Yeni evliyiz ama kocam çok pısırık çıktı gece sevişmek için bile benden izin istiyor, benim bütün isteğim kaçıyor o böyle yapınca. Ben istiyorum ki emir versin zorlasın, sert olsun.
Ne yapıcam?
Yeni evliyiz ama kocam çok pısırık çıktı gece sevişmek için bile benden izin istiyor, benim bütün isteğim kaçıyor o böyle yapınca. Ben istiyorum ki emir versin zorlasın, sert olsun.
Ne yapıcam?
Bu tarz farklılıklar, eşinizle cinsel ilişkiye yönelik beklentilerinizin uyuşmadığını gösteriyor olabilir. Eşinizin daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemesi, onun kişilik yapısıyla veya cinselliğe olan bakışıyla ilgili olabilir. Bu durumu değiştirmek için açık ve dürüst bir şekilde ne hissettiğinizi ve nasıl bir şey istediğinizi ona anlatmanız önemli. İletişim, cinsel hayatın da önemli bir parçasıdır ve ikinizin de ihtiyaçlarını anlaması ve buna saygı göstermesi gerekir. Bu konuda eşinize nelerden hoşlandığınızı ve daha fazla tutku, kontrol ya da sertlik aradığınızı ifade edebilirsiniz. Ancak, zorlamadan ve birbirinizi anlamaya çalışarak bu durumu konuşmak, her iki tarafın da kendini rahat hissetmesini sağlar. Eğer karşılıklı iletişimde sıkıntı yaşanıyorsa, bir cinsel terapist ya da ilişki danışmanı yardımcı olabilir.
Hah ahh kadınlar normal hayatta centilmen, yemem yerken kibar , üzgünsen düşünceli naif ama sevişirken sert hırslı tutkulu ve kendinden bir adım önde hamlelerle ilerleyen erkek ister
Cevap
31Cevap
o zaman boşanın
Yataktaki halini görmeden, beklentilerini karşılayacağından emin olmadan evlenmemen gerekirdi... Evlenmeden seks yapılmaz diye diye kendinizi böyle tatmin olamadığınız ilişkilere mahkum ediyorsunuz. Ya buna katlanırsın, ya ayrılırsın. Kocanın içinden senin istediğin gibi bir pompacı çıkmayacak.
Yani bir şeyler izleyeyim de böyle sert zorla olan şeyleri işlet güzelmiş falan gibisinden konuş ama tabi o izlediğini arzuladığını da belli etme şakayla karışık sende bana böyle yapabilirsin aslında falan gibi konul yani bunları konuşarak halledebilirsiniz. Senin gibisine denk gelemiyoruz işte neyseee😈😅
Evlendikten sonra mı oldu bu? Bilmeyerek mi evlendin bu huyunu anlamamış olamazsın
Evlenmeden önce seks yapmadık sevgili de değildik 4 ay nişanlı kaldıktan sonra evlendik 2 aydır evliyiz
Sadece ilişkide mi bu şekil pasif yani eğer öyleyse haklısın bilmemen normal ama ilişkide öyle olan birisinin normal hayatta baskın olduğunu düşünmediğim için böyle yorum yaptım... boşuna denmiyor tanımadan evlenmeyin diye
Normalde de böyle pısırık maalesef
Boşan abla çekilmez o öyle
Sevgiliyken böyle değil miydi söyle açıkça beni zorla becer de konuş
Sevgili değildik
Nasıl yani
seni kocanin onunde becerelim o zaman akli basina gelsin
Bi seyden memnun olmuyosunuz zorla yapsa sıkınti kibar olsa sıkınti
Daha yenisin korkutmak istemiyor belki de yarın öbürgün köle gibi kulanırsa şaşma, bence altında var bi inelik
Abla size temiz adam lazım değil zaten size dağ ayısı lazım ki o zaman anlayasınız
Napsin aniden saclarindan tutup agzinami versin
Tutacak saçından yapışacak dudağına ne o izin isteme
Ahh ahh yanlis ellerdesin sana seni domine edecek baskin sert uzun sürecek birisi lazim
Boşanma sebebi
söyle ona izin istemesin
Yanlış kişiye denk gelmişsin
ah ah eşin olmak vardı :)
Benim kafadansın yeminle hard olmayı seviyorum
Nasıl sevişmeyi 3vmiyormu
Yeni olunca çekiniyor demekki
O kadar da olmaz ya
Konuşarak çözmeyi dene
ahhh ahh sen gibileri elime geçse varya
sen bana gel ben sana taktik vereyim
Sen uyurken aniden girse içine mutlu mu olcan?
Demekki öyle istiyor izinsiz hoyratça
sen ona tecavüz et rahatsız et
Sert lazım sana
Tövbe tövbe
Kocanı ikna et, tek erkek olarak gelirim
Şakamısınız?
Geçmiş olsun
Zorlamasini sağla
Ne iyi
Konusarak
saçından çekip yapmaya çekiniyorsa olmaz
Düzelü bee