Cinsel Yaşam Bu aralar çok azgınım neden bir türlü bilmiyorum, nasıl geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Nasıl geçer bu Bu aralar çok azgınım neden bir türlü bilmiyorum, nasıl geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Ayni sekilde ya sormaa anliyorum seni surekli islak sin sanirimm istekli 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evett Yorumla 34fnry 1 yıl Himm durmadan oksamak tan alamiyo insan kendinii Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. Sen bilemezsen biz nasıl bilicez senin şeyini ya :D 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Bilmen lazımmdkdkff Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Ne istiyon ne yapalım otobüsle toplanıp gelelim mi? :D Yorumla Soran 1 yıl Zkmdmsmdmmsdm olmaz knk Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl O zaman kendi başının çaresine bak knk :D vur kendine duvardan duvara at kendini :D Yorumla Soran 1 yıl Kesip atimmi dkfkkds Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Yok kargoyla bana gönder :D Yorumla Soran 1 yıl Kggjhjıj napcan Yorumla Regnanspiritus_ 1 yıl Şapka diye kafama geçiricem :D Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl boşalman lazım tam anlamıyla rahat rahat yoksa zor ben dün yaşadım şuanda rahatım. 0 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. aralıksız seks yapmalısın bitkin düşene kadar için fokurduyor 0 0 Yorumla
EngEteM Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Biriyle ol veya kendini bol bol tatmin et 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tatmin etmek yetmiyo ya yapamıyorum sanırım biriyle de olamam utanıyorum hgjnk Yorumla
Seyfitr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kanka sexting yap belki azalır hevesin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Knk yok ya zevk almıyorum Yorumla Seyfitr 1 yıl Oyuncak falan yok mu Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani en son ne zaman yaşadın? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hiç seks yapmadım ki GaraGuru 1 yıl yani masturbasyonu da tam yapmıyor olabilirmisin? bu sıralar seni fazla etkileyen bir şey olmuştur
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. mastürbasyon yap istek geldikçe 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yapıyorum anlık geçiyor sonra geri geliyor Yorumla Anlatdinliyorumcanım 1 yıl O zaman tam yapamıyorsun Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Çünkü bana iş vermiyorsun da ondan 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İş mi vereyim sana 😅😅 Yorumla İndifference321 1 yıl Ver tabi Yorumla Soran 1 yıl Tamam bxkxkd Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% 1 yıl nasıl gecırıyorsun normalde? 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Mastürbasyon yaparak gonullyarasıı 1 yıl demekkı yeterlı degıl yaptıgın yöntem canım Soran 1 yıl Nasıl bi yöntem olurkş
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hepimiz öyleyiz ama kontrol etmeye çalışıyoruz 1 0 Yorumla
cancanylmz Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 36% 1 yıl Havalardan muhtemelen bendede durumlar aynı 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Geçmiyor ya ben de aynı şekildeyim 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Önce zihnini doyurmalısın sonra bedenini 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Benimle tanismadin 😂 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Doğru master tekniklerini kullan 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. zamana bırak odak değiştir geçer 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Gayet normal bende öyleyim 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgili yap reel takilman şart 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aklını meşgul edecek bir şey bulman gerek. 0 0 Yorumla
Broqoli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Seks yapıyor musun 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Hayır bakireyim Yorumla Soran 1 yıl Senin burada ne işin var kgknnh Yorumla Broqoli 1 yıl Asıl senin ne işin var ben sana yetmiyor muyum ahshaja Yorumla Soran 1 yıl Gelmiyorsun ki bana kdkdks Yorumla Broqoli 1 yıl Geldim bak işte seninleyim ahaja Yorumla
Justice000002 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Ergen misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 23nyaşındayım Yorumla Justice000002 1 yıl En istekli olduğun zamanlardaaın Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yspıyormusun bişeler 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. yapa yapa 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. yaşayarak ;) 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. yalattır geçer 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hiç seks yaptın mı peki 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır yapmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Peki ilişkiye girmeden sadece yüzeysel ve oral yaşamak ister miydin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ayni sekilde ya sormaa anliyorum seni surekli islak sin sanirimm istekli
Evett
Himm durmadan oksamak tan alamiyo insan kendinii
Sen bilemezsen biz nasıl bilicez senin şeyini ya :D
Bilmen lazımmdkdkff
Ne istiyon ne yapalım otobüsle toplanıp gelelim mi? :D
Zkmdmsmdmmsdm olmaz knk
O zaman kendi başının çaresine bak knk :D vur kendine duvardan duvara at kendini :D
Kesip atimmi dkfkkds
Yok kargoyla bana gönder :D
Kggjhjıj napcan
Şapka diye kafama geçiricem :D
😂😂😂
boşalman lazım tam anlamıyla rahat rahat yoksa zor ben dün yaşadım şuanda rahatım.
aralıksız seks yapmalısın bitkin düşene kadar için fokurduyor
Ben hep öyleyim dna mızda var istekliyiz sürekli
Biriyle ol veya kendini bol bol tatmin et
Tatmin etmek yetmiyo ya yapamıyorum sanırım biriyle de olamam utanıyorum hgjnk
Kanka sexting yap belki azalır hevesin
Knk yok ya zevk almıyorum
Oyuncak falan yok mu
yani en son ne zaman yaşadın?
Hiç seks yapmadım ki
yani masturbasyonu da tam yapmıyor olabilirmisin? bu sıralar seni fazla etkileyen bir şey olmuştur
mastürbasyon yap istek geldikçe
Yapıyorum anlık geçiyor sonra geri geliyor
O zaman tam yapamıyorsun
Çünkü bana iş vermiyorsun da ondan
İş mi vereyim sana 😅😅
Ver tabi
Tamam bxkxkd
nasıl gecırıyorsun normalde?
Mastürbasyon yaparak
demekkı yeterlı degıl yaptıgın yöntem canım
Nasıl bi yöntem olurkş
Hepimiz öyleyiz ama kontrol etmeye çalışıyoruz
mastürbasyon yaparak.
Bulursun birilerini ya dert etme
Havalardan muhtemelen bendede durumlar aynı
Geçmiyor ya ben de aynı şekildeyim
Önce zihnini doyurmalısın sonra bedenini
Yatistirarak ya da oksyrk
Benimle tanismadin 😂
Doğru master tekniklerini kullan
zamana bırak odak değiştir geçer
Upuzun bi yola çıkmaya ne dersin xd
Gayet normal bende öyleyim
Sevgili yap reel takilman şart
Aklını meşgul edecek bir şey bulman gerek.
Geçmez o tam olarak doymadan
İtfaiyeyi ara ev yanmadan jfhjdjfhf
Seks yapıyor musun
Hayır bakireyim
Senin burada ne işin var kgknnh
Asıl senin ne işin var ben sana yetmiyor muyum ahshaja
Gelmiyorsun ki bana kdkdks
Geldim bak işte seninleyim ahaja
Ergen misin
23nyaşındayım
En istekli olduğun zamanlardaaın
Yspıyormusun bişeler