Merak ettiğim için soruyorum
Bir tanıdığım böyle asal ciddi ilişki yapmıyor
Bir tanıdığım böyle asal ciddi ilişki yapmıyor
Çünkü sürekli aynı kişi ile birliktelik sonrasında farklı ilişkiye evrilmeye başlıyor ve erkek kontrol altına alınmaya çalışılıyor en temizi gecelik hesap soran yok, sorgulayan yok, neden, niçin diye soran Yok v. s
Paraylaaaa
Evet tek gece takılıp parayı bırakıp kaçıyormuş
Tek amacı cinselliktir, sürekli yeni heyecan arıyordur, duygu sıfır ve skor peşindedir. Bir gün bir yerde duracaktır tahminen, o zamana kadar ne kadar skor yaparsa onun peşinde işte
Neden dursun? Sonu nasıl olacak?
@Çiçekbal Bu başka bişey, tabii ki olur. Çoğu erkek zaten tek kadın ile yaşar, çünkü arada duygusal bir bağ var ve cinsellik bu bağın bir parçası. Ama bu örnekteki arkadaşın durumu farklı, olayı tamamen cinselliğe indirgemiş ve duygusallık sıfır. Bir yerden sonra yüzlerce kadın ile birlikte olup karşısındakini bir et parçası olarak görmeye başlayıp cinsellikten uzaklaşacaktır. Çok küçük bir ihtimal, ultra düzeyde yüksek libidosu varsa belki ben yanılırım ve ölene kadar böyle devam eder :)
@Çiçekbal Sadece cinsellik içinse bir kişi olması, tek gece olması çok fark etmez erkek için. Hoşuna giderse tekrar görüşür, gitmezse başka birini bulur. Ama eşiyle mutsuzsa duygusal bir bağ arayabilir ve o zaman tek kadınla uzun süreli bişeyler yaşayabilir. Konunun uzmanı değilim ama kendi hayat tecrübemden ve çevremden gözlemlerim böyle :)
Cevap
17Cevap
Farklı tenlerden farkli hazlar elde etme pesindedir. Birlikte oldugu kadınların sayısı egosunu tatmin eder.
Parayla satın alabileceklerini kendince ispat eder.
Hesap verme hesap sorma durumu olmadigindan sorumsuzdur.
Evli ise cinselliginde yapamadigi seyler var ise bunu bu sekilde yapar.
Evli degilse partner bulamadigindan bosalma amacli yapar.
Zamanında hiçbir kadın buna yüz vermemiştir bu da şimdii eli para tuttuysa ya da yüzüne bakılcak kıvama geldiye içten içe kadın hırsı yapmıştır
şu an çok parası var sporda yapıyor yakışıklı
İşte bu sebepten. Zamanında hiçbir kadın buna ekmek vermedi bu da içten içe intikam ve hırs yapıyor. Bu tipler düzelmiyor kuşum ondan dolayı ciddi ilişki bekleme bunlardan
Ama Daha 19 yaşında
Olsun kuşum. 19yaşındaki bir erkek çocuk değil ki en deli çağları. En aktif çağlarıı.
Anlıyorum , Bunun Sonu nolucak?
Uzak dur bebeğim. Kendine yapabileceğin en iyi şey o olur. Bende çok tanıdım bu tipler onlardan bir beklentin olmadığını hissettir. Beklentisiz ol. zamanla da konuşmayı kes. Sen değerlisin kimsenin seni tek gecelik kızlarla aldatmasına müsaade etme
Konuşmayı bıraktım ama bana yalvardı
Bir soğuk bir sıcak yapıyor anlamıyorum
Ben sadece dış görünüşümle dikkatini çekmişim tanıyınca şaşırmış öyle söylüyor
Bence hemen yüz verme canım. Bırak peşinde koşsun onun diğer insanlara taktığı maske senin yanında düşssün eminim ki sevgiye çok aç bir çocuktur. Hem mesafeli ol hemde arada sevgini hissettir.
Bi cok sebep olabilir ama bence cok sagliksiz o tarz bi insanin ilerde duzgun bi iliski kurucagini pek sanmam
tek gecelik ilişki kadın aşık değilse tatmin etmez
Erkekmi
Bende
Aklıyla hareket ettiği için öyle yaşar. Aferindir o erkeğe.
Her önüne gelen @rusb@yla yatan akıllımı oluyor?
Beğendiği, arzuladığı bir erkekle seks yapan kadın oruzbu değildir.
Parayla? Para veriyor
Ruh olmayan bir bedenin içerisinde zevkin tutsağı olmuş o.
Doğru
Sebebi ne bunun
Zevkinin kölesi olması ve kadınların ahını almayı hobi edinmesinden kaynaklı.
karşısında ki kişi tek gecelik kişi ise yapacak bir şey yok
sorumluluk yok. ilişkiyi yürütmeye çaba gerekmiyor.. Rahatlayıp gidiyor
Riske atmıyor kendini uzun ilişki istemiyor narsist
Erkeklik zaten bu uzun ilişki istemeyen kız isteyen erkeğe asla denk gelmez.
Çünkü ciddi ilişki insanı değildir, kendisini biliyordur ve ciddi ilişki istemiyordur aramiyordur
Ciddi ilişki insanı nasıl oluyormud
Hayatına tek kadın alip gecelik ilişki pesinde koşmayan ciddi ilişki insanı olabilir
Peki bu kişi düzelirmi sonu ne olur
Bu bi hastalik ya da kusur değil ki düzelmesi gereksin. Çocuğun karakteri bu yaşam tarzı bu, değişmez
Karaktersiz ve maymun iştahlı olduğu için
:-[
İlişki istemiyordur ve cinsel hastalıkları umursamiyordur
Pzvengin teki boş ver
Sorumluluk almayı sevmez
Bakirelik tabusundan dolayı
Nasıl yani?
Bakire olmayanla evlenmek istemiyorlar, bakireliğini kaybedip artık kaybedeceğim bir şey yok deyip bu erkek benimle ister evlensin ister evlenmesin diye yatan kadınlar var, haz alıyorlar kadınlar bazen vererek
guvenmiyordur
Neye
Bende öyle seviyorum
Sebebi nedir
alışmış kudurmuştan beterdir
Uçkuruna düşkündür
Devamlılık istemiyor
Zevki