Cinsel Yaşam Libidom çok yüksek bu ara, nasıl aşarım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Libidom çok yüksek bu ara, nasıl aşarım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Mastürbasyon yapabilirsin gadası 0 0 Yorumla
Mutluadam00 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cok iyi yüksek olması ama istemiyorsan spor yap kafanı başka şeylerle meşgul et 1 0 Yorumla
KafkasAze Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Hep aynı sorular ittirin gidin mezara girin aw anca rahatlatır 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynenb Yorumla
onlysolife34 Takip Et Xper 6 Yaş: 72 , eic 94% 1 yıl FArklı yöntemler teknikler var bilimsel biyolojik konuşulmalı 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparak az da olsa dindirirsin o isteği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Benim de ya dünden beri hiç kurumadım 4 12 Yorumla Kaan3433 1 yıl ciddi misin? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok ciddiyim Yorumla Kaan3433 1 yıl merak ettim exta bişey kullaniyo musun? Yorumla Postacıoğlann 1 yıl Islak şeftali çekti canım sen öyle deyince Yorumla Kaan3433 1 yıl peki napiyosun? nasil başa cikiyosun Yorumla Soran 1 yıl @Kaan3433 vermek var içimizde hep cesaret yok iste Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bir şey kullanmıyorum regl olmak üzereyim hormonlar tavan Yorumla Kaan3433 1 yıl merak ettim seni gizli olmaktan çıkabilir misin 🤔 Yorumla Kaan3433 1 yıl him sanirim ondan olabilir Yorumla Kaan3433 1 yıl spor yapiyo musun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hayır Yorumla Soran 1 yıl @Kaan3433 regl olunca oyleyiz Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapmayarak.Mantıksız gelebilir ancak bu öyle bir şey ki yaptıkça ister istedikçe yapar kısır döngüye girersin.Soğuk duş da öneririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl mastürbasyon yap. Doyuma ulaşamıyorsan leveli yükselterek sanal yapmayı dene. Eğer bunu istemiyorsan kafanı meşgul edecek şeyler yapmayı dene 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Libidonu bi köşeye çek konuşDüşsün 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Komik Yorumla Semihh98 1 yıl Bi helele yaptr düşsün Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl En üstten yavaş yavaş okşa 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Gel sen oksa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelsem skrm Yorumla Soran 1 yıl İmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Telegram ya da Instagram var mii Yorumla
Kaan3433 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl şimdi hala yüksek mi aşması için yardim edeyim mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Napim seni ya Yorumla Kaan3433 1 yıl hayir beni bişey yapma zaten konuşalım Aşmak için Yorumla Kaan3433 1 yıl spora baslamalisin Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Aşmak zor boşalmalısın 0 0 Yorumla
ModernScientist Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yürüyüş yap spor yap bol bol su iç 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Manit bul gerisi gelir 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Birileriyle biseyler yasa 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Mastürbasyon 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yaşayarak aşalım ;) 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevişerek 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Peki mastürbasyon sonrası ne hissediyorsun 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Gerçeğini Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tatmin olamıyorsun yani Yorumla Soran 1 yıl Hihi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Nasıl yapıyorsun peki sanal falsn mi kendi kendine mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl orada misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sorunu beğendim ismim kıvanç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Mastürbasyon yapabilirsin gadası
Cok iyi yüksek olması ama istemiyorsan spor yap kafanı başka şeylerle meşgul et
Hep aynı sorular ittirin gidin mezara girin aw anca rahatlatır
Aynenb
FArklı yöntemler teknikler var bilimsel biyolojik konuşulmalı
mastürbasyon yaparak az da olsa dindirirsin o isteği
Benim de ya dünden beri hiç kurumadım
ciddi misin?
Çok ciddiyim
merak ettim exta bişey kullaniyo musun?
Islak şeftali çekti canım sen öyle deyince
peki napiyosun? nasil başa cikiyosun
@Kaan3433 vermek var içimizde hep cesaret yok iste
Bir şey kullanmıyorum regl olmak üzereyim hormonlar tavan
merak ettim seni gizli olmaktan çıkabilir misin 🤔
him sanirim ondan olabilir
spor yapiyo musun
Hayır
@Kaan3433 regl olunca oyleyiz
Yapmayarak.
Mantıksız gelebilir ancak bu öyle bir şey ki yaptıkça ister istedikçe yapar kısır döngüye girersin.
Soğuk duş da öneririm
mastürbasyon yap. Doyuma ulaşamıyorsan leveli yükselterek sanal yapmayı dene. Eğer bunu istemiyorsan kafanı meşgul edecek şeyler yapmayı dene
Libidonu bi köşeye çek konuş
Düşsün
Komik
Bi helele yaptr düşsün
En üstten yavaş yavaş okşa
Gel sen oksa
Gelsem skrm
İmmm
Telegram ya da Instagram var mii
şimdi hala yüksek mi
aşması için yardim edeyim mi
Napim seni ya