmadan skmmli ve saçlarından tutup kendine çekmeli seni hafif boğazını sıkarak tokatlamalı hatta boynunun sırtını ıssırrırken seni titrete titrete defalarca boşaltmalı dayanabilirsen tabi
yapınca alışıyorsun, ilkinde iğrenmeden yaptık,69 olarakta denedik
mutluysan sorun yok demek ki
Hayir asla hatta bosalana kadar yalarim
Harika olmalı darısı başıma
Vajina yalamak harika bir his
İğrenç geliyor tabi, *zgınlıkla yla*bilirim
Ben hiç igrenmem hatta hoşuma gider
Severim oral yapmayı partnerime ama temiz ise
Oralsız seks çiftleşme olur heyecan lazım
Bilmem denemek lazım
seve seve. Terapi etkisi yapar.
🤢🤢🤢🤮