Merhabalar. Netten biri bana yazıyor. Ben eklemedim kendi ekledi. Adam yakışıklıydı. Konuşmaları biraz cinsel içerikli oldu. Yani cinsellik gıflerini attı bana. Ben karşı çıkınca özür dilerim dedi. Bu adama nasıl güvenip buluşacaksın ki bir de farklı şehirde. İn mi cin mi sapık mı? Yani genelde netten bulunan kişiden hayır çıkmıyor da. Birini bulma şeyin de de değilim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİlk yazdığın kişiye otur gıfla atmak normal değil sonuçta karşındaki bayan tanımıyorsun zamanla sohbet ederken muhabbetin ilerleyişine göre hareket etmek gerekir
02 Yorumla- 1 yıl
Bana da normal gelmedi. Bir de attığı şey de adamın cinsel organı ortadaydı. Midem bulandı. Kendiminkini atıyım mı diyor bana bende hayır dedim
- 1 yıl
Bence uzak dur tamamen kendini tatmin ediyor cinsellik herkesin ihtiyacı ama zamanında ve yerinde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılNetten kimseye güvenme bence
00 Yorumla Diskodan eğlence mekanlarından cefelerden bulunan kişilerden ne farkı var ki
Tanışma bir denk geliştir ordan burdan çok önemli değil
Önemli olan kişilik uygunluk vs06 Yorumla- 1 yıl
Aynen bana cinsel içerikli gıfler attı. Adamın cinsel organı ortadaydı. Ben söyleyince Kendiminkini atıyım diyor bana. Bende hayır dedim.
- 1 yıl
Yani kendi şeyini düşünen basit erkeklerden geldi bana.
- 1 yıl
Tabikide üst tarafının çıplak olduğu resimleri atıyor bana banyodan filan. Bu başkaları ile de cinsellik manasında takılıyor gibi şüphelendim. Çok basit geldi öyle gıfler. Çok edepsiz buldum.
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Dışarda da tanıştığın insanlara nasıl güvenemiyorsan nette de öyledir kişi az çok güven vermeli yok hiç birşekilde hissetmiyorsan görüşme
09 Yorumla- 1 yıl
Haklısın. Sapık tarzı cinsellik şeylerini atması hoşuma gitmedi
- 1 yıl
Öyle cinsel içerikli ahlaksız edepsiz şeyler atması benim hoşuma gitmedi.
- 1 yıl
Yani bana cinsel içerikli şeyler attı. Gıfler. Attığı şey de adamın cinsel organı ortadaydı. Kendiminkini de atayım diyor bana. Hayır dedim. Söyleyince ben özür diledi. Güvenip buluşamam.
- 1 yıl
Yani Bencede buluşmaya değmez çöp biri
- 1 yıl
Tabiki kendi şeyinin derdinde olan bir erkekle işim olmaz.
1 yılSapık olduğunu anlayabilmen için tecavüz falan mı etmesi gerekiyor. Daha nasıl anlatabilir acaba?
01 Yorumla- 1 yıl
Doğru haklısın.
1 yılKimi nerde nasıl bulacağını bilemezsin KS den bile çok kaliteli dostluklarım oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. sıfır çekiyoruz
02 Yorumla- 1 yıl
Bende zaten sıfır çektim. Çünkü bana adamın cinsel organını gösteren gıf atmış. Bir de Kendiminkini mi atsaydım diyor. Hayır dedim. Özür diledi.
Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. Cünsellik olduysa bir süre sonra uzaklaş
010 Yorumla- 1 yıl
Yani bana cinsel içerikli şeyler attı. Gıfler. Attığı şey de adamın cinsel organı ortadaydı. Kendiminkini de atayım diyor bana. Hayır dedim.
- 1 yıl
Hiç normal değil. O yüzden buluşmaya gerek yok.
- 1 yıl
Buluşma teklif etmedi. Şu evrak işleri bitsin diyor. Yanına uçarak geleceğim dedi.
- 1 yıl
İşte bence buluşmaya gerek yok.
- 1 yıl
Yani gerek yok
Yani zor ama belli de olmaz tabi
03 Yorumla- 1 yıl
Bana cinsel içerikli gıfler atması hoşuma gitmedi.
Çakacak sana hepsi bu
06 Yorumla- 1 yıl
Sapık gibi
- 1 yıl
Yani bana cinsel içerikli şeyler attı. Gıfler. Attığı şey de adamın cinsel organı ortadaydı. Kendiminkini de atayım diyor bana. Hayır dedim.
- 1 yıl
O ne demek
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılçıkar bebegim en cokta yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇıktığı oldu boş kuru güvensizlikler olması
04 Yorumla- 1 yıl
Yani bana cinsel içerikli sapık gibi gıfler atması hoşuma gitmedi.
Cevap sahibi1 yılEe söyleseydin
- 1 yıl
Yani bana cinsel içerikli şeyler attı. Gıfler. Attığı şey de adamın cinsel organı ortadaydı. Kendiminkini de atayım diyor bana. Hayır dedim. Söyledim özür diledi.
Cevap sahibi1 yılSenin ki ağır sapık sen buna müsade edip konuşmuşsun ondan
Gizli Üye(25-29)1 yılboş ver teyze senden geçmiş
04 Yorumla- 1 yıl
Senden de geçmiş
Cevap sahibi1 yılBen buluşuyom 4 5 kişiyle buluştum sen devam et anca burdan soru açarsın
- 1 yıl
Senden çoktan geçmiş dede
Cevap sahibi1 yılBoş birisin
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çıkabilir knk önyargılı olma
03 Yorumla- 1 yıl
Önyargılı değilim. Sadece cinsel içerikli gıfler atması hoşuma gitmedi. Attığı şey de adamın cinsel organı ortadaydı.
- 1 yıl
Tabiki cinsel organını bana atan herkese atar
Gizli Üye(30-35)1 yılne amaçla buluşacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çıkar
00 Yorumla
1 yılBen buluştum iyiydi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılCikar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yılboş ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım