Cinsel Yaşam Vajina girişimde batma hissi var, neden oluyor bu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Regl olmama üç gün kaldı ondan olabilir mi? Temizliğine vs çok dikkat ediyorum oysaki Güncellemeler+1 yıl arkadaşlar bir şey sokmadım, bakireyim Vajina girişimde batma hissi var, neden oluyor bu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Azitro1122 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İltihap mantar enfeksiyon vb olabilir saglikciyim geçmiş olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok temiz bakıyorum asla ıslak bırakmıyorum ya Yorumla Azitro1122 +1 yıl Kanka farketmez ki olabilicek şeyler illaki ıslak kalıyor dur Yorumla
lfercanl Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Batma derken durduk yere mi 0 15 Yorumla Soran +1 yıl evet ya Yorumla lfercanl +1 yıl İdrar yolu enfeksiyonu kapmış olabilirsin aynısı sevgilimde de vardı Yorumla Soran +1 yıl flucan kullandım bir kez iyi gelmişti yine doktor kontrolünde kullanmama gerek var mı Yorumla lfercanl +1 yıl Ya onu bilmiyorum’da temizliğine dikkat et masta filan ara ver eğer yapıyorsan Yorumla Soran +1 yıl Dikkat ediyorum zaten bayağı Yorumla Soran +1 yıl bayaa Yorumla lfercanl +1 yıl mastürbasyon var mı? Yorumla Soran +1 yıl var djdj Yorumla lfercanl +1 yıl Ne sıklıkta? Yorumla Soran +1 yıl İki üç günde bir Yorumla lfercanl +1 yıl Biraz daha geç tut istersen özele gelebilirsin Yorumla lfercanl +1 yıl Üzdü Yorumla Soran +1 yıl neden? Yorumla lfercanl +1 yıl Mesajıma bakmadın Yorumla lfercanl +1 yıl Kız Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gelir şimdi jinekologlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hijyenine dikkat ediyor musun peki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon vs yaparken biraz daha sakin yapabilirsin 😊 Yorumla Soran +1 yıl yapamıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İliskiye gir rahatla bence😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diken falan olmasın orada görmem lazım doktorum 0 5 Yorumla Soran +1 yıl ne dikeni ya hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Regl olmaya yakın damarların catliyor damarların çatlaması batma hissi verebilir Yorumla Soran +1 yıl damarlar mı çatlıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Damar degil pardon yumurtalıklar kafam karıştı 😂 Yorumla Emrhannnnn +1 yıl doktorum diyorsun damar çatlar diyorsun ap4lın evl4dı seni bide görmem lazım diyon. Foto mu atsın sana itin eniği Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Son ilişki ne zamandı 0 10 Yorumla Soran +1 yıl bakireyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mantar olabilif günlük ped kullanma Yorumla Soran +1 yıl kullanmıyorum zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mastürbasyon da zorlamış olabilir misin Yorumla Soran +1 yıl hım olabilir Yorumla Soran +1 yıl geçen yaptığımda acıdı çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyle bastırdın Yorumla Soran +1 yıl vibratör Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakireyim dedin Yorumla Soran +1 yıl içine sokmuyorum Yorumla
Cenkk255 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl bir şey mi soktun acsbs içeri 0 14 Yorumla Soran +1 yıl hayır hiçbir şey sokmadım Yorumla Cenkk255 +1 yıl Parmağın filan diye düşündüm sonuçta mastürbasyon yapıyorsun ama neden o değilmiş Yorumla Cenkk255 +1 yıl Çok temizde bakıyormussun jillop gibi tertemiz ilginç Yorumla Soran +1 yıl regl dönemime yakınım diye mi acaba Yorumla Cenkk255 +1 yıl Olabilir belkide yaşın kaç Yorumla Cenkk255 +1 yıl Mastürbasyon da çok zorlamissin o da bir etkendir bence kfkdk Yorumla Soran +1 yıl 18 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Acıdı zaten en son yaptığımda Yorumla Cenkk255 +1 yıl Demekki hızlı sert yaptın Yorumla Soran +1 yıl ne fkdk Yorumla Cenkk255 +1 yıl Doğru değil mi djfjd Yorumla Soran +1 yıl eşime saklıyorum kukumu dkdk Yorumla Soran +1 yıl gelmiyorum özele djdj Yorumla Cenkk255 +1 yıl Rica ediyorum tatlı kız lütfen kirma beni ağaç etme jdjdd Yorumla
