- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle vücut temizliği... Sonra istek, bir de kafan dolu olmayacak, partnerine odaklanabileceksin, dünya yatak odasından ibaretmiş gibi... İletişime açık olacaksın, ne istediğini bileceksin ve ifade edebileceksin. Şunu yapma, şunu deme gibi sınırların olmayacak. Bedenini, zihnini ve sesini özgür bırakacaksın... Zevk almayı ve zevk vermeyi bedenimle değil, zihninle isteyeceksin. Sevişmeye ruhunu katacaksın... Bedeninle değil, beyninle sevişeceksin... Spor yapar gibi değil, sanat yapar gibi... Bittiğinde sadece bedenin değil, ruhun da doymuş olacak...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDuygular…
*Bir kere sevdiğin kişi olacak o kişi, yoksa geçici olur. Yoksa yaralar; görünmeyen yaralar…
*Temiz olacaksın ruhen ve bedenen ki en iyisi olsun.
*Rahat olacaksın, sanki sahilde denize girecekmişsin de rahatlayacakmış gibi düşüneceksin. Saçları yüzüne değdiğinde tuzlu suyun dalgası vuruyormuş gibi gelecek o anki heyecan ile…
*Zaman kısıtın ya da takıntın da olmayacak, müsaitsen birkaç gün bile takılacaksın, değilsen 10 dakika ile yetinebilmeyi bileceksin ki sonrakini özlem ve heyecan ile bekleyebilesin. Vurdu kaçtı hali olmayacak kafada yani.10 Yorumla
+1 yılyöntem vermeyeceğim ama, seks bittikten sigaralar içildikten biraz uzanıldıktan sonra hatun kişisinin tekrar seks yapmak için ayartıcı hareketlere başlaması.. 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle duygusal bağ yani evlilik sevgililik ya da aşk demiyorum ama en azından bir cinsel çekim olması lazım ki kendini benim gözümde diğer erkeklerden ayırsın eğer onun dışında benim karşımda en iyi yetişkin film oyuncusu bile dursa beni defalarca kez arka arkaya rahatlatsa bile hiçbir şekilde hissetmem çünkü rahatlama kapata başlayan bir şeyde ben kafa olarak karşı tarafa bakıp böyle rahatlamadım sabah o aradaki sıcaklığı hissetmediğim zaman vajina olarak bir şey hissetmem
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Karşı cins karşı cüns olmazsa o seks kaliteli olmaz ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılRomantik olması uzun ve ateşli olması, partnerin zevkine öncelik verilmeli
10 Yorumla Kaliteli seks için iki tarafta birbirini özlemiş tutkulu olmalıdır, iki tarafta özel giyisi ve mum ışığı altında birer kadeh kırmızı şarapla ise başlamalıdır. Burada en önemli ikiside duşunu alıp dişleri fırçaladıktan sonra ise başlamalı önce dudaktan kalbe yumuşak opuslerle soyarak tüm erojen bölgeler uyarılara, özellikle göğüs bölgesi emip yaşayarak göbeğe oradan alt bölgeye inilmeli 69 olup iki tarafta oralla birbirini ucururken kadın klitorak bosalma olduktan sonra sulanan yere kafa gömülür gerisini siz tamamlayın
10 Yorumla
+1 yılSeks yapacak biri olmazsa olmazım (yorumu gören abazalar yazmazsa sevinirim)
90 Yorumla
+1 yılUzun ve iştahlı bir ön sevişme kaçınılmaz.. Eksiksi; topuktan saç diplerine kadar ulaşılan, güçlü ve yeteri uzunlukta bir penetrasyon süreci şart..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılKaliteli seksin olmazsa olmazı benim için sevdiğim adam tabii ki o olmadan olmaz. On sevisme uzuun ateşli öpücükler dokunuşlar ve oral seks olmazsa olmaz..
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Tek kelimeyle tutku.
Zaman-mekan müsaitse uzun bir önsevişmeye yansıtılmalı.
Bazen de bir quickie-kaçamak tadında, adrenalini yüksek bir seks olur. Orada da yine tutkudur seksi kaliteli kılacak olan.10 Yorumla
+1 yılAyy gecenlerde bi videoya denk geldim adam resmen aşkla yapiyor isini siir dinler gibi izledim cok guzeldi
40 Yorumla
+1 yılaliteli seksin olmazsa olmazı benim için sevdiğim kadın tabii ki o olmadan olmaz. On sevisme uzun ateşli öpücükler dokunuşlar ve oral seks olmazsa olmaz..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öncelikle tutkulu bir partner olmalı. Mızmızlanmayan, arzusunu gözlerinde görebildiğim. Bu partnerin ten kokusunu sevmeliyim. onu öper okşarken burnuma gelen koku beni daha da costurmalı.
