Hoşlandığım biri var. Aynı şirkette çalışıyoruz. O da bana karşı ilgili gibi.
Onun beni arzulamasını nasıl sağlayabilirim? Dar pantolon giyiyorum genelde.
Onun beni arzulamasını nasıl sağlayabilirim? Dar pantolon giyiyorum genelde.
beyaz bluz giy. etek giyebiliyorsan diz üstü dar siyah etek giy. altına ten rengi bir çorap en incesi olsun , artık siz nasıl diyorsanız ona . kırmızı topukluyuda giydinmmi ölen adamı bile diriltirsin.:DDDDDDD
Yok dar pantolon, bluz bazende topuklu giyiyorum.
Müdür o ama :D
kızı resmen *rospu yapacaksınız şirkette adı çıkacak mk :) canım çok sallama biraz ilgisine karşılık ver o anlar ileri gitme fazla. herkes ilgi gösteriyosa var bir bokluk :)
Adam Teoman'a benziyor da ondan. Biraz ilgilendiğimi belli etmem gerekiyor, 2 yıldır buz gibi davranıyorum kaçıyorum :)
teomana benziyor diye kızların bir tarafını açıp önünde eğilmesi mi lazım? elemanda ego tavan belli sallama sen teomandan nefret ettiğini söyle (çocuğa baktığına göre teomanı seviyorsun belli) gıcıklığına. boz bazen götü kalkmış bacım indir ayarını bulsun sonra köpeğin olur
Zaten öyle yapıyorum hacı. İki yıldır. Bir şey soruyor tam yanıt bile vermiyorum başımı salllıyorum. Koridorda arkamdan gelip çarpıp gidiyor. Sohbet etmeye çalışıyor.
bacım çokta yüz vermemezlik etmiycen ama arada popu sallıycan ki yanaşsın heveslensin. o tam baktı bana diyecekken dalga geçip götü indir
Teşekkür ederim :)
git söyle sen söyledikten sonra ister istemez aklına yerleşeceksin o anda istemese bile sonrasında ister (eğer hayatında başka biri yoksa varsa bile sadık bir partner değilse)
Söyleyemem müdür çünkü.
bir arkadaşım yapmıştı.. sevdiği hoşlandığı çocuğun resmini sirke dolu bir bardağın içine koymuştu... sonuç fena değil diyodu.. :)
Çok ince espriymiş.
Cevap
36Cevap
bikere frikik ver seni izlediğinden emin ol
birdaha asla verme ;) gördüğünü beğenirse kendiliğinden gelir
Nasıl vereceğim, dar pantolon topuklu giyiyorum.
göğüs dekoltesi ver ya da etek giy nedir yani.
Sütyenimi düzeltsem onun yanında?
tam kezbansın he
2 yabancı dil bilen Kezban'da yeni model sanırım.
Sende asagilik kompleksi var. Sen solucani surundurursun anca
Teşekkür ederim :) Bende aşağılık kompleksi varsa herkeste olmalı. En azından sümsük gibi davranmaz kimse. Hele senin gibi milleti aşağılayan zavallıcıklarda da.
Ahaha. Türkçem gayet düzgün. Noktalama işaretleri bile düzgün. Daha ne olsun?
Yahu daha ne kadar düzgün olabilir? Yazım konusunda asla hata yapmam. Ne boş beleş bir insansın. Ne milleti ayartmaya çalışması? Hoşlandığım adam var, o da bana karşı boş değil. Onu daha fazla etkilemek istiyorum. Ne var bunda? Lüzumsuz insan.
İnsanlar cinsel yönde etkilenirler karşı cinse karşı.
Bana göre böyle.
Daha yazma kendini küçük düşürüyorsun.
Teşekkür ederim :)
Arada eğitimsiz insanlarla konuşmak gerek, teşekkürümü kabul etmeniz sevindirdi :)
Hiç uğraşma dar köşe de Seni ıstiyorum diye kulağına fısılda :)
Oldu canım.
