Gizli Üye(30-35)1 yılBiz ikimizde sert seviyoruz. Bende huy oldu ama ya bırakamıyorum aşırı dudak ısırıyorum adam geçen gün mor alt dudakla ise gitti 😆😆 bugünde yapıyordum berbere gitti arkadaşi olduğu için sakın yapma herkese yayar dedi 😬
119 Yorumla- 1 yıl
Allaah dikkat koparma dudağını
Cevap sahibi1 yıl@marshall0098 arada ayarı kaçıyor ya napiyimm aşırı olmasa da hafif patlıyor bazen ama geçen morarmasi baya belirgindi 😆benim ten rengine yakın rujlarim var gel ruj sürelim dedim 😆😆
- 1 yıl
Ben onu baska bi yerde yapmistim💀💀💀💀 fazla isirmayı
Cevap sahibi1 yıl@marshall0098 dişle oraya yapılması acıtır ya dudakla yapar eşim çeker sadece dış yapmaz acır diye jrjjd
- 1 yıl
Göğüs için dedim dayanamadim morarttim yanlislikla dedi koparcak misin kendine gel😭
- 1 yıl
Ben disı trapez kisminda seviyorum. Boyun ve omuz arasindaki kas, orayi isirinca çok guzel oluyor sen de esinde dene sert seviyorsa kesin sever
Cevap sahibi1 yıl@marshall0098 yok göğsümu de hiç isirmadi jdjdj ama çok çeker zaten sürekli goguslerimde eli iliski yasamasak bile tutar eller emer
- 1 yıl
Bir kere ısırt hoş oluyormuş ben iki göğsunü tutup ortada yakinlastirdiktan sonra aynı anda emmeyi ve ısırmayı ćok seviyorum tavsiye ederim
- 1 yıl
Burdan yazmak biraz uçuk olur başka bir niyetim yok
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yapay zekaya sordum böyle dedi 😂
Sağlıklı ve tatmin edici bir cinsel ilişki için bazı temel prensipler ve öneriler şunlardır:
1. **Karşılıklı Rıza ve Onay**: Her iki tarafın da istekli ve rızalı olması en önemli faktördür. İlişki boyunca her iki tarafın da sınırlarına saygı gösterilmelidir.
2. **İletişim**: Açık ve dürüst bir iletişim cinsel ilişkilerin sağlıklı olmasında büyük rol oynar. Partnerinizle ne istediğinizi, neyin sizi rahatsız ettiğini ve sınırlarınızı konuşmalısınız.
3. **Saygı ve Anlayış**: Partnerinize karşı saygılı ve anlayışlı olmak, ilişkinin olumlu ve tatmin edici olmasına katkıda bulunur.
4. **Güvenlik ve Hijyen**: Cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak için güvenli seks uygulamaları (örneğin kondom kullanımı) önemlidir. Ayrıca hijyen kurallarına dikkat edilmelidir.
5. **Karşılıklı Tatmin**: Her iki tarafın da cinsel ilişkiden zevk alması önemlidir. Partnerinizin ihtiyaçlarını ve isteklerini anlamak ve onlara saygı göstermek bu anlamda büyük önem taşır.
6. **Eğitim ve Bilgi**: Cinsellik hakkında doğru bilgi sahibi olmak, yanlış inanışlardan ve korkulardan kaçınmanıza yardımcı olur. Güvenilir kaynaklardan bilgi edinmek önemlidir.
Cinsellik ve cinsel sağlık konularında daha fazla bilgi almak isterseniz, cinsel sağlık uzmanlarına danışabilir veya güvenilir eğitim materyallerinden yararlanabilirsiniz.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 yılTutkulu, ıslak... Terli... Yarın yokmuş gibi... Bulutların üstüne çıkmış gibi... Okyanus dibindeki renkli dünyaya dalmış gibi... Doyuma ulaşıp doyumsuzluk hissederek... Adagio başlayıp crescendo devam eden, finalde allegro tempo yapan şekilde... Çığlık çığlığa, titremeli boşalarak son bulan...
10 Yorumla
Fiziksel eylem ve bir görev haline getirilmemeli kesinlikle.. Sevdiğin tende karşılıklı özgürleşerek, bazen en ürkek bazen de en arsız halinle ait ve sahip olabilmenin keyfini sürmeli.
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılSeversin yaparsın her bir darbenin tadını çıkartırsın mükemmel olur✨
70 Yorumla
1 yılMekana göre değişir bence. Dar mekanlarda pratikçe hemen birkaç ısırık ile hard seks yapılabilir. Rahat ve zamanın olduğu mekanlarda ise öncelik mutlaka ön sevişme. Aynı şekilde yapılabildiği kadar karşılıklı uzun oral olmalı sonuçta ipliği bile iğne deliğinden geçirmeden önce yalıyoruz. Sonrası da soft başlayıp hard olarak ilerleyendir. Ateşi yakarsın harlamak için de beslemek gerekir. Bana göre böyle.
10 Yorumla
1 yılKarşılıklı duyguların açığa çıkması için uzun ön sevişme hemen akabinde oral , finali ise önce yavaş sonra git gide hızlanan ve sert olan malum olayla sonuçlanmalı.
70 Yorumla
1 yılUzun ön sevişme, karşılıklı oral , sonrası hard diye işte😃
180 Yorumlaİki tarafın vücudunu da hazırlamaya yetecek düzeyde ön sevişme, ustaca ve keyif verici dokunuşlar ile karşılıklı oral ve ardından önce soft ardından da kollarındaki vücudun tepkilerine göre harda dönebilir. : :O
10 Yorumla
1 yılÖn sevişmesiz olmaz.
