Bu nasıl genişlik ya, kadının paylaştığı bu fotoğrafi hikayesinde paylaşmış gerçi bu adam arkadaşının karısını elinden alan adam şaşmamak lazım ama bu kadar genişliğe hayret ediyorum cidden. Bunlar nasıl Dünya da yaşıyor ya

Bu nasıl genişlik ya, kadının paylaştığı bu fotoğrafi hikayesinde paylaşmış gerçi bu adam arkadaşının karısını elinden alan adam şaşmamak lazım ama bu kadar genişliğe hayret ediyorum cidden. Bunlar nasıl Dünya da yaşıyor ya

Herkesin farklı zevkleri var İnternet karısının çıplak resimlerini paylaşan adamlarla dolu hatta karısını paylaşan adamlarla dolu ya da kocasını paylaşan kadınlarla Herkesin kendi zevki
Adam denesek şunlara
Yani kadın adam insan ya da Her ne demek istersen herkesin farklı bir zevki var Farklı bir heyecanı var bizi rahatsız etmeyip bizi zorlamadıkları müddetçe saygı duymak gerekir
Bu nasıl genişlik, iğrencsin o insanlık dışı varlıklara saygı duymam onlara hayvan bile demem hayvanlar bile eşini paylaşmaz çünkü elit olucaz diye iğrençleşmeyinb
Ben diyorum ki sana sana zarar vermiyorsa kişiler bunu kendi aralarında yaşıyorsa ve bundan zevk alıyorlarsa Bu kimseyi ilgilendirmez senin de yaşadıkların kimseyi ilgilendirmez yani niye onlara karışıyorsun ki bu senin niye rahatsız ediyor
Cevap
10Cevap
Onlar herşeyi yaparlar gadası
Bizim ülkedeki erkekler de böyle olmaya başladı Batı'nın ahlaksızlığını ne çok seviyorlar etraf g. avat dolu
Sorma ya iğrenç
Bunlara erkek bile denmez basit sığ kadını obje olarak gören tipler çok da şaşırmamak lazım
Adam kalmadı ya Lara 'ın adam gibi adam yok nerde adam şarkısı var ya 2005 yapım yil 2024 hala adam yok aksine eski adamlar daha iyiydi Türk erkekleri de icardi gibi oldu
2005 den beri yokmuş demekki 😂
Bu adam herşeyi yapar sonuçta arkadaşının karısıyla evlendi
Böyleleri vurdurur da yani kıskanmaz bile
Kaç tane erkeğe 31 malzemesi olmuş fotoğraftan gurur duyuyor adam
Para var huzur var umurunda degil ki kimin ne düşündügü
Beni bozmaz kendi hayatı benim sınırmı aştığında da çeker giderim zaten
Başka erkeklerin karına 31 çekmesi seni rahatsız etmez yani
Bu g@vatlığın kaçıncı boyutu
denizde kocama haşeme giydirecek kızım ben ayol
Bu İcardi fazla oldu he bu ne ya
Tam bir gvtlık örneği
Herkesin hayatı doğrusu yanlisi kendine ya
zenginin parası fakirin neresini yorar?
Para ne alaka burada? Biz adamın genişliğini konuşuyoruz
kültür farkından habersiz olan yazarların eleştirdiği paylaşımdır. size normal gelen arjantinli birine anormal gelebilir. onlara normal gelen bir durum da bize anormal gelebilir. bunu anlamak çok zor olmasa gerek.
Ya git ya her yabancı böyle değil, Eminem mesela koruması karısına selam verdi diye korumasına yumruk atmış bir adam. Karısı Aldattı diye karısını rezil etmiş adam mesela Limp bizmit üyesi adam da eşi aldattı diye eşinin aldattığı adamı hastanelik etti bunlar doğru değil ama bu igrencliklerin kültürle ilgisi yok arkadaşınin karısıni alması onfayls hesabını desteklemesinin kültürel yapı ile ilgisi yok
insanlar ne meraklı kendi değerlerini başkalarına zorlamaya. uymayınca küfretmeye
Sende böyle geniş birisn belli ama buna saygı duyamıyoruz
çeliştiğin konu madem kendi fikrini dikte edeceksin.. neden soru soruyorsun?
Bunu destekleyen savunan kişinin tek sen olması peki?
çok ilginç ya, bizim milletteki bu herkesin hayatına, her olaya müdahil olma, her konu hakkında bir fikir belirtme zorunluluğu başka hangi toplumlarda var acaba..
Evet arkadaşınin karısına elinden alan ırz düşmanını alkışlayalim inşallah senin de karıni bir arkadaşın elinden alır bir de karısını pazarlar gibi paylaşan adama saygı duyalım elit olcaz diye iğrençlestiniz haberiniz yok
Yayla gibi geniş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?