Cinsel Yaşam Her zaman yüksek olan sevgili sizi korkutur mu? ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Libidosu her daim yüksek olan partner çekici mi gelir göz mü korkutur? Her zaman yüksek olan sevgili sizi korkutur mu? Cevapla Sevgili Soruları Partner Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Biraz da alçaklarda takılsın :D kudurmuş mudur nedir 1 10 Yorumla ouzinyo 1 yıl Azmış mı kudurmuştan beterdi kudurmuş mu dssdsd Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Zor soru, passs Yorumla ouzinyo 1 yıl eheh bu soruda senin yüzünden aklıma geldi gece sorunu gördüydüm Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Gör bak, bir sorum nelere vesile oluyor shdjs Yorumla ouzinyo 1 yıl Görmez olur muyum 💆♂️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ama nasıl bir bağlantı kurdun bu soruyla hayret Yorumla ouzinyo 1 yıl O daaa ustalık eserim işte sddsd söylenmez 🤦♂️💆♂️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Sana Ouz usta mı diyeceğiz Yorumla ouzinyo 1 yıl ahaha yok be ironi yaptım bir ustalığım yok en azından bu konuda 💆♂️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl :)) Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hayır hiç üstümden inmeyebilir kdkdk 1 3 Yorumla ouzinyo 1 yıl O kadar da değil fjjf Yorumla Redamancy-4 1 yıl O kadar Yorumla ouzinyo 1 yıl Abartmaaa yemek yemesi var tuvaleti var işi var uykusu nereye o kadar robot mu bu kfkdk herkes ben mi dkdk Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Her daimse evet, her durumda seks olamaz 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır beni neden korkutsun ben zaten cinselliğe değil arada ki aşka bakarım sadece 0 0 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Sevgili her zaman yüksekse korkarım aldatma riski de yüksek çünkü ben evlenmeden cinsellik yaşamam dolayısıyla napsın beni basar tekmeyi bana. 1 3 Yorumla ouzinyo 1 yıl Erken evlenirsiniz hemen niye tekme yiyorsun 😅 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Bu devirde sevgili ile cinsellik yaşamayan kızı kim ne yapsın ki Yorumla ouzinyo 1 yıl Vardır illa ki öyle deme 🙄 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Lobidosu çok yüksek biri ise aldatma riski de yüksek o nedenle korkarım 1 1 Yorumla ouzinyo 1 yıl O işler öyle mi oluyor 🙄
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Korkutmuyo çünkü ikimizde yükseğiz ikimizde öyle olmasaydık belki korkutabilirdi ama bilemiyorum altan 2 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Kontrol ettiği sürece sorun olmaz 1 6 Yorumla ouzinyo 1 yıl 🙄🙄 Yorumla u Aybuke6 1 yıl 🤔🤔 Yorumla ouzinyo 1 yıl Tam anlamadım da o yüzden öyle baktım Yorumla u Aybuke6 1 yıl Nasıl açıklasam bilemedim Yorumla ouzinyo 1 yıl ahah açıklamana gerek yok sağ ol anladığım kadarıyla kalsın 💆♂️ Yorumla u Aybuke6 1 yıl Peki 😅 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Benim için daha iyi olur 1 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Partnere ne hissettigime bagli 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayr normal 2 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ay ben korkarım.😨 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz da alçaklarda takılsın :D kudurmuş mudur nedir
Azmış mı kudurmuştan beterdi kudurmuş mu dssdsd
Zor soru, passs
eheh bu soruda senin yüzünden aklıma geldi gece sorunu gördüydüm
Gör bak, bir sorum nelere vesile oluyor shdjs
Görmez olur muyum 💆♂️
Ama nasıl bir bağlantı kurdun bu soruyla hayret
O daaa ustalık eserim işte sddsd söylenmez 🤦♂️💆♂️
Sana Ouz usta mı diyeceğiz
ahaha yok be ironi yaptım bir ustalığım yok en azından bu konuda 💆♂️
:))
Hayır hiç üstümden inmeyebilir kdkdk
O kadar da değil fjjf
O kadar
Abartmaaa yemek yemesi var tuvaleti var işi var uykusu nereye o kadar robot mu bu kfkdk herkes ben mi dkdk
Her daimse evet, her durumda seks olamaz
Hayır beni neden korkutsun ben zaten cinselliğe değil arada ki aşka bakarım sadece
Sevgili her zaman yüksekse korkarım aldatma riski de yüksek çünkü ben evlenmeden cinsellik yaşamam dolayısıyla napsın beni basar tekmeyi bana.
Erken evlenirsiniz hemen niye tekme yiyorsun 😅
Bu devirde sevgili ile cinsellik yaşamayan kızı kim ne yapsın ki
Vardır illa ki öyle deme 🙄
Lobidosu çok yüksek biri ise aldatma riski de yüksek o nedenle korkarım
O işler öyle mi oluyor 🙄
Korkutmuyo çünkü ikimizde yükseğiz ikimizde öyle olmasaydık belki korkutabilirdi ama bilemiyorum altan
Kontrol ettiği sürece sorun olmaz
🙄🙄
🤔🤔
Tam anlamadım da o yüzden öyle baktım
Nasıl açıklasam bilemedim
ahah açıklamana gerek yok sağ ol anladığım kadarıyla kalsın 💆♂️
Peki 😅
Benim için daha iyi olur
Partnere ne hissettigime bagli
Hayr normal
Hayır tam tersi hoşuma gider
Korkutmaz