Normal şartlarda haklısın ancak, dekolte bölgelere dövmeler yaptırıp, bu bölgeleri sık sık gösterecek derecede dekolte kullanan bir kadın teşhirci gibi görünebilir. Ben öyle düşünmesem de, dövme dekolteye dikkat çektiği için, tanımayan insanlar farklı düşünebilir. Tabii bir kız, bileğine, omuzuna da dövme yaptırabilir ve karşıdaki insan sapığın biriyse, yine de saçma sapan yorumlar yapabilir. Onun için, kimseyi fazla ciddiye almaya gerek yok.
Bir tanesi vücuduna dokundurtmuş olma düşüncesi. Dövme yapılırken dokundurttuysa devamı gelmiştir yargılaması.
Diğeri de kulaktan kulağa dolaşan dövmeci erkeklerin cinsel hayatının aktif olması. Onların aktifsw haliyle dövme yaptıranların da aktiftir zannediliyor. Yani bir gemelleme var burada da.
Çünkü dövme yapan kadınlar genelde özgüvenli ve ne istediğini bilen kadınlar oluyo. Ayrıca çevreye göre değil kendilerine göre yaşıyorlar ve "bulunduğumuz toplumda " ne kadar yanlış da görülse cinsel hayatta genelde aktif olabiliyorlar en azından benim öyle. Düşünce olarak tabi saçma ama topluma göre döveme yaptıran kadın sınırları aşmıştır ve bir konuda sınırları aşan her konuda aşar gözüyle bakılıyor
Bu sığ düşünceden çıkmak gerek. Benimde dövmelerim var ve tottocu benim bayan arkadaşım hepsini ona yaptırdım. Omuzumda rahmetli dedemin doğum tarihi var bende özel bir anlamı var. Bunun aktif cinsellikle ilgisi ne? Şu dövmesi olmayanların orada burada sürtmediği ne malum insanları kategorize etmeyin
Teorik olarak haklısın ama sen bile bu soru için nasıl bir görsel kullanmışsın bir bakar mısın? O fotoğrafa bakınca sadece "vücudunda çokça dövme olan bir kadın" görüyorsan, söyleyecek bir şeyim yok. 🤷♂️
"Dövme" özelinde sana katılırım, ilk cevabımda da teoride haklı olduğunu düşündüğümü söyledim. Ama bu fotoğraf için "zihniyet" diyemezsin... Bunu tartışmam bile.
Görsel olarak bakıyoruz sonuçta, kadını obje gösteriyor mu göstermiyor mu diye sorunca alakası yok dövmeyle diyorum. Aksine seks düşkünlüğüne dair emare içermiyor. Ön yargı için daha çok veri lazım, kendini teşhir etse dahi bu anlam çıkartılamaz.
Vajina üzeri alev dövmesi yaptıran hakkında bunu düşünmemek mümkün değil.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
kadını seksi gösteren ne olursa olsun bu mini ya da dekolte de olabilir. erkek bunu bi kadında görünce kadına maalesef farklı gözle bakıyor. büyük çoğunluk böyle