Vucut guzel olmadiktan sonra zor. Ama vucudun guzel olsun onun gerekirse gozleri kizilotesi isin yayar yine gorur seni ;)
Aslında boyum kısadır ama döndü boyun kaç dedi 161 dedim ımm Türk standartlarına göre uzun dedi.
De.
O sana bakınca sende ona bak hemen kaçırma gözlerini. Arada bir tersle koşar o peşinden. Bu arada ne şirketi?
Herkes peşinden koşuyor ben soğuk davrandığım için ilgi gösteriyor. Hatta bir kere gözlerime neden bakmıyorsun diye sordu.
Benimle konuşuyordu ellerini masama dayamış, bende gözlerimi kaçırıyordum. Sen neden benim gözlerime bakmıyorsun dedi.
Dangalak bir arkadaşım o bizede öyle yapıyor dedi :D
O biraz fazla özele giriyor :)
Büyük odalar var bir sürü takım halinde çalışıyoruz. O da gelip arada kontrol ediyor, falan filan :D
sürekli onun penisine bak o mesaj anlar merak etme ve dilini yala ona bakarken :D
Dilimi yalasam ne gibi bir etkisi olur sence?
adamın cinsel güçleri azar sen dilini yala adamın penis bölgesine bak iş tamamdr
Bildiğin dilimle dudağımı yalayıp dudağımı ıslatacağım?
tamam oda olur dokolte elbise giy eğilince memelern gözüken türden adama birde meme Show yapın mı o adamı daha kimse tutamaz yanıyorum fuat abi diyerek üstüne atlar :D
Sütyenimi düzeltsem onun yanında? Bluz üzerinden çekiştirerek.
oda olur o admın yerinde ben olmak isterdim doğrusu am. k bizdede hiç şans yok
Ahaha sütyenimi düzeltsem ne düşünür ne hisseder?
ya sen işi neden uzatıyon adama söle bir gelirmisin de önemli bir konu hakkında konuşmamız lazım de tenha bir yere götür admın elini al cinsel organna sok olsun bitsin
Dekolte giy birazda ondan hoşlandığını belli et sürekli gözüne bak oda bakınca hafif tebessümle gözünü kaçır falan
Biraz ergence bir taktik buldum bir gün bakıp diğer gün bakmasam böyle yapsam sürekli?
Dediğin doğru ergence artık büyüdün daha değişik şeyler bul öyle yaparsan dalgamı geçiyor der
Ama bulamıyorum. Adamın peşinde çok kız var. Hiç biriyle ilgilenmiyor. Bende soğuk davrandığım için üstüme düşüyor. Ama sürekli soğuk davranarakta bir yere varamam.
mını etek fılan gıy
gomlek gıy dugmelerını ac ona dogru egıl goguslerını gorsun
ara sıra yanlıslıkla kucagına otur
Haa oldu.
çok sıcakmış havasına girip gömleğinin içinden sütyen kısmını üfle serinlet. çok tahrik edici. çalıştığım eski işyerinde bir kız böyle yapmıştı. ben teklif ettim. zaten beni etkilemek için yaptığını söylemişti. sonra birlikte olduk.
Bide bize sapık muamelesi yaparlar...
Ahanda bu soruyu okuyunda az biraz bizim normal oldugumuzu düşünün laaa
yorumlara baktıkça türkiyede kondom kullanımının azlıgına küfür ediyorum..
bu site için nickin pembe olması bile arzulama sebebi ama gerçekte bunu yapmak daha zor. Nefes alıp vermen gerekiyo
sağlama be gülüm
eşine sakla kendini
işte o zaman çıkar sevdanın tadı aşkın tadı evliliğin tadı
bir şey yapmana gerek falso ver açık giyin aruzlar seksi
Açık giyinmem :D
o zaman zor işin
Bakışlar, davranışlar yeter.
yetmez yetmez
kolay... fotokopi makinesinin üstüne otur yeşiltuşa bas çıkan kağıtları onun masasına imzalanacakmış gibi bırak, önünden geçerken dekolteyi düzeltirmiş gibi yapıp çatalı aç...
frikik ver :) zıbın giyme ic camaşırın belli olsun görünsün sonra vay haline ):
tamam işte kıçını açmışsn memeleri de aç biter bu iş
Nerede kıçımı açtım demişim?
