Özellikle kadınlara soruyorum; boş bir aktivite olduğunu ve sonu olmayan, hormonların oyunu olduğunu düşünen erkek size nasıl enerji yansıtır? :)

🎤
Özellikle kadınlara soruyorum; boş bir aktivite olduğunu ve sonu olmayan, hormonların oyunu olduğunu düşünen erkek size nasıl enerji yansıtır? :)

🎤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende seks düşünmem
👏👏
Hiç yapmamak olabilir doğru zaman doğru insan meselesi olabilir ama hiç yapmayı düşünmemek sağlıklı bir durum değil bence.
Hormonların oyunu
ama yapmayan da i. nelik vardir
Cinsellik düşünmüyomuş aklına gelmiyormuş gibi davranması çekici geliyo ama boş bir aktivite demeside abartı ve samimi gelmiyo
Akla elbet gelir heteroyuz ne de olsa:) ama boş bir iş gerçekten, objektif bakmak lazım şehvet anında değil o zaman daha iyi anlaşılır:)
En azindan sevdiğinle yapmak daha güzel olurdu
Yok ki:)
Buluruz inş en düzgün en sadiğini 🥲
Senin de yok demi :) hayırlısı olsun diyelim, ben aramıyorum ama:)
Yok maalesef aslinda şu an kariyer odakliyim ama insan yaninda arkasinda da güvenip yaslanacaği biri olsun istiyor … sen neden aramiyorsun ki ne bilim yokluğunu hissetmiyor musun
Hissediyorum tabi ben de, dediğin gibi insan arıyor bazen, ben de şu an iş spor odakliyim ama insanın aklına hislerine geliyor sürekli
Burdan zaten aramam da bulunduğum şehir de müsait değil
Kanmayın kızlar kendince bu yoldan birini dusurebilecegini sanıyor klasik incel erk*k
Yazık sana:)
Birilerini üzmüşler yine:)
Herkesin hayatına kimse karışamaz
Fikrini istedim tepeme çık demedim ki:)
Kimseyi ilgilendirmiyor demek istiyorum işte ben de nasıl istiyorsan öyle yaşarsın
Fikrin yok mu güzel kardeşim:)
Anlayacağın şekilde söyleyeyim madem köşeli sanırım biraz fikrimce “bana ne” derim umarım anlaşılır olmuştur
:) 🙌
Aşırı mantıklı zeki erkek
Teşekkürler:) neden peki?
Aletiyle barışık değildir
Teşekkürler 🙂
Normal ya…. İnsan sonuçta ve kendi tercihi
Hetero birisi için de mi:)
Ya insanız makine değil ki. Evet.
Teşekkürler:)
İlgimi çeker
Sebep? :)
Yalnız yaşayabilir.
Kesinlikle, düşüncem o yönde:)
zekice. nikahı basarım sonra o da bana basar 🙏🏼
E yapmıyorum ama nasıl basayım 😂
evlenince de mi hiç istemezsin?
Bak söyle diyim; isterim tabi benim de hormonlarim var ve erkeğim hatta yüksek biriyim ama boş geliyor objektif bakınca:)
öyle bakınca bana da çok boş geliyor. seks değil de sevişmek mesela gayet güzel sekse nazaran. yine de bilemiyorum
Hiçbiri iyi değil ya, hepsi hormonlarin etkisi:)
Yoksa hepsi sırayla olur tabi genel olarak öyle yapıyorlar
anlıyorum
Öyle erkek mi var
Ben öyle olduğumu düşünüyorum:)
Yasin küçük ondan keşke böyle erkeklere denk gelsem
Yaşım 25, bakarak da anlayabilirsin:)