Cinsel Yaşam İlişkide en sağlam korunma yöntemi prezervatif midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 evli değiliz diyelim hani spiral falan olmaz daonun harici ne olur? İlişkide en sağlam korunma yöntemi prezervatif midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
NicolaTESLAAA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Geri çekilme yetiyor bana 😂 1 4 Yorumla Soran 1 yıl çok riskli Yorumla NicolaTESLAAA 1 yıl 10 senedir kullanırım hiç sıkıntı yaşamadım 😂 Yorumla Soran 1 yıl hadi beiyiymişş Yorumla NicolaTESLAAA 1 yıl Herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi 😂 Yorumla
ksisimeslesmesi Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Doğum kontrol hapı prezervatif yeter 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Zina mı yapıyorsunuz 1 6 Yorumla Soran 1 yıl öyle bi s@laaklik yaptim bi kere Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl eywallah Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kendin mi istedin Yorumla Soran 1 yıl yaaanioralar biraz karışık hiç girmesek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anlat ya ne olacak Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. En mantıklısı prezervatif 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hap... 1 16 Yorumla Soran 1 yıl ama çok pahalı Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Pahalı olan ertesi gün hapı normal doğum kontrol hapı pahalı değil Yorumla Soran 1 yıl hangisi iyi pekufark ediyor mu Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Yani doktora git zaten sana yazar bekar olsan da sıkıntı olmaz çok düzenli olarak ilişki kuruyorsunuz değil mi Yorumla Soran 1 yıl yok yasadece bi kere oldudevami gelir mi bilmiyommerak ettigim icin sordm Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Yani Düzenli bir ilişkin Yoksa bu tarz hap kullanmana gerek yok sevgilin değil mi yani tek gecelik bir ilişki miydi Yorumla Soran 1 yıl sevgilim Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl neden devamının gelmeyeceğini düşünüyorsun o zaman? Yorumla Soran 1 yıl şöyle bi sıkıntı var dışarı çıkmam biraz zor oluyor ailem yüzünden ve de korkuyorum bunu devam ettirmeye Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl kaç yaşındasın ve bugune kadar sadece bu adamla bir kere mi seks yaptın? Yorumla Soran 1 yıl 19 evettekrar istiyor ama korunma yok o yüzden bende olmaz dedim Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl doğru yapmışsın, neden o peki aşık mısın evlilik planı var mı? Yorumla Soran 1 yıl seviyorum var Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Umarm olur Yorumla Soran 1 yıl umarım teşekkür ederim Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Dikkat et ama kendini kullandırma Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaşın kaç 1 6 Yorumla Soran 1 yıl 19 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bu yaşta aktif cinsellik mi? Horoz kaç yaşında Yorumla Soran 1 yıl yooilkti ve biraz acemiliğe geldi de merak sadece Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Devamı gelecek mi? Yorumla Soran 1 yıl bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne zaman yaşadınız ilki Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl iğne 1 2 Yorumla kanka35 1 yıl en sağlam iğne Yorumla Soran 1 yıl iğne olmaz ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geri çekilme yetiyor bana 😂
çok riskli
10 senedir kullanırım hiç sıkıntı yaşamadım 😂
hadi be
iyiymişş
Herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi 😂
Doğum kontrol hapı prezervatif yeter
Zina mı yapıyorsunuz
öyle bi s@laaklik yaptim bi kere
Geçmiş olsun
eywallah
Kendin mi istedin
yaaani
oralar biraz karışık
hiç girmesek
Anlat ya ne olacak
Doğum kontrol hapı
Çokta güvenilir olduğunu düşünmüyorum
En mantıklısı prezervatif
Hap...
ama çok pahalı
Pahalı olan ertesi gün hapı normal doğum kontrol hapı pahalı değil
hangisi iyi peku
fark ediyor mu
Yani doktora git zaten sana yazar bekar olsan da sıkıntı olmaz çok düzenli olarak ilişki kuruyorsunuz değil mi
yok ya
sadece bi kere oldu
devami gelir mi bilmiyom
merak ettigim icin sordm
Yani Düzenli bir ilişkin Yoksa bu tarz hap kullanmana gerek yok sevgilin değil mi yani tek gecelik bir ilişki miydi
sevgilim
neden devamının gelmeyeceğini düşünüyorsun o zaman?
şöyle bi sıkıntı var
dışarı çıkmam biraz zor oluyor ailem yüzünden
ve de korkuyorum bunu devam ettirmeye
kaç yaşındasın ve bugune kadar sadece bu adamla bir kere mi seks yaptın?
19 evet
tekrar istiyor ama korunma yok
o yüzden bende olmaz dedim
doğru yapmışsın, neden o peki aşık mısın evlilik planı var mı?
seviyorum
var
Umarm olur
umarım teşekkür ederim
Dikkat et ama kendini kullandırma
Prezervatif en iyisi bence
Evet hem sağlıksal hem korunma için prezervatif
Yaşın kaç
19
Bu yaşta aktif cinsellik mi? Horoz kaç yaşında
yoo
ilkti ve biraz acemiliğe geldi de