Cinsel Yaşam Penis vajinamdan çıkarken çok ağrı yaşıyorum, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 İçimden bağırsaklarımı çıkarıyorlar sanki Penis vajinamdan çıkarken çok ağrı yaşıyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Offf bu çok güzel bir şey ya dar vajina da geri çekerken vakumlama etkisi yapıyor erkeğe ne zevk verirsin yaaa 0 0 Yorumla
sozgic Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 103% 1 yıl Merhaba ben jinekologum hayır normal değil enfeksiyon var 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Ama baska enfeksiyon belirtim yok Yorumla sozgic 1 yıl İlk ilişkin mı Yorumla Soran 1 yıl Hayir 8 9 olmustur Yorumla sozgic 1 yıl Hep mi ağrı oldu son iki ilişki sonrası mı Yorumla Soran 1 yıl Hep vardi Iliskiye tam giremiyoruz zaten Zorlaniyoruz Yorumla sozgic 1 yıl Vajinismus ta olabilirsin Yorumla sozgic 1 yıl Vajinan çok mu dar Yorumla Soran 1 yıl Dar herhalde bilmiyorum ki normali nasil Yorumla sozgic 1 yıl Senden ricam özele gelir misin Yorumla
aşka_lanetlenmiş_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Seks esnasında penis girip çıkarken karnında ağrı ve baskı hissediyormusun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla aşka_lanetlenmiş_ 1 yıl Tatlım o zmn penis senin rahim duvarına baskı yapıyor. Acı o sebepten oluyor. Çünkü o ağrı penisin rahim duvarına baskı yapmasıyla alakalı. Büyük ihtimal rahim duvarın biraz aşağı da hani bu doğuştan mı bilemem. Bi kadın doğumcuya gidebilirsin Yorumla Soran 1 yıl Normalde rahime baski yapmamasimi lazim Yorumla aşka_lanetlenmiş_ 1 yıl Evet balım. Rahim duvarına baskı yapıyor acı ondan. O yüzden bir kadın doğumcuya git ilerde sorun olmasın Yorumla Soran 1 yıl Anladım teşekkür ederim Yorumla
Antuan_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Tam ters olması lazım normalde girerken daha çok ağrıması lazım 0 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Vajinanla ya da penisin boyutuyla ilgili olabilir:) 0 0 Yorumla
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Normal değilmi sence bende çıkarken hafif bir acı hissi veririm 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. çokmu zorluyorsun 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet GaraGuru 1 yıl genelde misyonerde oluyorsa bacaklarını bir tık daha ac
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. eximde söylüyordu bunu 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Dar demek ki baya ya da tam bi gevşeme olmuyor 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Çıkmasın dursun orada 😂 0 0 Yorumla
Bluesky21m Takip Et Yoda Yaş: 28 1 yıl Yeterince ıslanmıyorsun o zaman 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Islaniyorum ama tamamini cikarirken acıdan bitiyirum aglayarak cikariyoruz Yorumla Bluesky21m 1 yıl Enfeksiyon olabilir o zaman Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Değil 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nedeni nedir Yorumla Handsomee06 1 yıl Enfeksiyon olabilir Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dar mı 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. kıyamam sna ya :/ 0 0 Yorumla
OphelianinAsigi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hadi ya üzüldüm 0 0 Yorumla
meraklıbirpandaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kuru mu 0 0 Yorumla
Drdrdrdrdrdr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Çok mu dar? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Herhalde cok zorlaniyorum Yorumla Drdrdrdrdrdr 1 yıl Kasıyorsun kendini ya da kurusun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Offf bu çok güzel bir şey ya dar vajina da geri çekerken vakumlama etkisi yapıyor erkeğe ne zevk verirsin yaaa
Merhaba ben jinekologum hayır normal değil enfeksiyon var
Ama baska enfeksiyon belirtim yok
İlk ilişkin mı
Hayir 8 9 olmustur
Hep mi ağrı oldu son iki ilişki sonrası mı
Hep vardi Iliskiye tam giremiyoruz zaten Zorlaniyoruz
Vajinismus ta olabilirsin
Vajinan çok mu dar
Dar herhalde bilmiyorum ki normali nasil
Senden ricam özele gelir misin
Seks esnasında penis girip çıkarken karnında ağrı ve baskı hissediyormusun
Evet
Tatlım o zmn penis senin rahim duvarına baskı yapıyor. Acı o sebepten oluyor. Çünkü o ağrı penisin rahim duvarına baskı yapmasıyla alakalı. Büyük ihtimal rahim duvarın biraz aşağı da hani bu doğuştan mı bilemem. Bi kadın doğumcuya gidebilirsin
Normalde rahime baski yapmamasimi lazim
Evet balım. Rahim duvarına baskı yapıyor acı ondan. O yüzden bir kadın doğumcuya git ilerde sorun olmasın
Anladım teşekkür ederim
Tam ters olması lazım normalde girerken daha çok ağrıması lazım
Vajinanla ya da penisin boyutuyla ilgili olabilir:)
Normal değilmi sence bende çıkarken hafif bir acı hissi veririm
çokmu zorluyorsun
Evet
genelde misyonerde oluyorsa bacaklarını bir tık daha ac
eximde söylüyordu bunu
Dar demek ki baya ya da tam bi gevşeme olmuyor
Çıkmasın dursun orada 😂
Yeterince ıslanmıyorsun o zaman
Islaniyorum ama tamamini cikarirken acıdan bitiyirum aglayarak cikariyoruz
Enfeksiyon olabilir o zaman
Çıkarma sennde o zaman 😄
Değil