Eşim halasının kızıyla sevişiyor. Ne yapmalıyım?

1 hafta önce eşimin doğum günüydü. Ona sürpriz yapmak istedim. Bu gece nöbetim var gelemiyorum dedim. Peki aşkım dedi. Süsledim kuaföre gittim en seksi elbisemi giydim. Kapıyı yavaşça açtım niyetim sürpriz yapmaktı. İçeri girdiğimde yatak odamızdan inleme daha hızlı gibi sesler geliyordu. Oraya nasıl gittiğimi hatırlamıyorum gittiğimde eşim, halasının kızının üstündeydi. Görmediler beni

Yavaşça çıktım evden dışarıda kaç saat durdum bilmiyorum hastaneye gitmek aklıma gelmedi öyle sabahı zor ettim. 1 haftadır sabır ediyorum niye ayrıl diyeceksiniz intikam istiyorum öyle kolay olmamalı ne yapmalıyım aklıma birsey gelmiyor. Eşimde pişkin pişkin yanıma sokuluyor sevişmek istiyor dayanamıyorum ne yapmalıyım bana akıl verin lütfen
Güncellemeler
1 yıl
Hala kızı 18 yaşında eşim 32 öğretmen kendimi iyi hissetmiyorum. Çocuk falann yok iki yıllık evliyiz zaten çok sevip güvenmiştim canim çok yanıyor intikam alırsam belki içim bi nebze soğur
Güncellemeler
1 yıl
Eşime ben nöbette kalacağım dedim evin yakınlarında bekledim 2_3 saat kadar kız geldi. 20 dk bekleyip yavaşça içeriye girdim. Eşim kızın sutyeninj çıkarmaya uğraşıyordu tam o esnada kameralı actom çektim. Yine kimseye görmeden çıktım. Bugün bi akşam yemeği veriyorum. Herkes davetli ve bu akşam dananın kuyruğu kopacak kızın ailesi benim ailem Herkes. Bu gece yakacağım ortalığı çok bile dayandım teşekkür ediyorum hepinize yorumlarınız benim için çok değerli
Eşim halasının kızıyla sevişiyor. Ne yapmalıyım?