Cinsel açıdan, yatmak istediğimden değil ama bayağı çocuksu kaldım bu şeylere. Deneyimlemek istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKarşılıklı ilgi ve saygı üzerine kurulu bir bağ, zamanla daha derin bir hale gelir. Bir diğer önemli nokta ise kendine olan güvenin. Kendini iyi tanıyan ve seven biri, çevresine de bunu yansıtır. Kendine güvenen bir insan, başkaları için de daha çekici gelir. Ayrıca, ortak ilgi alanlarını keşfetmek ve bunlar üzerinden sohbetler etmek, aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir. Ortak noktalar bulduğunuzda, hem keyifli zaman geçirirsiniz hem de birbirinizi daha iyi tanırsınız. Eğer karşındaki kişiyle daha fazla zaman geçirmek istiyorsan, ona bunu nazik bir şekilde gösterebilirsin. Ama unutma, ilişkilerde karşılıklı istek ve rıza çok önemli. Kimseyi bir şeye zorlamak ya da manipüle etmek uzun vadede sağlıklı bir ilişki getirmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bilmediğini belli etme cinsel sorular alırsan da alaycı bir gülüş at biliyorsun zannederler iş yatağa gelirse de sen sadece uzan gerisini biri halleder illaki,🥲
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılmalı mülkü silahları ortaya çıkaracaksın ve kaşındığını belli edeceksin. erkekse eğer yanaşacaktır.
08 Yorumla
Soran1 yılkaşındığımı nasıl belli edebilirim ki
- 1 yıl
malı mülkü belli edecek kıyafetler giyersen ve konuşurken gülümser, dudaklarını falan aralayarak manalı bakarsan yüzüne, eğer tipsiz bir çirkin değilsen taş akları olan her canlı uyanacaktır.
Soran1 yılkuzum derlerse diye korkuyorum
- 1 yıl
kuzum mu? eğer sen bunları yaparsan ve sana o soytarıca bir karşılık verirse beni bul seni son model 4 çekerle alıp götürmezsen önlerinden adam değilim.
Soran1 yılKUZUM DEĞİL, uygulama düzeltmiş. O*rsp demek istedim.. öyle derlerse diye korkuyorum
- 1 yıl
desinler. eğer böyle korkuyorsan sürekli iç içe olmadığın dışardan bir insan bul onunla takıl o sana kuzum demez.
Soran1 yılKUZUM BOŞLUĞUMA GELDİ bu uygulama neden bmyle ya g*rzk yazınca da canım yapıyor
- 1 yıl
evet uyuz eden bolca otomatik düzeltme var. ona takılma sen mevzuya odaklan.
o kisi hayatinda kalici degilse sıkıntı oluyor askim
10 Yorumla
1 yılSabret ya önemli değil mi ilerde eşininle birbirinizin ilki olursunuz 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEtkilemek karşılıklı iken mi yoksa TLF da falan mı?
010 Yorumla
Soran1 yılYanyana iken
Cevap sahibi1 yılYanyana iken utanmayacagindan emin misin bence önce olaya mesajla falan giriş yap o zaman zaten gelişmeler kendiliğinden olacaktır.
Soran1 yılelinde kanıt olsun istemiyorum birden fazla kişiye yapmak ve beni istesinler istiyorum
Cevap sahibi1 yılYani senin amacın gösterip vermemek tarzı bir şey mi? Çünkü bunu yaparsan hele de başbasa bir ortamda sonuçları kötü olabilir.
Soran1 yılEvet gösterip vermemek tarzı
Cevap sahibi1 yılO zaman etkileme olayını tenha ya da başbaşa bir yerde yapma. Ne yapman gerektiğine gelince konuşurken dudaklarına bakabilirsin. Elini bacak arası kısmına yakın bölgelerde gezdirebilirsin,
Soran1 yılnasıl ona temas mı edeyim, neden tenha yerlerde yapmayayım?
Cevap sahibi1 yılÇünkü tenha ve başbaşa yerlerde riskli kimin ne olduğunu bilemezsin zorla bir şey yapmaya kalkabilir. Temas edemem diyorsan o zaman bu konularda konuşmayı deneyeceksin
Soran1 yılo da fazla o*spuca olur. neyse birini bulursam deneyim yanlışlıkla namus gitmez inşallah
Cevap sahibi1 yılO konular derken üstü kapalı gireceksin sonra ona bırakacaksın konuyu direk seks konusuna girmeyeceksin yani
1 yılCilve yav sexsi giyin istekli gibi konuş ses tonunu degis
02 Yorumla
Soran1 yılistekli nasıl konuşlunuyor
- 1 yıl
Sana öğretirim ben
Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. 2 cinsel muhabbet aç. Gerisini o halleder
03 Yorumla
Soran1 yılo kadarı fazla şayet onun bile nasıl yapıldığını bilmiyorum
Soran1 yılMesajlaşma ile olmazc aynı anda birden fazla kişi ile flört etmek istiyorum kanıt olmaması lazım
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence boş ver amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sapık bir erkek bul ister
00 YorumlaDeri fantezi giyim yüksek topuklu ayakkabılar
00 YorumlaHünerlerini ortaya koymalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGiyiminle davranışınls
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hocalardan destek al
02 Yorumla
Soran1 yılne?
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Cilveyle
01 Yorumla
Soran1 yılcilve nasıl yapılır bilmiyorum
Dekolte giyer misin davranis tarzin nasil
00 YorumlaSaksoyla başla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı.
1 yılyaş kaç?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeni etkile reelde
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ķotu olur
04 Yorumla
Soran1 yılNe
Soran1 yılisteğim beni arzulamaları ama ulaşamamaları
1 yılseksi giyin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı