Gizli Üye(36-45)+1 yılyazdıkların hepsini okudum. Sorunu sadece partnerinde aramanı tavsiye etmiyorum. Şöyleki tamam erkeğin yapması gerekenler var. İyi bir önsevişme, kadının ruhuna hitap etme ve en az 7-8 dk vajinada kalma süresinin olması lazım.
Bayanlarında yapması gereken şeyler var. Orgazm kazanılabilen bir alışkanlıktır ve her bayanın evlenmeden önce mutlaka bu alışkanlığı kazanması lazım. Eğer bu alışkanlığı kazanmazsan eşin içinde 20 dk kalsa bile orgazm olamamasın. Bence sende de problem var ve sendeki sorun şu bence.
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin yüzde kırkı zaten cinselliktir. Maalesef günümüzde herkes, herkesle bir şeyler yaşarken, benim gibi kimseye el sürmeyen ve kendini evleneceği kadına saklayan bir çok kişi var. Bunca zaman bekle, evlen, hayaller kur ve eşin seni tatmin edemesin. Böyle bir dünya olmasın ya…
21 Yorumla- +1 yıl
Doktora gidip bu konuda tedavi yöntemleri denenebilir. Hemen pes etmek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yıltatmin etmeyen derken ilişkiye az giriyorsa ve reddediyorsa olunmaz. bir sağlıksal sorunu varsa ilişki esnasında bir sorun oluşuyorsa erken boşalma gibi birlikte olunur başka türlü tatmin eder.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılEtmeyen mi edemeyen mi? Başka kriterler de önemli. Önem sırasına göre diz, kararını ver. Bazı erkeler var ki, erekte sorunu bile yaşasa kabul edilir, o derece mükemmel. Ve tabi aşk…akan sular durur. Aşk olsun, başka her şey hükümsüzdür yanında…
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herşeyin bir çaresi var hemen ayrılığa başvurmayın..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben olurdum amacım zaten cinsellik değil ki aşk ve sevgi.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olunmaz gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün hayatını etkiler.
Kesinlikle devam etmemeli.310 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu anlayan kesim çok az maalesef
Cevap sahibi+1 yılİşte her şey seks değil diyerek kendini kandırıp sonra da pişman oluyorlar
Soran+1 yılKendilerini kandirirlar. Dedigin gibi sonra da pismanlik
Cevap sahibi+1 yılCidden güçlü ve zeki bir kadinsin.👏👏👏
Soran+1 yılTesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir hayatinizdaydi
Soran+1 yıl8 yıl
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir seks hayatınız vardı? Evlilik mi peki bu ilişki
Soran+1 yılEvlilik
Cevap sahibi+1 yılCidden evlilik bitiş sebebi buysa hakikaten çok güçlü bir kadınsın helal olsun
Sevdiğim çok kiloluydu , şu an ben obezim ama inş gidecek 5 aya
Soruna gelirsem
Evet bazı zamanlar canım çekmiyordu yani arzulamıyordum ama sevgim hep aynıydı
şu an yine Arzum var ama bence sevgi daha yüce bir duygu yani20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunmaz. Varlık içinde yokluk çekmenin manası yok.
111 Yorumla
+1 yılOlunur ya 2 kız takılırsınız ( Bende bunlardan biriyim kalkmıyor) 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıldır evliymişsiniz ve profilde görünen yaş doğruysa çok gençsin daha. Bu soruyu soracak aşamaya gelmişsin verdiğin cevaplara bakılırsa uzun süredir var bu durum ve bu sevgi, aşk vs. nin önüne geçmiş. Boşan bari. Çocuk var mı? Kaç yaşında?
01 Yorumla- +1 yıl
Ha kocandan hala hoşlanıyorsan ve çocuk da varsa cuckold veya swinger düşünülebilir.
Tatlıya bak yeme, güzeli gör sevme. Direkt yol ver gitsin, boşuna hayatını zindan etme. Haz ve zevk almak, evliliğin temellerinden biridir.
30 Yorumla
+1 yılOlunmaz cinsellik zaten zevkten ve hazdan ibarettir.
