uzun zamandır internette birisiyle konuşuyorum buluşmayı düşünüyoruz ama beni beğenmez diye korkuyorum resmi az önce çektim çok rüzgarlı etekte kabardı iyi çekemedim ama artık göründüğü kadar çok mu sisman gözüküyorm 100 kiloyum ama boyum uzun 1.74
Erkekler şişman birisi ile cinsellik yaşamak ister mi?
sorun olucagini sanmiyorum önemli olan saygili merhametli insanlarla iliski kurmayi seviyorum kibirli narsist olup dunya guzelide olsa acikcasi iliski yadamk istemm
Arkadaşımın başına geldi İstanbul’dan kalktı Ankara’ya gitti sanal sevgilisiyle buluşmaya 1-2 hafta takıldılar dediğim olay yüzünden kız bir daha asla geri dönemedi 2 yıldır da haber alamıyoruz hâlâ o çocuğun yanında ve o çocuğun onu pazarlaması ile geçimlerini sürdürüyorlar. Öyle çocuk oyuncağı değil her şey. Arkadaşım bu olay yaşanırken 22 yaşındaydı sen bi de 18’sin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Ben eşimin fiziğine bakmam
sorun olucagini sanmiyorum önemli olan saygili merhametli insanlarla iliski kurmayi seviyorum kibirli narsist olup dunya guzelide olsa acikcasi iliski yadamk istemm
Ben de bu fizikteyim yazan beğenen çok oluyor sormak istediğin bişey varsa yazabilirsin
Bence boyuna göre kilonu kaldırıyorsun böyle bi kadınla cinsellik çok zevkli olur dolgun kadınlaf yatakta iyidir severim ben
Senin kadar olmasa da boyuma göre kg kadınlarla birlikte oldum bu erkeğin nakış açısına bağlı ama bence o kişiye karşı dürüst olmalısın önceden bilsin
Yok be iyisin ben begendim seni yani erkek olsam bakardim
ya resimde çirkin çıktı biraz daha düzgün çeksem daha iyi anlasilcakti ama aşırı rüzgar var annemler acele ettiyor çekemedim
Bence kilonu gostermiyosun hic benim 5 kg fazlam var senle ayni gibi duruyoz fotoda ben l giyiyom kac beden giyiyon
2xl-3xl
Hiç durmuyo knk fotolarda bende böyle çıkıyom yani sadece sayılar 🤷🏻♀️
FızıgeCok takılma nefes alıyosan bızım türk erkoları için yeter😅😅
100 kilo çok beni ezer geçer. Boyun uzun olduğu için iyi ama. Cinsellikte erkek biraz zorlanır, Belkide bulamaz, ya da uzakta kalır.
İster neden istemesin onların da duyguları hisleri var
Kendi adima konuşayım beni etkileyebilir bu vücutta biriisi 😊😋👍🏻 yaani kafana takcak bişey yok
Sisman da olsan cok tatlisin. Her insan sisman begenmez. Hersey olacagina birak derim
benim f*ckbuddym şişman ama enerjisi ve bitmeyen isteğiyle 18cm oğlanı içinden çıkarmak istemiyor hiç 🥵😍
Balık etli dolgun kadın hastasiyim ben cinsellikte cok iyisiniz
Kilolu olman sorun deilde
güzelliğin farkında farkında olmadan büyük aptallik
Taktığın konuya bak bende zayıf istemem mesela
ben de 174’üm 56 kiloyum :d Obezsin mlsf
lanet olsun ki öyleyim
yok saçmalama
Arkadaşımın başına geldi İstanbul’dan kalktı Ankara’ya gitti sanal sevgilisiyle buluşmaya 1-2 hafta takıldılar dediğim olay yüzünden kız bir daha asla geri dönemedi 2 yıldır da haber alamıyoruz hâlâ o çocuğun yanında ve o çocuğun onu pazarlaması ile geçimlerini sürdürüyorlar. Öyle çocuk oyuncağı değil her şey. Arkadaşım bu olay yaşanırken 22 yaşındaydı sen bi de 18’sin.
vazgeçtim bende
174 e 56 çok iyimiş
İllaki her malın bir alıcısı vardır
Dolgun kilolu şişman hatun candır saçmalama
Düşünen olur kendine göre birini bulursun:)
Cinsellikten fazla ileriye geçmez
Kullan at durumuna maruz kalma da
Erkeğe bağlı
İsteyen de olur istemeyen de
Yatiyorum ben senden daha kilolu
Evet fiziğin. İyi bence
Resimdeki sen misin.
evet
Afet bişeysin
sağ ol
Evet kilon var
çok şişman değil gibi sanki