nickimtatilegitti Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Mikrop kapmış olabilirsin bişey felan soktuysan 0 11 Yorumla Soran +1 yıl bir şey sokmadım Yorumla nickimtatilegitti +1 yıl mastürbasyon yapmıyorsan o zaman direk doktora gözük allh korusun kötü sonuçlar olabilir kanser gibi Yorumla Soran +1 yıl yapıyorum Yorumla nickimtatilegitti +1 yıl O zaman çok tehlikeli sakın 1 ay yapma Yorumla Soran +1 yıl yapmicam zaten Yorumla Soran +1 yıl acıdı en sonkinde Yorumla nickimtatilegitti +1 yıl Yapmada sakın yapma 1-2 ay yapma seks de 1 yıl yapma Yorumla nickimtatilegitti +1 yıl Sevgilim de aynı şekilde rahatsızlığı vardı fakat onda vibratör ile yapmıştı ondan Yorumla Soran +1 yıl ben de onunla yapıyorum Yorumla nickimtatilegitti +1 yıl O zaman sakat Yorumla nickimtatilegitti +1 yıl Tkbet Yorumla
Bsnialrsin Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Cani bisi cekmis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl elektrik direği bile fayda etmez bu saatten sonra Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İltihap mantar enfeksiyon vb olabilir saglikciyim geçmiş olsun
çok temiz bakıyorum asla ıslak bırakmıyorum ya
Kanka farketmez ki olabilicek şeyler illaki ıslak kalıyor dur
Batma derken durduk yere mi
evet ya
İdrar yolu enfeksiyonu kapmış olabilirsin aynısı sevgilimde de vardı
flucan kullandım bir kez iyi gelmişti yine doktor kontrolünde kullanmama gerek var mı
Ya onu bilmiyorum’da temizliğine dikkat et masta filan ara ver eğer yapıyorsan
Dikkat ediyorum zaten bayağı
bayaa
mastürbasyon var mı?
var djdj
Ne sıklıkta?
İki üç günde bir
Biraz daha geç tut istersen özele gelebilirsin
Üzdü
neden?
Mesajıma bakmadın
Kız
Gelir şimdi jinekologlar
Hijyenine dikkat ediyor musun peki
tabi
mastürbasyon vs yaparken biraz daha sakin yapabilirsin 😊
yapamıyorum
İliskiye gir rahatla bence😊
Diken falan olmasın orada görmem lazım doktorum
ne dikeni ya hayır
Regl olmaya yakın damarların catliyor damarların çatlaması batma hissi verebilir
damarlar mı çatlıyor
Damar degil pardon yumurtalıklar kafam karıştı 😂
doktorum diyorsun damar çatlar diyorsun ap4lın evl4dı seni bide görmem lazım diyon. Foto mu atsın sana itin eniği
Son ilişki ne zamandı
bakireyim
Mantar olabilif günlük ped kullanma
kullanmıyorum zaten
mastürbasyon da zorlamış olabilir misin
hım olabilir
geçen yaptığımda acıdı çünkü
Neyle bastırdın
vibratör
Bakireyim dedin
içine sokmuyorum
bir şey mi soktun acsbs içeri
hayır hiçbir şey sokmadım
Parmağın filan diye düşündüm sonuçta mastürbasyon yapıyorsun ama neden o değilmiş
Çok temizde bakıyormussun jillop gibi tertemiz ilginç
regl dönemime yakınım diye mi acaba
Olabilir belkide yaşın kaç
Mastürbasyon da çok zorlamissin o da bir etkendir bence kfkdk
18 yaşındayım
Acıdı zaten en son yaptığımda
Demekki hızlı sert yaptın
ne fkdk
Doğru değil mi djfjd
eşime saklıyorum kukumu dkdk
gelmiyorum özele djdj
Rica ediyorum tatlı kız lütfen kirma beni ağaç etme jdjdd
Mikrop kapmış olabilirsin bişey felan soktuysan
bir şey sokmadım
mastürbasyon yapmıyorsan o zaman direk doktora gözük allh korusun kötü sonuçlar olabilir kanser gibi
yapıyorum
O zaman çok tehlikeli sakın 1 ay yapma
yapmicam zaten
acıdı en sonkinde
Yapmada sakın yapma 1-2 ay yapma seks de 1 yıl yapma
Sevgilim de aynı şekilde rahatsızlığı vardı fakat onda vibratör ile yapmıştı ondan
ben de onunla yapıyorum
O zaman sakat
Tkbet
Olabilir
Cani bisi cekmis
elektrik direği bile fayda etmez bu saatten sonra