bırak evlenmeyi karşı cinse bakan olmaz. sdjsdj bence çoğu insan cinsellik için evlenir

bırak evlenmeyi karşı cinse bakan olmaz. sdjsdj bence çoğu insan cinsellik için evlenir

Cinsel ihtiyaçlar için evlenme devri çok eskilerde kaldı artık herkesin sevgilisi ya da fb si falan var yasal üreme için evlenilir belli bir düzenin olsun diye evlenilir aşıksan hep yanında olsun diye evlenirsin. Cinsellik için evlenen tayfa aşırı dinci ya da sevgililik dünyasında başarısız insanlar için mümkün
Bana kalsa âşık olmadığım hiçbir erkekle evlenmem. Ki öyle de yaptım, kendime dair düşüncem hep bir şekilde çalışıp kendi hayatımı kazanırım ama âşık olmadan evlenmem şeklinde oldu, çocukluktan beri. Gözlemlerim sonucu.. Soruna geleyim, cinsellik için veya toplumsal tabular için evlenmem yine sadece âşık olduğum için evlenirim. Karşılıklı aşk ve güven temelinde evlenilirse cinsellikte de doğal olarak sorun olmaz ama aşk ve güven yoksa sadece cinsellik için evlenilirse çok sorunlar olur.. İlginç bir paradoks 😃
Artık onun için evlenmiyorlar, rahat yaşam için evleniyorlar. Evde biri kahrını çilesini çeksin, yemeği yapılsın, çamaşırları yıkansın vs erkekler için o şekil, kadınlar içinse eve biri para getirsin, istediğimi alayım, dışarıya kuyruk sallamaya devam edeyim vs. Aynı çatı altında arkadaş hayatı gibi bir şey. Dışarda da sevgilileri..
🙏☺️
Teşekkür ederim şeker 🎈
Rica ederim ablam :D 🙏🌸
Ben evlenirdim, sirf cinsellik için evlenmiyorum zaten cinsellik o kadar da önemli bir etken değil benim için. önemli olan aradaki sevgi , aşk , güven vs dir.
Teşekkür ederim 🙃
Rica ederim :)
Cevap
19Cevap
Eğer dnamızda seks dürtüsü olmasa evlenirdik tabi
Bence yaş ilerdekikçe insanların ihtiyaçları sıra değiştiriyor. Şu an için evet belki haklı olabilirsin ama 20yaşındaki biri için cinsellik ve aşk ön plandayken 30yaşındayken insanlar huzur arıyor evde ses seda istiyor. Yaş ilerledikçe de beraber yaşlanmak, hastayken onun yanında olacak eş çocuk torun istiyor.
“Rızasız bahçenin gülü derilmez. kalpten kalbe bir yol vardır görünmez” demiş Neşet Usta.
"Herkesin niyeti kötü olmaya bilir"
hadi biraz da gülelim
Evet, bence insanlar cinsellik olmasa bile evlenirdi. Çünkü evlilik sadece fiziksel yakınlıkla ilgili değil, aynı zamanda duygusal bağ, ortak değerler, destek ve güven gibi unsurları da içerir. İnsanlar sevgi, arkadaşlık ve birlikte bir hayat kurma isteğiyle evlenebilirler.
İki kişinin birbirine ihtiyaç duyması için çok neden var sadece cinsellik değil. Şöyle düşün yemeği kadın yapıyor ütü bulaşık gibi.. Bunu geçtim evdesin gece saat 2 kalp krizi geçirsen kim bilecek :))) Yanında olan biri.. 60 ta evlenen var kuş ötmez ama neden evli :))) Evlilik birbirini kullanmaktır.. Aşk ise bunun süslenmiş adıdır...
çoğu evlenmez. zaten görüyoruz burada da işte sevgilim cinsellik yaşamazsa evlenmem ya da sevgilisi cinsellik istedi diye ayrılan var. ben evlenmeden öncede cinsellik yaşamadım ki evlendikten sonra neden yaşayayım. ama tabi cinsellik hiç olmazsa çocuk olmaz evlatlık alırım bende
Duygusal bağımın olmadığı kimseyle cinsellik yaşamadığım için bu soruya olumlu yanıt verebilirim. Ben kesinlikle evlenirdim. Aşk'ın cinsellikle alakası yok. Bir ruh meselesi, gönül meselesi. Sanki kalbini pozisyona sokuyoruz sevdiklerimizin sdfgsdgh
Evlenirlerdi evet.
Birçok hemcinsim ne yazık ki aile baskısı ve şiddetten kurtulmak için evliliği bir kaçış yolu olarak görüyorlar. Lâkin sonunda eskisinden de zor bir yaşamın içinde buluyorlar kendilerini.
Yalnızlık duygusuyla yine de evlendirdi erkekler ya da yemeğimi yapsın, camasirimi ütülesin diye😄
Kesinlikle evlenmezdi herkes sevişmek için evleniyor Burada mesela cinsellik olmasın üye kalmaz
Evlenirdi. Ama cinsellik keyfi yapılmıyorsa boşanmalar oluyor. Kadın içinde öyle erkek içinde.
Birbirlerine nikaha kadar sakliyorsa evlenenler var.
Evet çoğu insanlar cinsellik için evleniyorlar.😃
Evlenmezdi eğer öyle bir şey olmasaydı ama iki insanı bi araya getirip aşka bağlayan şey de zaten cinsellik
Cinsellik ve çocuk. Tabi çocuk meselesinin ucu da cinselliğe dayanıyor
Ben evlenebilirdim zaten cinselliği sevmiyorum
Evlenirdi, her evlenen cinsellik için evleniyor değil bence.
Evlenirdi.. hiç sevmediğim konular nefret ediyorum.
Bence evlenen olurdu sadece hayat arkadaşı arayan tipler var ozellikle orta yas ve sonrasi
Cinsellik için olmasa bile üreme ve çoğalma için bile olsa yapılırdı
Evlilik, seksi legalleştirme ucubeliğinden ibaret. Haliyle seks yoksa imza da aranmaz toplumda
Zannetmiyorum. İki taraf sırf yapmamak için anlaşsa bile yine yapar 😅
O zaman cinsellik yeniden keşfedilmiş olur kdjd
Haklısın, duyguları için evlenen yok
Evlenen olurdu illa ki.
ev işlerini gördürmek için belki
Bence evlenenler olurdu
Başkalarını bilmem ama ben evlenirim
Evlenirdi, aşk başka bir şey
para versen evlenmıcek duruma geldı mıllet
Evlenirdi bence.
😂😂sanmıyorum yaa
Cinsellik varken bile evlenmedim ki