40 Yorumla
+1 yılHayatta her sey cinsellik degildir ama hayata bakis acinda herseyden daha cok onem verdigin sey cinsellik ise yürümez iliski. Kimse mukemmel değildir.
20 Yorumla
+1 yılBen olmam bemcil bir insan kendini dusunuyor karsisindaki kisinin zevkine onem vermiyorsa yarim birakiyirsa o kisiden sogurum
00 Yorumla
+1 yılÖnce konuşmayı dene hemen kestirip atma tabi evliyseniz diğer türlü yolla gitsin
10 Yorumla
+1 yılHayır, tatmin olmuyorsam, kimsenin tatmini için zamanımı harcayamam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 596 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki. İnsanı daha da mutsuz eder, daha sinirli olur yani insan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatmin olmuyorsan niye birlikte oluyorsun ki? Yeri geldiğinde elini ve dilini kullanacak öyle ya da böyle tatmin edecek yoksa cinsellik niye var.
Bencil biri mi?
10 Yorumla
+1 yılOlmam herhalde tatmin edemiyorsa zevki çıkmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır ilişkinin amacı tatmin olmak onu beceremeyenler uğraşmak zaman kaybıdır
00 YorumlaTedavi edilmesi şart baktın hala bir düzelme falan yok Ayrılmalısın tabikide
00 YorumlaOlunur. Diğerlerinin aksine bana göre her şey c. Değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılYani zor olur ya öyle. Bilmiyorum nereye kadar gider ama çok zor olur. Sonuçta o da ihtiyaç.
00 Yorumla
+1 yılMecburiyet varsa insani farkli yollar teşvik ediyo çünki bizzat yaşadım
00 Yorumla
+1 yılValla cinsellikten soğuttular tatmini vs bırak güven vermeyenle yapmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliysen ayvayı yemişsin geçmiş oldun sevgili isen bas tekmeyi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsam ben Bi şekilde onla boşalırım sorun etmem. Ama hem sevmiyorsam hem işi yapamıyorsa by
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kurumu muyum Hayır tabiki sürekli bencil biri ile olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızın bedeni aradığı zevkleri dil ile yaşamayı sevsede bulmaları zor sanırım
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz. Cinsellik bütün hayatı etkiliyor çünkü. Hayvanlarda bile böyle huysuzlaştırıyor. Otomatikmen gözü dışarı da kaydırıyor.
10 Yorumla
+1 yılNeden olunsun tatmın olamadıktan sonra amaç zaten tatmın olmak. En az 5 kez ve kadına yeter artık çıkar dedirtilmeli...
00 Yorumla
+1 yılOlunmaz sevgi yoksa zor
10 Yorumlasureklı bırı degılse bıkac bulusmadada aynıysa olunmaz karsılıklı bosalmak sartt
00 Yorumla
+1 yılSinir bozucu ya en son biriyle yattim sadece uzaniyor oyle sey mi olur mk
00 Yorumla
+1 yılDüzenli ilişkim değilse hayır
20 YorumlaMümkünse olma. Düşüncesi bile eziyet
20 YorumlaSeven gonul icin farketmez :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İlişki seviyenize bağlı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır olmam eşim dahi olsa
20 Yorumla Oluyon demekki sorduğuna göre
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatmin etmek için cabaliyor mu peki yoksa sadece kendi zevkine mi bakıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılHic birsey icin cabalamiyor
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyor sadece icine girip çıkiyor baska birsey yapmıyor mu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman onu bırakırsın Mesele çözülür
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. anlamı yok. ne gereği var
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yıltatmin olmazsan mutlu bile olamazsin
10 Yorumla Bunu sorudan saymıyorum😂
10 Yorumla
+1 yılOlunmaz. Olmam. Olamaaam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Tabiki önemli bence konuşulmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Net olarak olunmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ben olmam açıkçası uğraşamam onla
00 Yorumla
+1 yılTatmin etmeyeceğini biliyorsan olunmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle olunmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet olunur neden olunmasın
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunmaz
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyse mecbur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlunur ama ne kadar katlanılır bilemem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılolmazsin
10 Yorumla
+1 yılEvet.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Orgazm olmak hakkın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olacak ya bu görev mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde sorun yaşanılır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYok ben armut yemem onla
10 Yorumla - Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar