Sevgilinize eşinize erotik videolar gönderip tahrik eder misiniz?

Sevgilinize eşinize erotik videolar gönderip tahrik eder misiniz?
Hayır gerçeğini yapmak varken otür şeyler yapmam hiç yapılmasını da sevmem yaşamak varken neden video fotoğraf ile ugrasayim boş işler bana göre 🙂
Olsa yaparım tabii ki video değil direkt olarak kendimi atarım fotoğraf çeker gönderirim ya da mesela ilişki anında benim telefonumdan bizim videomuzu çekmesini isterim daha sonra da ona gönderirim belki de hoşuma giden herhangi başka bir video gönderirim ama mutlaka özellikle meşgul olduğu zamanlarda tahrik edilmesi gerekiyor erkeklerin
Olsa dükkan senin diyon yani 😂
Olsun istiyorumda bir taraftanda istemiyorum durumlar karışık
Hayırlısı diyelim:))
Bence yapmamak daha iyi gibi çünkü kızların tribini bilirsin "o kızı benimle mi kıyaslıyorsun sen" gibisinden hiç gelemem doğrusu ve şöyle bir durum da var ben sevgilim ile cinsellik hakkında konuşmayı istemem doğrusu
Evlendiğim de konuşmak daha mantıklı bir hareket olur 😊
Cevap
6Cevap
Hayır yapmazdım
ben s*l*k karıma göndermiştim, kendisini o videodaki kadınlarla aldattığımı sanmıştı... sabaha kadar hoooooohüüüüüü diye ağlamıştı. Bunu yaparken sevgilinizin ya da eşinizin zeka seviyesine dikkat edin. M*l karı, boşandım da kurtuldum.
Durduk yere libido arttırma perileri gelince yaparım. 😛
Yok ya açıkça çocukça ergen gibi şeyleri yapıp da uzaktan uzağa tahrik etmeyi doğru bulmam zaten akşam olunca evde olacağız karşılıklı tahrik olalım ondan sonrası gelsin yani
Evet yapmışligim da var
Etmem herhalde. Ederim de her zaman değil.
Hiç öyle şeyler yapmam
Gerekli
burada etmem
Boynuz eywallah
yaptıığm oldu