Sevgilimle düzenli ilişkimiz var bende çok cilveli biriyim mesela çarşıda olalım kulağına hep bir şeyler fısıldarım veya kafede oturalım fermuarı açar elimle tutarım kendimi tutamıyorum sevgilim de hemen sulanır zaten bana dayanamaz ilişkiye girmeden önce ön sevişme de oral seks öpüşme hariç başka ne yapabilirim sevgilime yeni yeni zevkler yaşatmak istiyorum
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Cafede fermuar açmak ne düşük ne varoş bi 0rspluk türü ya 🤢 skip atarlar anca seni
Sen galiba gerçekten aşkı hiç yaşamadın biz 11. Sınıfta tanıştık yani 16 17 yaşlarındayken ve şu an 23 yaşındayız evlilik teklifimi de aldım sağolsun canım sevgilim arabamı da aldı yani sikip atmak yerine birbirimize her yönden yardımcı oluyoruz bilip bilmeden konuşman senin paçozluğun canım 😘
Hakeden hakettigini yasar. Sevgilin illaki senden sıkılacak o zaman napacaksin cok merak ediyorum
@kagaans zaten uydurup uydurup yazıyo boşversene muhattap alma
Kimsenin ilişkisinin içerisinde olmadığınız sürece bence bu kadar kesin konuşmayın sevgilimin ilk sevgilisiyim ve benimde ilk sevgilim sevgilimin annesi vefat ettiğinde beraber mezarın başına gidip birlikte ağladık birlikte suladık birlikte mevlit parasını çıkardık hiç bir zaman birbirimizi yalnız bırakmadık şu an evlilik yolundayız kötü yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen
Sevisme detayi verip kotu yorum yapmayin demekte cok abes 😀😀😀
Neden sevişme kötü bir şey mi kagaans beyyy. Neyse ne sizin düşünceleriniz kirli ben sevdiğim insanı mutlu etme çabasındayım sizinle uğraşamam
Sevdiginle mutlu ol emi
Hahaha Allah razı olsun. Kocam da kocammm😌
O zaman ilişkinde mutluluklar. Fakat büyüğün olarak tavsiye vereyim ister uy ister uyma.. Evinde istediğini yap özel hayattır ama sokakta cafede cinsel organlara dokunmak toplum yaşantısına aykırı ve seviyesi düşük hareketler. Şimdi heyecanlı geliyo olabilir ama ilerki yaşlarında ben nasıl böyle ucuz hareketler yapmışım der utanırsın. Belki de ilerde bir gün erkek arkadaşınla ayrılırsınız ve o yaptıklarını senin yüzüne vurur kendini temize çıkarıp sana sen bunları yapıyodun orsp der belkii. Veya nasıl da her istediğimi yaptırdım diye seni küçük görür belki Bilemezsin. Bir erkeğin aşkına güvenerek her şeyi yapma sakın Seviyeni ve kaliteli hep koru. Karşı atağa geçmek yerine mantıklı düşün bu sözlerimi
Bu nasihati cok alabilecegini zannetmiyorum😀
@kagaans :D
Sen bi eklesene beni
Ben onun asla benim adımı kirliye çıkarmayacağını adım kadar eminim sizde haklısınız devir öyle bir devir ki kimseye güvenilmiyor ama ben onun içini biliyorum içinde ki çocuğu biliyorum hiç bir zaman kötü bir durumunu görmedim inşallah Rabbim hiç bir zaman da göstermez. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim (ilk yorumunuz yerine böyle bir şey yazsaydınız daha güzel olurdu bizim için)
Kagaans bey benim yaptığım şeye laf edip seni hiç tanımadığın görmediğin bir kıza böyle yaklaşman da iyi değil bunu bil istedim SEN Bİ EKLESENE BENİ...
Kızlar yapınca kötü oluyor tabi sizin için ama erkekler yapınca ooo adam olmuş oluyor neyse cevap sahibi sorun çıkarmıyorsa seni ekler
Sana yazmadim toraman sen kocanla ilgilen😀
Bana yazmadığını biliyorum zaten kardeşim
Yavş*k yazmıştım uygulama kardeşim diye değiştirmiş kzlsldx
İlk yazdıklarına ilk cevabım yakışıyodu sonraki söylediklerine en son yaptığım dostça yaklaşım yakışıyo.. Eklemeyeceğimi gayet net tahmin ediyo olmanız lazım her neyse bu mention burada biter benim için iyi gecelerrr
Özellikle Kol içlerini öp, em, ense ve boyun kısmını bir de
Bi buluşmaya iç çamaşır giymeden etek giyerek git. Kafede onun elini tutup bacaklarının arasına ıslak verimli arazilere doğru götür hem seni azdırır hem onu
Erkek arkadaşım olduğu için dışarıda açık giyinmiyorum etek veya şort gibi onunla evde yalnızken falan zaten eteğe gerek kalmıyor direkt fantezi giyiyorum
Kısa bi etek demedim zaten. Sen yeni farklı bi şey aradığın icin böyle bi fikir verdim evdeki fantezi giyimin hissettirdiklerine arasında dağlar var
Dediğini denicem bu ay içerisinde teşekkür ederim
Tek kötü tarafı sonrasında sert yapıp erken boşalabilir rica ederim
Evde öpüsürken ellerini tutup kendi beline koyabilirsin ve onun ellerini vücudunda gezdirebilirsin istemezse ellerini hareket ettirmez veya çekilir zaten ama olumlu davranırsa oradan devam eder sen de ona dokunursun öyle gider işte
Bağlayabilirsin o şekilde oral yaparsın
Resmen nirvanasın 👏
fantezi konusunda cesurca fantezileriniz var mı
Rimming yap sevgiline
O kadar da değil onu yapamam
Yâp zevk alır
Öpüş, penisini yala
Sulanmak mı 😂
Oral
Strapon takarak 😂
Erkek sulanır mı aq
Yaşlar kaç?
23 ikimizde
İlk cinsellik yaşadığın kişimi?
Evet ikimizin de ilkiydi. İlk denememizde kuru kuru yapmaya çalışmıştık ve aşırı zorlanmıştık araştıra araştıra öğrendik bir kaç şeyi ön sevişme vb. Neyse işte öyle öyle birlikte öğrendik 7 yıldır sevgiliyiz 1 yıldır yapıyoruz ama farklı bir şeyler yaşatmak istiyorum
Üzerine otur surtun