Korkuyorsan hakimiyeti sen al eline istediğin gibi hareket et o dursun altta. İçin rahat olur acısa kalkarsın zaten. Biraz genişleyince o girsin sonrasında
Yapmam kendimi riske atmam zevk suyunda bile sperm var ben Prezervatif takacağı halde korkuyorum bide yumurtlama gününü hesaplıyorum reglim daha yeni bitti bir kaç güne ilişkiye giricez yani döllenecek yumurta yok ovulasyon döneminde yapmicamm yinede endişeleniyorum işte panik atağım var bide kızlık zarının gittikten sonra vajinam nasıl görünecek çok kan gelecek mi korkuyom
Kan gelmeyebilir gelecek vs diye bir şart yok vajina gün içinde kendini toplar ama ilk olacağı için erkek yumuşak olmalı sert olursa canın çok acır özellikle içine girdiğinde alt kısıma doğru girsin karın üstüne doğru acı verir sana alt dudak kısmından aşağı doğru girip çıksın ayrıca ilk olacağı için jel sür
Az önce konuştuk ilk olacağı için kendimi kasmak istemiyorum sadece bozucak biraz git gel yapıcak ve çıkarıcak icime boşalmicak yani seks yapmicaz ikinci de daha iyi yaparım diye düşünüyorum *
Onun nasıl davranacağı önemli kibar ve yumuşak olmalı sana kulak vermeli hızlı yavaş vs diye ama ilk olacağı için yavaş dur dediğinde durmalı kendi zevkinden öte sana odaklı olmalı
Bende onu diyorum ya sana kulak vermeli sen dur yavaş dediğinde duracak senin ıslanman güzelce oda gögüslerini öpmesi emmesi lazım ıslanınca yavaş yavaş girecek ama sen elin ile tut ona bırakma o sıcaklığı hissedince tutamaz kendini girer pat diye acı verir sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
İlkinde asla sonuna kadar sürmemeli zarı yırtıp bikac girip çıkıp bırakmalı
Prezervatif de korumuyorsa zaten hamile kal boş ver
Korur canım ilkinde zaten sert gir çık olmaz
Korkuyorsan hakimiyeti sen al eline istediğin gibi hareket et o dursun altta. İçin rahat olur acısa kalkarsın zaten. Biraz genişleyince o girsin sonrasında
Sen de sevişemedin bir türlü. Kaç gündür bekliyoruz
Yapma boş ver gözünde bir değerin kalmaz, onu yapana kadar takla atar yaptıktan sonra umursamaz bir daha
Tam tersi daha çok ilgilenir
Hadi bakalım görücez sonra buraya gelip ağlarsın bak
3 senelik sev knk
Bu işin senesi olmuyor evlenmeden
baya planlı bir şey anlık olan bir şey degil o yüzden dikkat edilirse bişe olmaz
Bir şey olmaz korkma. Ama emin olmak istiyorsan yine de içindeyken bosalmasin.
Kesin olan bi Yontem yok ama yüksek ihtimal korur
Dikkat edersek yüzde yüz
Tabiki
tak baslicak tak tak gitcek
O kadar kolay değildir
canim dikkatli ol güvenmediğin biriyse hic iliski yasama
Tak tak😅
Sağol bitanem ama 3 senelik sev
Kaliteli bir koruyucu alın yırtılmasın
Dogru kullanmazsanız kalabilirsin
Misyoner kolaylaştırır sonrası sana kalmış
Dikkat etmeniz gerekiyor
Ben anlatabilirim
Korkma en fazla hamile kalırsın sıkma canını
Şöyle şeyler söylemeyin
E ama öyle korkma bir şey olmaz
İçine bitmesin göğüsüne filan bitsin
Prezervatif takıcak
Dışarı boşalsın ama sen işini garantiye al
Prezervatif varkenmi
Kullanmayı sevmiyorum ama kullansa bile siler tekrar gireyim derse girdirme
Hayır ya prezervatif olmadan asla yalmam
Yapmam kendimi riske atmam zevk suyunda bile sperm var ben Prezervatif takacağı halde korkuyorum bide yumurtlama gününü hesaplıyorum reglim daha yeni bitti bir kaç güne ilişkiye giricez yani döllenecek yumurta yok ovulasyon döneminde yapmicamm yinede endişeleniyorum işte panik atağım var bide kızlık zarının gittikten sonra vajinam nasıl görünecek çok kan gelecek mi korkuyom
Kan gelmeyebilir gelecek vs diye bir şart yok vajina gün içinde kendini toplar ama ilk olacağı için erkek yumuşak olmalı sert olursa canın çok acır özellikle içine girdiğinde alt kısıma doğru girsin karın üstüne doğru acı verir sana alt dudak kısmından aşağı doğru girip çıksın ayrıca ilk olacağı için jel sür
Az önce konuştuk ilk olacağı için kendimi kasmak istemiyorum sadece bozucak biraz git gel yapıcak ve çıkarıcak icime boşalmicak yani seks yapmicaz ikinci de daha iyi yaparım diye düşünüyorum *
Mantıklı.
Onun nasıl davranacağı önemli kibar ve yumuşak olmalı sana kulak vermeli hızlı yavaş vs diye ama ilk olacağı için yavaş dur dediğinde durmalı kendi zevkinden öte sana odaklı olmalı
Bende ondan bahsettim beni seksten soğutursa bidaha istemem ilk gün öyle seks yapmicaz
İlk korku öyle geçer uzun bir ön sevişme şart
Bende onu diyorum ya sana kulak vermeli sen dur yavaş dediğinde duracak senin ıslanman güzelce oda gögüslerini öpmesi emmesi lazım ıslanınca yavaş yavaş girecek ama sen elin ile tut ona bırakma o sıcaklığı hissedince tutamaz kendini girer pat diye acı verir sana
Üff yazık be ne accır o acıya dayanılır mı
korur
bekaret engeliniz nall
Kuzum pişman olacaksın yapma
Herşeyi yaptım hiçbirinden pişman değilim
Yasin daha küçük bunu bana 4 5 yıl sonra soyle
Küçük değilim knk 18 yaşındayım reşitim ya hani 12 yaşından beri yapıyorum bu gibi şeylere merakım vardı
18 yaş büyük bir yaş mı sence kotulugunu dusunmuykrum çok pisman olacaksın benden soylemesi
Kasmayacaksın
Bu stresle zor zaten kayganlaştırıcı var
On sevişme şart sana pata küte yaparsa gerekli ıslaklığa da ulaşamazsın
Korkma ya
ağzına bosalcak mi
Deneyşmliyim
patlamazsa evet dfsdfsdf
Korkma bisey olmaz
korur
Hiç deneyim yok 😅
Kesin korumaz
Anlatim