Ben olsam etek Giymeni isterdim kizz yoksa benmiyimmmmmmmm
tapuklu ayakkabı siyahk. çorap öini etek üzerine beyaz bir gömlerk at kuyrugu sac fazlasıyla arzulayıcı lursun
Şirkete çıplak git...
heee
Tayt giy kukunu görunce nefesi kesilir bayilir
O pantolonu çıkarırsan arzular :):):):):):):
Bunu neden yapıyorsunuz? :(
Neden dar pantolon giyiyorsun,
Öyle rahat ediyorum ve çalışanların çoğu kot falan giyiyor.
bence sen erkekleri azdırmak için öyle giyiyorsun
Dar pantolonun öyle bir etkisi mi var?
sen dar bir pantolon giy, sonra memeleri de füze gibi kaldır başarılı olursun
onla yatmayı mı planlıyorsun
Hayır süründürmeyi.
bana mesaj göndersene sana taktik vereyim
Bu adamın şirketteki konumu nedir?
Müdür gibi. Ama bir çok müdür var burada pazarlama müdürü falan filan.
Ay sekreter olduğumu kim söylemiş.
Ben ondan fazla maaş alıyorum canısı.
Biliyorum da yani konum olarak ondan altta değilim.
Ona yakın davran gerisi gelir zaten :D
Herkes onun peşinde koşuyor. Ben soğuk davrandığım için ilgisini çektim zaten.
Yahu peşinden koşanlar ilgisini çekmiyor. Ben kaçtım diyorum da bundan sonrada kaçamam. Kaç kaç nereye kadar.
Ya sana noluyo bırak o uğraşsın senin için
Evladım 2 yıldır adam hamle yapıyor, buz gibi davranıp kaçıyorum.
Eee karşılık ver o zmn
Zaten biz aslında kızız sen erkek knk
Seksi ol yanında seni farketmesini sagla
Biraz taktiğe ihtiyacım var.
Seviyeni korumalısın basitlerden olma.
Herkes ona ilgi gösterip, peşinden koşuyor. 2 yıldır adama soğuk davranıyorum, o hamle yapıyor. Sıra bende artık.
demek aktif olmayanlardan hoşlanıyor , ama seviyeni asla bozma çok da gevşeme başbaşa öğle yemeğine çıkmak fena olmazdı.
Bir gün sürekli bakıp ertesi günü hiç bakmasam çok mu ergence olur? Adam sanırım biraz beni gizemli buluyor.
Bnece davranışlarını değiştirme düzenli ol hep , karşı tarafta his varsa gerisi de gelir zaten sorununda cinsellikle ilgisi yok pek sanki.
Beni arzulasın istiyorum.
kendini basite indirgemiş olmaz mısın ki?
Ona karşı boş olmadığımı anlamalı artık.
ilişki ister senden sonra pişman olursun ?
Zannetmiyorum.
bakireysen bence sonuuç hüsran olur , aşk olmadan yaşamayın
Tokatlicam su gizliyi:))
göğüsleri açıyomusun dekolte nasıl?
Öyle şeyler yapmıyorum.
E o zaman bişey bekleme
seni Ks erkekleri de arzuluyor su anda
Göğüslerinin büyüklüğü nasıl? Büyük, orta, küçük?
Ortadan biraz daha büyük.
Sütyenin üstüne atlet giymeden beyaz gömlek giysen ve o gömleğin düğmeleri biraz açık olsa çok fena olur :)
:X sen seks istiyon yani onla
neden böyle bir şey yapıyorsun?
Koseye sikistir ve elle
Vay ırosibi
Memelerini göster
hım bnı etkılersn :)
firikik ver etek giy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar