90 kiloyum ve 163 boyundayim
Ama Cook obez gibi durmuyorum hani göre 80 filan der. Çok mu igrenilesi bir haldeyim.
Not; lütfen 35 yaş üstü erkekler yazmasın siz zaten damacanaya bile halleniuyorsunuz fikrinizi önemi yok.
90 kiloyum ve 163 boyundayim
Ama Cook obez gibi durmuyorum hani göre 80 filan der. Çok mu igrenilesi bir haldeyim.
Not; lütfen 35 yaş üstü erkekler yazmasın siz zaten damacanaya bile halleniuyorsunuz fikrinizi önemi yok.
Hanfendi öncelikle erkekler genelinde bi genelleme yapmak çok zor bazısı zayıf sever bazısı balık etli ve bazılarına hiç farketmez delik deliktir deyip dalıyolar neyse bana göre kilon fazla gibi hele arada duygusal bişeyvolmadan sadece cinsellik için düşündüğümde 163 boya 70 75 ten fazlası biraz fazla olduğunu düşünüyorum tabi görmeden yaptım bu yorumum zayıf olup biçimsiz vücutlu kızlar da var ha okey yaparım diyosun bi görüyosun hoşuna gitmiyor neysee üzüysem kusura bakmayın düşüncelerim bu şekilde
90 kilo civarı bir sevgilim vardı, kilo fazlasını yüksek libido ile kapatıyordu. Yine de bana cazip gelmiyor kilolu kadınlar. Hareket ve pozisyon kısıtlılığı çok fazla ve benden önce yoruluyor.
Cevap
27Cevap
ben kiloya bakmam
Eğer ayak bilekleri ince ise sıkı bir kilo aksine seksi bile oluyor. Ayrıca ilişki yaşadığım kilolu kızlar yatakta gerçekten harika.
Öyle olduğunu zannetmem ama yüzün gözükmeden fotoğraf atabilirsen normal şekilde öyle düzgün yorum yapabilirim
28 yaşindayim ben. ölçülerin dolgun güzel daha iyi hale getirmek senin elinde
Ne dersin
Yapılır yaparlar neden olmasın ki etli butlu en azından tahta gibi kemik gelmez ele avuca 🙈
Minyon kilolu kızlar yatakta top gibi evire çevire olduğu için daha çok zevk verir gibi geliyor tecrübeli değilim bu arada bu konular hakkında sadece tahminimi yazıyorum 🙊
Erkekler herkesle yapar ama sever mi diye sorman lazım
Fazla Kilolu kadın sevmem 30 kilo falan var. Ben bile 1.82 boyunda 87 kiloyum
Dert etme verirsin kilo hem çok da kilolu değilsin
Zaten 75 kiloydum buraya geldi konu
Kadın dediğin balık etli olmalıdır her erkeğin gönlünde bence balık etli kadın hayali vardır ben kendi adıma söylemek istediğim çok tatlı ve mütevazi oluyorlar yüz hatları belirgin ve şirin görünümüne sahipler 🌼
Sen kendini kandır ancak 90 kilo olmuş 80 der diyor. Böyle damacanaya yürümez kimse.
Sana fikrini sormadım dayı
Soru ortada kişi seçme hakkın yok ufaklık
Fiziğini görmek lazım bence. Zayıflayabilirsin bence o konuda destek olabilirim
Zayıflardan hoşlanmıyorum. Aslında bahsettiğin fizik tipi benim beğendiğim tarzda. Dolgun olmalı
Seks tamamen vücut odaklı bişey değil haz uyum bağlılık gibi birçok etken var yani olur evet
118 kilo sevgilim olmuştu olur yani sende iyisin bence
Bakimliysa kilolunun da tadı başka
Severse yaparlar tabiki amasyada
Niye yapmasın kendimize güveniyoruz
Daha çok zevk verir.
34 kurtarıyor mu 😂
Ben yaptım bazılar seviyor
Ben yaparım önemli değil
Fenasin yapilirsin haz alırsın verirm
Hayır
Çok ta güzel olur
Denemeden yorum yapilmaz