Ambiyansın artısı vardır ama olmazsa olmaz değildir.
Soft dan başlar harda gider. Ama arada da hardın dozunu düşürüp biraz konuşma da katarak ortanca ilerleyip ona göre devam etmek gerekir.
10 Yorumla
1 yılHayvan gibi başlamalı
91 YorumlaAnlık duygular içeren kendiliğinden gelen akışına giden bir yol olmalıdır..🪶
Sadece vücut dili konuşmalı, o yolda gittiği yere kadar gidilmelidir.. 🌋10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İki taraf böyle üst seviyede yükselir aynı anda ve spontane gelişir ya işte o durduk yere sarılıp öpüşmeyle baslar işte o en güzeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSeks degin iki trafinda birbini mutlu edip hucrelerine kadr hissederken hazzin zevkin doruk noktasina çikmasidir.
10 Yorumla
1 yılUzun ön sevismeye bayilirim altimda kivranisi ve icine girmem icin yalvaricwk hale gelmesi çok cekici. Oralde hafiften isirmak çok güzel oluyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Tutkuyla aşkla sevgiyle ve sınırsız olmalı bir birini tahrik edici ve gurur okşayıcı sözler kullanılmalı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılkonuşma dilinde hiç bir şey ama beden dilinde ohooooo anlat anlat bitmez ama kesin olan bir şey var o da işçilik önemli abey
10 Yorumla
1 yılAteşli tutkulu. Öyle türkü dinler gibi sakin olmamalı.
10 YorumlaKesinlikle uzun ön sevişme, karşılıklı nazik bir oral.. gerisi kendiliğinden gelecek
10 Yorumlaİlk usul usul ve romantik, sonra hızlı ve sert, orgazm sonrası usul usul..
10 YorumlaŞehvetli aktif pek sınırı olmayan bir şekilde olmalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Sevdiğinle evlenince bol tutkuyla, şehvetle, doyumsuzca olur
10 Yorumla
1 yılDerin konular bunun bir kitabı olsaydı ben yazmış olurdum😂
10 YorumlaBazen soft, bazen hard olmalı.. Hep aynı frekansta olursa bu da sıkıcı olabilir..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Keyifli ilişkidir iyi psrtnerlede zevke kurek çekeriz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBeklemedik olur. Kimi zaman romantik, narin, uysal. Kimi zaman acımasız, hunharca serseri biri gibi sertlik uygulayarak.
Gerçi daha nice farklı fantezilerde yok değil 😈10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 555 cevap paylaştı. Savaş vibi olur. Taktik, strateji ve karşıdaki hamleyi gozlemleyerek yeni taktikler uygulayarak 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
1 yılHara güre olur yaldır yaldır. Bir sağdan bi soldan. Tenden bi dudaktan. Öhöm öhöm neyse.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. nasıl olursa olsun sonunda düşüp bayılıp kalmıyorsan olmamıştır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılAtom bombası gibi olur
Tüm tepkiler en derinlerde başlar10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılO anki isteklere ve arzulara göre sert ve hızlı da olabilir yumuşak ve romantikte olabilir
10 Yorumla Sevdiğinle olur.. o yeterlidir..
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeksde oral olcak kadının her zerresini yaliyacaksin
10 YorumlaÖnce soft sonra sert olur
60 Yorumla24 yaşında olmama rağmen hiç merak etmediğim bir konudur bu ama yorumlara bi bakıyım neler demişler öğreneyim bende
10 YorumlaKarı koca arasında olur.
51 Yorumla- 1 yıl
Onu benle garı bilir sen nerden bilicen 😂
1 yılKarşılıklı istek arzu ile olur bir birine gaz vererek saatlerce sürmeli şırıl sıklar olunmalı
10 Yorumla
1 yılBence önce uzun bir sevişme sonra yavaş en sonu hızlıyla kapatacan
10 YorumlaYerine göre değişir çok çok sert de olurum nazik de
10 YorumlaYavas baslayip sert 👀
40 Yorumla
1 yılHem bedenin hem ruhun tatmin olmalı
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇılgınca fanteziler ve şehvetli olmalı
70 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİlk önce kızı bir kıvama getirmek gerekir göğüs uçlarıni emerek başlarim sonra birden domaltip pembe yerini yalayarak bagartmak lazım
00 YorumlaSert acımasızca olur
100 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHard görselde yumuşak romantizm var ahaha
10 Yorumla
1 yılOral ile başlar sonra gelişi güzel devam ederr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
1 yılArzu duyulup olması gerek seks herkesle olmuyor
10 Yorumla Yavaş başlayıp sert ile devam edeni
10 Yorumla
1 yılOnunla olduğu gibi , kusursuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılSoft başlayıp sert bitmeli
10 Yorumla Birbirini tamamlama hissi ile
10 YorumlaTutku ve şehvetli olmalı diğer türlüsü anlamsız.
10 Yorumla
1 yılsoft başlayıp sert devxmmm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılÇatıtırbçuturvpatıtırvkütür tak tak bam bam
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılTutkulu, şehvetli, tatlı sert...
10 Yorumla
1 yılVurdulu kırdılı olmalı
10 Yorumlaİnsanlıgını tamamlamış insanla olur
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum artık ilgim yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSert olur. Kadini bagirtip ona hukmetmeliyim
10 Yorumla
1 yılTutkulu sert şehvetli
10 Yorumla
1 yılHard
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılSanal olur, ona dokunamadan bile haz alabilmek.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi nasıl anlatslım ki bunu 🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSert ve argolu sevişmeli
20 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne