Cinsel Yaşam Uzun penise sahip olanlar daha mı geç boşalıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bazı sexting yaptığım kişiler böyle diyodu doğru mu bu uzun alete sahip erkekler daha mı geç boşalır? Uzun penise sahip olanlar daha mı geç boşalıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Yalan :D Boşalma olayı penisin boyutu ile alakalı değildir. Onlar vücudunu tanımayı penisini ölçmek sanıyor. Sen aldırış etme onlara :D 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Sexting ne olm, ben de bir bok biliyorsun sandım cevap verecektim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen şu tiple cevap verme zaten. d Yorumla Soran 1 yıl Sen şu tiple cevap verme zaten:d Yorumla Soran 1 yıl Patlak sevdalısı gav5t seni Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Erken / geç boşalmak hassasiyet, beyin ve Penis'in mastürbasyon alışkanlığı ile alakalı bir durum. 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Yani geç boşalmam bu yüzdense olabilir ama bir mantık bulamadım 0 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sen baya dolmuşsun canım. içine oluk gibi akmadan geçmez bu düşüncelerin. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sanmam bunun uzunluğuyla bir alakası olamaz. 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. ilgisi yok, penisin kafası ve erkeğin tecrübesi ve kadının seksiliği ile aldığı zevke bağlı 0 0 Yorumla
AZGINBOGAA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 1 yıl Evet aynen öyle mesela uzun olunca içinde git gel yaparken penisin baş kısmı daha çok içlerine kalıyor ve dar olan yere çok temas etmiyor buda süreyi uzatıyor bende böyle 0 0 Yorumla
okan4343 Takip Et Guru Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. heee uzun olduğu için dışarı çıkması zaman alıyor 0 0 Yorumla
GececiMete Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Onu bilmiyorum ama bende geç bosaliyorum ve 17 cm kafası mantar gibi vede damarlı 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Boşalma süresinin penis boyutuyla ilgisi yok. 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır bende öyle olmuyor 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. uzunlukla alakası yok 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. evet bu bazen dogru.. 0 0 Yorumla
tolghuan33 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Uzunlukla alakası yok be 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alakasız 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Alakası yok 0 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
zil2tapoz Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. alakası yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Galiba evet. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Nerden biliyon Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben de öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ama performansla alakalı bir şey o Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dayanabilmekle alakalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yalan :D Boşalma olayı penisin boyutu ile alakalı değildir. Onlar vücudunu tanımayı penisini ölçmek sanıyor. Sen aldırış etme onlara :D
Sexting ne olm, ben de bir bok biliyorsun sandım cevap verecektim
Sen şu tiple cevap verme zaten. d
Sen şu tiple cevap verme zaten:d
Patlak sevdalısı gav5t seni
Erken / geç boşalmak hassasiyet, beyin ve Penis'in mastürbasyon alışkanlığı ile alakalı bir durum.
Yani geç boşalmam bu yüzdense olabilir ama bir mantık bulamadım
sen baya dolmuşsun canım. içine oluk gibi akmadan geçmez bu düşüncelerin.
Sanmam bunun uzunluğuyla bir alakası olamaz.
ilgisi yok, penisin kafası ve erkeğin tecrübesi ve kadının seksiliği ile aldığı zevke bağlı
Evet aynen öyle mesela uzun olunca içinde git gel yaparken penisin baş kısmı daha çok içlerine kalıyor ve dar olan yere çok temas etmiyor buda süreyi uzatıyor bende böyle
heee uzun olduğu için dışarı çıkması zaman alıyor
Onu bilmiyorum ama bende geç bosaliyorum ve 17 cm kafası mantar gibi vede damarlı
Boşalma yi boyu belirlemiyor m. etme
Alakası yok ama seni daha erken boşaltır
Boşalma süresinin penis boyutuyla ilgisi yok.
Alakasız. O sakin kalabilmeyle alakalı.
Yani bazen evet bazen hayır
hayır bende öyle olmuyor
Denemeden bilemezsin.
uzunlukla alakası yok
evet bu bazen dogru..
Alakası yok benimki 17 ve 1 saate yakın sürüyor
Kandırmışlar seni.
Uzunlukla alakası yok be
Saçma
tabe oyle..
Alakasız