Partnerin cinsel yakınlaşmada baskın bir karaktere sahip olması sende hangi duyguyu ateşler?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Partnerin cinsel yakınlaşmada baskın bir karaktere sahip olması sende hangi duyguyu ateşler?
Ona karşı sertleşip vahşileşirim bazen ipleri ona veririm bazen de dominant bile olsa dinlemem hakimiyeti alırım yani kısaca beni vahşi bir şekilde yükseltir
Dominant ve baskın olunması isteği manyak arttırıyor. Bir keresinde partnerim beni bağladı ve bol bol kırbaçladı. Gözlerim de bağlı o an. Oyle bir libidom arttı ki. Anlatılmaz.
Cevap
34Cevap
Savaşarak sevişme güdüsünü..
Muhtemelen anlaşamazdık çünkü ben de baskınım. Tamamen kontrol ben de olmalı. Ceylan'ın aslanı avladığı nerde görülmüş
Sadece cinsellikte baskın olabilir. Onun dışında taviz vermem.
Eğer rekabt edeceksem baskın olabilir ama ben de pasif durmam
Bende bir şey ateşlemez kendini zorlayıp dominant olmaya çalışan özenti bir kadın derim. İtaatkar ve isterik olmasını severim...
Siz niye bu kadar hükümdar takılıyorsunuz?
@düşünmektükenmektir tarzım öyle bir sorun mu var?
Yoo.
@düşünmektükenmektir sizin tarzınız nasıl?
Ben hayattan koptum. Tarzım -dili geçmiş zamanda kaldı.
@düşünmektükenmektir liderini bulursan gelir geri merak etme
Cinsellikle aram yok. Yaşam bu değil.
@düşünmektükenmektir eksik yaşamayı seviyorsan senin bileceğin iş
Eksik veya değil. Abartılacak bir şey değil.
@düşünmektükenmektir fazla açık yazmak istemiyorum umuma karşı. aradığını bulamadığında önemsiz gelir seriye bağlayıp kıvrandığında o görüşün değişir.
Seriye bağlayıp? Kivranmak? Seriye bağlanan şey kivrandirmaz ki. Umuma açık yazılmamış halin buysa açığı düşünemiyorum.
@düşünmektükenmektir kıvranmaların kimi zevkten orgazmdan olur, senin ki dili geçmiş zamanda kaldığı için hatırlamıyorsundur ya da hiç öylesini yaşatmamışlardır...
Yazdığımı anlamamissin.
Ayrıca Türk erkeği kivrandiramiyor. Negrolar kivrandiriyor.
@düşünmektükenmektir sen anlamamışsın peş peşe olanından hiç tatmadığın için...
Senin tatmin alanın ile başkasınınki uyuşmak zorunda değil.
@düşünmektükenmektir tabi o yüzden seni dili geçmiş zamanda kalan hayali negrolarınla başbaşa bırakalım artık :D
Yahu dili geçmiş zamana ne kadar takılsın. Cinsellik niye konuşuyoruz anlamadım. Ben size hukumdarliginiz ile ilgili yazdım. Hemen bel altına getirmeye gerek var mı?
@düşünmektükenmektir iyide soru farkındaysan cinsellik hakkındaki hükmetmekle ilgili sorulmuş sen benim tebamı nasıl yönettiğimi merak ediyorsan şirketime gelirsin bakarsın nasıl hükmediyorum :D
Hep bu iletişim dili ile mi hayatınızı idame ettiriyorsunuz?
Genelev mi çalıştırıyorsun?
@düşünmektükenmektir bu laflarından sonra daha fazla cevabı hak etmiyorsun yavrucuğum seni dışarı alıyorum ve mutlu yalnızlığında başarılar diliyorum.
Ben herşeye varım fantezileri severim böyle çılgın kadınlara da türkiye de milyarda bir denk gelir oda bize gelmez diye düşünüyorum herkese mutlu fanteziler ile dolu günler dilerim
Nirvana. Bana bir şey bırakmadan her şeyi yapacak. Tabi bazı pozisyonlarda komuta bende olacak
Her Dominat Davranmasında Yatakta Hakkını verip Bıktırmalısın taşlar yerine otursu
Böyle bir fantezisi varsa eğer saygı duyarım. Hatta eğlenceli bile olabilir belki.
Ben zaten dominantım... Dominant kadın istemem
Ondan uzak durmamı tetikler aşırı olan şeylerden hoşlanmıyorum
Severim dominatrixi slaveye çevirmeyi
Bugün dominant olsun yarın da ben olurum
👏
Bu benim daha çok hoşuma giderr
Kadına emir vereceksin diyen dayı idolümdür 😄
Sinirlerim atarım yatağa onu..
Kadın dediğin köle olmalı yatak da
Onu ezmem lazım duygusu sjdjdjdj
Daha sert seks ve uç noktalarda zevk
Bulunmaz nimet 😱 femdom