Cinsel Yaşam Kaliteli bir seksin olmazsa olmaz unsuru nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Oral seks Sınırsız fanteziler Uzun önsevişme Anal seks Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaliteli bir seksin olmazsa olmaz unsuru nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Önce iki tatafında cibselliği keşfetmiş ve işinde iyi olması gerekiyor, sonra yatakta özgürlük yani sınırsızlık gerekiyor, enerjisi yüksek ve dayanıklı erkek gerekiyor😉 1 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Ön sevişme ve oral tabiki kesinlikle olmalı. Karşılıklı olacak isteye isteye, 69 yapacaksın en güzelide budur. En kalitelisi de. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Uzun oral seks (kadını en az 2 kez bu şekilde boşaltmak)Sınırsız fantezi (o olmaz bu olmaz demeyecek)Önsevişme 10 15 dakika yeterli. 0 0 Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 970 cevap paylaştı. Tamamen hayvansal içgüdülerle olduğu zaman efsane oluyor 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla KaraMizah34 1 yıl Bunu nasıl anlatayım ki şimdi tamamen akışa kapılmak diyelim : ) Yorumla Soran 1 yıl Anladım😉 Yorumla KaraMizah34 1 yıl Peki sence kaliteli bir sexin olmazsa olmaz unsurları neler? Yorumla Soran 1 yıl Tutkuyla yapılan oral seks göz göze Yorumla KaraMizah34 1 yıl Harikasın hayatındaki insan çok şanslı Yorumla Soran 1 yıl Kimse yok Yorumla KaraMizah34 1 yıl Çok seçici birisin o zaman Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Tutku arzu istek Ön sevişme Anlık Farklı yer gibii gibi 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Cevap sahibi 1 yıl Evli misin Soran 1 yıl Hayır Cevap sahibi 1 yıl Anal yapar mısın Soran 1 yıl Evet Cevap sahibi 1 yıl Sınırların var mı peki Soran 1 yıl Çok yok Cevap sahibi 1 yıl her şey e var mısın Soran 1 yıl Kasıt nedir Cevap sahibi 1 yıl Başka yerden konuşsak olur mu?
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Fanteziler ve uzun ön sevişme 0 0 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sevismeyi uzun tutmak her zaman kazandirir 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Oralsiz bir başlangıç asla 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Değil mi göz göze tutkuyla Yorumla Kadirk34 1 yıl Ben önce sen ile başlamayı seviyorum oral yapmayı seven biri olarak da saatlerce Yorumla Soran 1 yıl Yapan var mı Yorumla Kadirk34 1 yıl Ben oral yapmayı daha çok seviyorum ama öyle kısa süreli değil orgazm olana kadar ağzımda oturmali Yorumla Soran 1 yıl Hmm Yorumla Kadirk34 1 yıl Sen severmisin yaptirmayi.. deneyimin oldu mu hiç Yorumla Soran 1 yıl Oldu tabi Yorumla Kadirk34 1 yıl O zaman biliyorsun o zevki Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Fantezi ve uzun ön sevisme 0 5 Yorumla yargan35 1 yıl Herkes on sevisme diyor olmadan nasıl olcak ki ztn Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yargan35 yani dimi Yorumla yargan35 1 yıl Aynn fantezin ne peki hdhs Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @yargan35 hangi birini söyliyim ki😂 Yorumla yargan35 1 yıl Yaz istersen Mrk ettiriyorsun şu an Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. erotizmm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Spontane gelişeni 0 12 Yorumla Soran 1 yıl O da riskli değil mi hijyen açısından Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl bir risk teşkil edebilir ki Yorumla Soran 1 yıl Ter vs vs spontane pek sıcak bakamıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ter sexin gerçeğidir. Hiç aklında yokken bir anda başlayan seks kadar keyif vereni yok Yorumla Soran 1 yıl Öyle de ben acaba rahatsız olur mu vs diye çekinirim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be o an hicbirsey insanı rahatsız etmez. Her seksten önce duş alinacakta deodorant sıkılacakta... Yorumla Soran 1 yıl 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Evlimisin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet evliyim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen evlimisin Yorumla Soran 1 yıl Hsyır partnerim var Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin sevdiğin uzun ön sevişme demi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. hepsi şıkkı olsaydı 0 0 Yorumla
Mühendisasbeyyy3322 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl İyi partner 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Var mı Yorumla Mühendisasbeyyy3322 1 yıl Hayır senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Önce iki tatafında cibselliği keşfetmiş ve işinde iyi olması gerekiyor, sonra yatakta özgürlük yani sınırsızlık gerekiyor, enerjisi yüksek ve dayanıklı erkek gerekiyor😉
Ön sevişme ve oral tabiki kesinlikle olmalı. Karşılıklı olacak isteye isteye, 69 yapacaksın en güzelide budur. En kalitelisi de.
Uzun oral seks (kadını en az 2 kez bu şekilde boşaltmak)
Sınırsız fantezi (o olmaz bu olmaz demeyecek)
Önsevişme 10 15 dakika yeterli.
Tamamen hayvansal içgüdülerle olduğu zaman efsane oluyor
Nasıl yani
Bunu nasıl anlatayım ki şimdi tamamen akışa kapılmak diyelim : )
Anladım😉
Peki sence kaliteli bir sexin olmazsa olmaz unsurları neler?
Tutkuyla yapılan oral seks göz göze
Harikasın hayatındaki insan çok şanslı
Kimse yok
Çok seçici birisin o zaman
Tutku arzu istek
Ön sevişme
Anlık
Farklı yer gibii gibi
Bence de
Evli misin
Hayır
Anal yapar mısın
Evet
Sınırların var mı peki
Çok yok
her şey e var mısın
Kasıt nedir
Başka yerden konuşsak olur mu?
Karşılıklı isteklere uygun olmak:)
Fanteziler ve uzun ön sevişme
Partneri bulmak öncelik
Sevismeyi uzun tutmak her zaman kazandirir
Oralsiz bir başlangıç asla
Değil mi göz göze tutkuyla
Ben önce sen ile başlamayı seviyorum oral yapmayı seven biri olarak da saatlerce
Yapan var mı
Ben oral yapmayı daha çok seviyorum ama öyle kısa süreli değil orgazm olana kadar ağzımda oturmali
Hmm
Sen severmisin yaptirmayi.. deneyimin oldu mu hiç
Oldu tabi
O zaman biliyorsun o zevki
Bu şıkları sana yapan var mı
Fantezi ve uzun ön sevisme
Herkes on sevisme diyor olmadan nasıl olcak ki ztn
@yargan35 yani dimi
Aynn fantezin ne peki hdhs
@yargan35 hangi birini söyliyim ki😂
Yaz istersen Mrk ettiriyorsun şu an
Bunların hepsi
Uzun bir sevişme.
erotizmm
Spontane gelişeni
O da riskli değil mi hijyen açısından
Nasıl bir risk teşkil edebilir ki
Ter vs vs spontane pek sıcak bakamıyorum
Ter sexin gerçeğidir. Hiç aklında yokken bir anda başlayan seks kadar keyif vereni yok
Öyle de ben acaba rahatsız olur mu vs diye çekinirim
Yok be o an hicbirsey insanı rahatsız etmez. Her seksten önce duş alinacakta deodorant sıkılacakta...
🙂
Evlimisin
Evet evliyim
Sen evlimisin
Hsyır partnerim var
Senin sevdiğin uzun ön sevişme demi
hepsi şıkkı olsaydı
İyi partner
Var mı
Hayır senin
Oral seks