Cinsel Yaşam Kucakta seks yapamıyorum, nasıl çözebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Ben onun üstüne çıkınca yukarı aşağı git gel yapmaya çalışıyorum ama penisi sürekli içimden çıkıyor keyifli olmuyor. Benden mi kaynaklı nasıl çözebilirim bu sorunu? Güncellemeler1 yıl 13-14cm Kucakta seks yapamıyorum, nasıl çözebilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bizde hiç olmuyor penis 18,5 cm olunca kısa olmasından kaynaklı ona göre fazla yukselmeden kısa kısa in çık yapabilirsin keyifli ilişkiler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yap hızlı yapma 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle uapiyom Yorumla
tyfndlklkç Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Yorumları okumadım ama bizimkiler başlamıştır şimdi penisi ufaktır demeye 😁 0 1 Yorumla tyfndlklkç 1 yıl Kısaymış hakkaten 😏 Yorumla
Aşk_Psikoloğu Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl O ayakta olsun kucagina atla cikmaz 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ereksiyon olamiyodr 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok kalkıyorsun demekki. Biraz sakin in çık. 0 0 Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl küçüktür onunki knk 3 11 Yorumla kafkass31 1 yıl Kaç yedin en fazla Yorumla Omurgasız 1 yıl @kafkass31 senin bir gece 10 dakika içinde düşlediğin şeftali sayısından azdır Yorumla kafkass31 1 yıl Düşlemek mi hmm kişi kendinden bilir işi:) Yorumla Omurgasız 1 yıl @kafkass31 yok kanka senin bu zihniyetle düşürdüğün varlığın gerçek bir kadın olması bi tık zor da ordan biliyorum Yorumla kafkass31 1 yıl Sanaldan ciddiye aldığımı kim dedi reis, seni şu an alamadığım gibi:) Yorumla Omurgasız 1 yıl @kafkass31 10 kere yedim senden de istiyorum diyince ciddiye alırdın kral ya kasma bu kadar tamam alfasın Yorumla kafkass31 1 yıl Öyle mi reis ciddiye mi alacaktım, deyip deneseydin ya o zaman ne yoruyorsun kendini ahahhaha Yorumla Omurgasız 1 yıl @kafkass31 senin ciddiye almamanın konuşma içindeki ehemmiyeti beni öldürüyor dkgfndklfgndlkg Yorumla kafkass31 1 yıl Dedi ve mastürbasyon yaptı Yorumla Omurgasız 1 yıl @kafkass31 ahah kafanda kurmaya devam paşam az kaldı boşalırsın Yorumla kafkass31 1 yıl Evet geliyor ahahha Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Penisi kısa mı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 13-14cm Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl Biraz kısa o yüzden onun ayarını sen yapcan çok yukarı doğru kalkıp inmicen bacaklarını tam açacaksın Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yazik kucukmus 0 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. ayakta yap 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Küçük 0 0 Yorumla
Orijinaallll Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11b cevap paylaştı. penısı kucuktur 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. küçük şey 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kucuk ise normal😁 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 13-14cm Yorumla
elaersoz Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 yıl Alışman lazım 3 4 Yorumla samedjackson 1 yıl Nasıl 18 yaş 🤔 Yorumla Soran 1 yıl @samedjackson ne Yorumla Soran 1 yıl Nası olcak o kaç kere yaptım hep aynı Yorumla samedjackson 1 yıl Yaşı 18 mis ya ona şaşırdım Yorumla
Arda4352 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Penisi çok mu kısa 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 13-14cm falan Yorumla Arda4352 1 yıl Ondan dolayıdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Bizde hiç olmuyor penis 18,5 cm olunca kısa olmasından kaynaklı ona göre fazla yukselmeden kısa kısa in çık yapabilirsin keyifli ilişkiler
Yavaş yavaş tadını çıkara çıkara yap hızlı yapma
Öyle uapiyom
Yorumları okumadım ama bizimkiler başlamıştır şimdi penisi ufaktır demeye 😁
Kısaymış hakkaten 😏
Penisi kucuk demekki
O ayakta olsun kucagina atla cikmaz
Ereksiyon olamiyodr
Çok kalkıyorsun demekki. Biraz sakin in çık.
küçüktür onunki knk
Kaç yedin en fazla
@kafkass31 senin bir gece 10 dakika içinde düşlediğin şeftali sayısından azdır
Düşlemek mi hmm kişi kendinden bilir işi:)
@kafkass31 yok kanka senin bu zihniyetle düşürdüğün varlığın gerçek bir kadın olması bi tık zor da ordan biliyorum
Sanaldan ciddiye aldığımı kim dedi reis, seni şu an alamadığım gibi:)
@kafkass31 10 kere yedim senden de istiyorum diyince ciddiye alırdın kral ya kasma bu kadar tamam alfasın
Öyle mi reis ciddiye mi alacaktım, deyip deneseydin ya o zaman ne yoruyorsun kendini ahahhaha
@kafkass31 senin ciddiye almamanın konuşma içindeki ehemmiyeti beni öldürüyor dkgfndklfgndlkg
Dedi ve mastürbasyon yaptı
@kafkass31 ahah kafanda kurmaya devam paşam az kaldı boşalırsın
Evet geliyor ahahha
Penisi kısa mı
13-14cm
Biraz kısa o yüzden onun ayarını sen yapcan çok yukarı doğru kalkıp inmicen bacaklarını tam açacaksın
Yazik kucukmus
ayakta yap
Küçük
penısı kucuktur
Kısa mi
küçük şey
Çok çıkma sende
Kısa mı penisi
13-14cm
Kucuk ise normal😁
13-14cm
Alışman lazım