10 Yorumla
+1 yılSınırların zorlanıp aşıldığı, çiftlerin birbirlerini ruhsal olarak da tamamladığı bir seks. Çiftler ne zıt karakterlere sahipse ve bunu uyum içinde yaşıyorsa seks da o kadar tutkulu ve ateşli olur
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme, fsrklı pozisyonlar, anal ve oral de yapmaj
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kadına onu uçuracak , zevk dolu anlar yaşatacak ve dışılığı ile gurur duyacağı iyi bir oral seks yapmak.
10 YorumlaTemizlikBeğenilen fiziğe sahip bir partnerDoyumsuz ve sınırsız bir erotizmAyrıca hareketli partner diye sıralayabilirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBol önsevişme çok çok oral.Öpüşme, sessiz karanlık uzuun bir gece. İstekli, şişme kadın gibi durmayan başı ağrımayan bir partner😂😂.
10 Yorumla
+1 yılKaliteli bir seksin olmazsa olmazları:
1- Ön Sevişme
2- Oral ( Her iki tarafın ortak kararıyla alınır)
3- Kişiye Saygı10 Yorumla
+1 yılÖnyargısız ve sınırsız olmaktır. Vay bunu sevmem bunu yapmam. Işık olmasın şu olsun. Bu pozisyonu sevmem vb. Seksin hazzına bırakacaksın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafın da ne istediğini rahatça dile getirebilmesi ve istemesi
10 Yorumla
+1 yılKarsilikli begeni istek olan partner bulmak... o olmadan asla olmaz
10 YorumlaAynı yere bakıp aynı şeyi görebilen ve hissedebilen bir çift.
10 Yorumla
+1 yılArzulamak ve duygu beslemek hormonlarının kıpır kıpır olduğu zamana denk gelmesi.
10 YorumlaSert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu bir kadın bulalım önce de..
10 Yorumla
+1 yılKaliteli bir aşk beraberinde yapılan bütün eylemler kalite taşır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılTutku, duygu ve ruhtur.
Aa bir de keyifli hoş kokular, birkaç kadeh viski ve yeşil elma.10 Yorumla
+1 yılBenim için kokudur.
Kışın BlueChanel yazın Sauvage dior kullanarak partnerimi coşturuyorum😃10 Yorumla
+1 yılOn sevişme ve oral seks şart en başta ateşli bir partner lazım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOn sevisme, uzun bir birleşme, karşılıklı organzm...
10 Yorumla
+1 yılSevgi
Tutku
Anlayış
İstek
Arzu
Yeniliklere açık olma (monotonluktan uzak durmak)10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ve kuru yer bırakmayana kadar emmek ( erkek kadını ) 🎈
10 Yorumlalibidosu yüksek bir partner ve karşılıklı mükemmel bir oral seks
10 Yorumla
+1 yılİki kişinin birbirini gerçekten çıkarsız ve yürekten sevmesi. Bu varsa her şey güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme. Kadını hazırlamak için en gerekli araç diyeyim.
10 Yorumla
+1 yılOral seks
Tutkulu bir ön sevişme
İstekli ateşli gözlerle sana bakan seni arzulayan partner10 Yorumla
+1 yıl1 libido
2 ten uyumu80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn Sevişme
Kaliteli bir masaj
Kaliteli bir oral10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonuç odaklı olunmamalı. Hazzın fazlasını karşıdakine yasatmali 🙂😎
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişme şart şart şart.
10 Yorumla Sevgi istek zevk
Gerisi zaten bular oldukdan sonra geliyor10 YorumlaKarşındakinin sadece cinsel obje değil kadın olduğunu unutmadan o yatağa girmeli sonrasında fantezide sınır yok 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılkaliteli seks tecrubeye baglidir ve pozisyon zenginligine her seans 1saat sürmeli
10 Yorumla Duygu
100 Yorumla
+1 yılSertlik
95 Yorumla- +1 yıl
Sen sevmez misin?
- +1 yıl
Zaten mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece dille yapılan oral
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir ortam sağlamak
10 Yorumla
+1 yılKafanın rahat bedenin mis gibi olması
10 YorumlaNet bir şekilde dil ve dudak kullanımı
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsten bi partner
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDetayları ihmal etmemek
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı istek ve şehvet
10 YorumlaTen uyumu, temizlik ve tecrübe ☺️
10 Yorumla
+1 yılistekli bir partner uygun ortam sınırsız fantezi
10 Yorumla
+1 yılİşini iyi bilen kaliteli bir partner.
10 Yorumla
+1 yılOlmazsa olmazı memeleri öpmek yalamak öpmek
10 YorumlaKarşimdaki bayan çok güzel seksi olması
10 Yorumla
+1 yılTutku heyecan oral. ve kaliteli partner
10 Yorumla
+1 yılTutkulu ve heyecanlı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Uyumlu asık ve neyaptıgını bilen patnerler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söylettirme şimdi 😁
10 Yorumla
+1 yılBence olmazsa olmazı oral seks
10 YorumlaTutku, sehver ve kadina yapılan oral 😉
11 Yorumla- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler