Kalin daha mantikli geliyor düşüncek olsak. Tecrübeliler var mi?
Sevgilim uzun degil diye dert ediyoda baya doyuramam vs. Diye ama kalin geldi bana.
Sevgilim uzun degil diye dert ediyoda baya doyuramam vs. Diye ama kalin geldi bana.
uzunlukta kalınlıkta bir kenara ikiside önemli değil türk standarları düşük zaten biz bir Falcon değiliz adamı hava alanında kitle imha silahı taşıyor diye göz altına aldırlar ki adam ekreksyonsuz 24 cm lik bir penise sahipti ki en kırıcı noktası hayatı boyunca sadece 16 yaşında girdiği cinsel ilişkiden zevk almasıydı burdan anlayacağın boyunun kalınlığının önemi yok önemli olan işlevi
Uzunluk çok önemli değil, kalınlık çok daha etkili olur kadın açısından.
Mantikli
Uzunlugu geciceksin kalin olmasi gerek. Kalin oluncanicine girerken hissediyorsun dolduruyo hele gel git yaparken vajin duvarlarlarina carparken icini dopdolu hissediyorsn ya mükemmel
Kalınlık Daha iyidir.
Vajinayı kapsıyor dolduruyor daha iyi hissediyor zevk alıyoruz bencee :)
ince olunca parmağımızlada yapabiliriz yani @cilginimm
Cevap
15Cevap
bir dene bakalım. Kararını sonra paylaş. Ayrıca sevgilin uzun değil diye dert ediyorsa gitsin oje sürsün kendisine. O ne l*n öyle...
Denemeye cok var
Hmm... Konulara erkenden giriş yapmışsınız yani. Neyse bizi ilgilendirmez zatende ama oje sürmesi gerektiğini söyle.
bir kac kez yoksa pek gündem maddesi degil. Bidh derse derim :)
Adam maça direk yenik çıkacak yani. Yani ne bileyim benim bildiğim erkek adam kendine güvenir. Hele ki bu konuları açıyosa.
İkiside olacak zevkin dibine o zaman vuruluyor. Ve şükür bende ikiside var :D
valla benimki normal ne çok kalın ne çok uzun ama tercih yapacak olsaydım uzun isterdim hiç değilse içinden çıkmazdı
16 cm uzunluk 5.5 cm kalınlık bir kadın için çok idealdir.
Cmyle bilemicem boyunu
valla benımkı ortalama uzun ve kalın ılıskıye gırdıgım bayanlar herzaman cok memnun kalmıslardır
Ne yapacan kalini uzunu beya yetmezse kol yok mu adamda kolla calisir hem uzunn hem kalinn:))
Sence sarışın çok tatlı baby face bir cocuk 1.80 boyunda ve penis boyu 17 cm kalınlığı 6 cm seni zevke getir'mi bu zevk alırmısın?
Boy at gibi olmasa da kalınlığına her zaman güvenirim.
kadin tabiki daha iyi girip cikarken sapur sapur sesler gelmesi lazim
içine aldın da mı kalın geldi yoksa sadece gördün mü_
kalın olan daha fazla zevk verir her zaman
Çok akın desem ;)
Kalınlık 10 cm penisten başlar iyi penis 😊
Merak ettm seni acaba
içine almadan bilemesin sanırım alanlara sor
kalınlık ^^
sence
Kalinlik. Oraldede daha zevkli olur sahsen uzun inceler hos gelmedi bana orta kalin gözüküOr
ok anladım cay bardağı kalınlık uygun mu
En ufak cay bardagi mi simdi cay bardagi var cay bardagi var :P
Iyidir herhalde ven uzman degilin. sosis gibi ince olmasinda
öyle penis olsun keser atarım ne o bamya gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar