Cinsellik Mastürbasyon yaptıktan sonra vajinam neden acır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 09 Bakireyim klitorisime dokunuyorum falan sonra acıyo tahriş ediyorum muhtemelen dokunamıyorum bile acaba kuru kuru yaptığım için mi? Mastürbasyon yaptıktan sonra vajinam neden acır? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Ataa0610 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 1 yıl Bir hadis-i şerif meali de şöyledir:(Elini nikah eden [Ne şekilde olursa olsun, mastürbasyon yapan] lanetlenmiştir.) [İ. Baverdi] 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Eee Yorumla Soran 1 yıl Nikahsız sevişiyorum günah mı hocam Yorumla Ataa0610 1 yıl Günah Yorumla Soran 1 yıl Devam edicem Yorumla Ataa0610 1 yıl Onları bırak; yesinler, eğlensinler ve boş ümit onları oyalayadursun. (Kötü sonucu) yakında bilecekler! Yorumla Soran 1 yıl Kes ya şeytan mısın Yorumla
SelinTürkay Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 55% 1 yıl yapısını görmeden bir şey diyemem ama tükürüğünle yapsan daha iyi vajinanın acıması farklı bir durum 0 0 Yorumla
ManyetikMUZ Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Cinsellik konusunda 860 görüş paylaştı. Evet kuru kuru yaptığın icin. Iyi bir krem al bence 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Nerden bulcam Yorumla Soran 1 yıl Vajina hassas bi organ Yorumla ManyetikMUZ 1 yıl Okey nirvana kayganlastirici al Yorumla Soran 1 yıl Yine yolum gratise düştü 😂 Yorumla ManyetikMUZ 1 yıl Baska kremlerde alabilirsin genital bölgeye uygun olanlardan Yorumla Soran 1 yıl Bakarım Yorumla ManyetikMUZ 1 yıl Okeyyy Yorumla
GaraGuru Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 93% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b görüş paylaştı. tahriş olur bazen bu seks esnasında da olur kadınlarda... iyice ıslanırsan sorun olmaz 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsellik konusunda 535 görüş paylaştı. kru olmaz tabi iyice tükürükleyip kayganlaştır sonra o ıslanır zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl kuru kuru yapılır mı ya tahriş edersiz bu defa günlerce rahat dokunamazsız acı ile mastürbasyon olur 1 0 Yorumla
şşansızAdam Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 99% 1 yıl Sulanmıyormu ki hiç vajinan? 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Çok zevk alırsam Yorumla şşansızAdam 1 yıl Sulandığı zamanda acı oluyormu peki sonrasında? Yorumla Soran 1 yıl Olmuyor Yorumla şşansızAdam 1 yıl Sorun belli o zaman zevke gelip sulansın sonra daha fazla bastırırsın. Şimdi durumlar nasıl konuşmak istermisin peki? Yorumla Soran 1 yıl Şu an hiç istemiyorum canımı sıktı bu durum sabaha geçiyor 2 gün sonra yapcam Yorumla şşansızAdam 1 yıl Belki moda girerdin sanal yapınca yavaş yavaş yapıp sulanırdı filan. Ama sana kalmış tabii. Yorumla Soran 1 yıl Acımasa yapardım beklesem çok iyi olacak Yorumla şşansızAdam 1 yıl Aynen daha iyi olabilir. Sonra yapmak istermisin peki? Yorumla Soran 1 yıl İsterim Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 23 , eig 54% 1 yıl Artık bir şeyler yaşama zamanın gelmiş 😉 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Guru Yaş: 106 , eig 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 853 görüş paylaştı. Tırnak değiyor galiba 1 0 Yorumla
Parcalaynpuma1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Çok sık mı yapıyorsun 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Her gün yapıyorum Yorumla Parcalaynpuma1 1 yıl Gizlisn Yorumla Soran 1 yıl Eee Yorumla Parcalaynpuma1 1 yıl Sohbet sevmiyorsun herhalde Yorumla
Keşkebenimolsan Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Çok mu bastırıyorsun 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet biraz Yorumla Keşkebenimolsan 1 yıl Önerim olabilir ama ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım? Yorumla Soran 1 yıl İstek attım Yorumla Keşkebenimolsan 1 yıl Yazdım Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl fazla yapma nasıl yapıyorsun sexting falabn mı 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Görüntülü Yorumla Görüş sahibi 1 yıl Off nasıl bir şeysin Yorumla
tunasoyarslan Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl aynen biraz islak corak topraktan su fiskirmaz 👌 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Cinsellik konusunda 606 görüş paylaştı. Hor kullanma 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tahriş edıyorsun once sulandır sonra oksa 1 1 Yorumla Görüş sahibi 1 yıl Cok baskı yaoma sakın
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Hızlı Hızlı yapma 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Karşılıklı görüntülü show ya da p*rno Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl Arkadaşlarımla Yorumla Görüş sahibi 1 yıl Kıskandım arkadaşlarını 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Kıskanma 😂 Yorumla Soran 1 yıl Olut Yorumla Soran 1 yıl Olur Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
18Görüş
Bir hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Elini nikah eden [Ne şekilde olursa olsun, mastürbasyon yapan] lanetlenmiştir.) [İ. Baverdi]
Eee
Nikahsız sevişiyorum günah mı hocam
Günah
Devam edicem
Onları bırak; yesinler, eğlensinler ve boş ümit onları oyalayadursun. (Kötü sonucu) yakında bilecekler!
Kes ya şeytan mısın
yapısını görmeden bir şey diyemem ama tükürüğünle yapsan daha iyi vajinanın acıması farklı bir durum
Evet kuru kuru yaptığın icin. Iyi bir krem al bence
Nerden bulcam
Vajina hassas bi organ
Okey nirvana kayganlastirici al
Yine yolum gratise düştü 😂
Baska kremlerde alabilirsin genital bölgeye uygun olanlardan
Bakarım
Okeyyy
tahriş olur bazen bu seks esnasında da olur kadınlarda... iyice ıslanırsan sorun olmaz
kru olmaz tabi iyice tükürükleyip kayganlaştır sonra o ıslanır zaten
kuru kuru yapılır mı ya tahriş edersiz bu defa günlerce rahat dokunamazsız acı ile mastürbasyon olur
Sulanmıyormu ki hiç vajinan?
Çok zevk alırsam
Sulandığı zamanda acı oluyormu peki sonrasında?
Olmuyor
Sorun belli o zaman zevke gelip sulansın sonra daha fazla bastırırsın. Şimdi durumlar nasıl konuşmak istermisin peki?
Şu an hiç istemiyorum canımı sıktı bu durum sabaha geçiyor 2 gün sonra yapcam
Belki moda girerdin sanal yapınca yavaş yavaş yapıp sulanırdı filan. Ama sana kalmış tabii.
Acımasa yapardım beklesem çok iyi olacak
Aynen daha iyi olabilir. Sonra yapmak istermisin peki?
İsterim
Artık bir şeyler yaşama zamanın gelmiş 😉
Tırnak değiyor galiba
Çok sık mı yapıyorsun
Her gün yapıyorum
Gizlisn
Eee
Sohbet sevmiyorsun herhalde
Alışkanlık yapmasin sende
Çok mu bastırıyorsun
Evet biraz
Önerim olabilir ama ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım?
İstek attım
Yazdım
fazla yapma nasıl yapıyorsun sexting falabn mı
Görüntülü
Off nasıl bir şeysin
aynen biraz islak corak topraktan su fiskirmaz 👌
Hor kullanma
Tahriş edıyorsun once sulandır sonra oksa
Cok baskı yaoma sakın
Hızlı Hızlı yapma
Karşılıklı görüntülü show ya da p*rno
Hayır