Evliyim eşimi çok seviyorum çocuğumuzda var ama ben cinsel olarak tatmin olmuyorum ve kendimi mastürbasyon yaparken buluyorum
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)1 yılEşinle birlikte p*rno izleyin, kendisini geliştirsin. Yeni şeyler deneyin, yeni yerlerde deneyin, kendinize oyuncaklar alın, sevgiline iç çamaşırları hediye et. Renklendirin biraz
016 Yorumla
Soran1 yılHiç geliştirme çabasında değil bana doğru düzgün oral bile yapmıyor ben ona yaparken
Cevap sahibi1 yılAç p*rno izlet, birbirinizi okşarken p*rno izleyin. Öğret, nelerden hoşlandığından bahset, sen böyle yapınca çok zevk alıyorum, daha çok yapsana vs. şeklinde. Sen bunları yapmazsan kendisini nasıl geliştirebilir? Belki gayet güzel oral yapabildiğini düşünüyor :d
Soran1 yılYapmıyor ki düşünsün 30 saniye bile anca ben yapınca kendinden geçiyor anlaması lazım bence yani
Cevap sahibi1 yılO zaman o sana ne kadar ne yapıyosa sen de ona o kadar yap
Soran1 yılBen seviyorum yapmayı ama 😔
Cevap sahibi1 yılO zaman şikayet etme. Kaç tane öneri sundum hepsine bi bahanen var. Ne yapalım yani ne istiyosun?
Soran1 yılSenin öneriler ile başlayalım bakalım 🤔 nasıl olacak
Cevap sahibi1 yılKonuşmazsanız hiçbir şey düzelmez. Açıkça söyle, bana oral yapmanı çok seviyorum, çok zevk alıyorum daha uzun yapsana diye.
Soran1 yılTamam konuşurum onu kırmaktan da korkuyorum aslında
Cevap sahibi1 yılBir şey olmaz. Zevk almıyorum demeyeceksin, böyle yaparsan daha çok zevk alırım diyeceksin. "Hiçbir b*k beceremiyosun, gram zevk almıyorum" dersen kırılır tabi
Soran1 yılYok öyle demem tabi ki ama dediğin gibi denerim
Cevap sahibi1 yılDüzelir merak etme
Soran1 yılTeşekkür ederim fikirlerin için en iyi cevap seçeceğim seni
Cevap sahibi1 yılRica ederiim ne demek, ilişkinizde gelişme olursa haberdar et, bunun haberini almak beni daha çok mutlu eder
Soran1 yılTamam buraya yazarım o zaman haberin olur 😊
Soran1 yıl10 gün olmuş ve biz o süre içinde maalesef 1 kere birlikte olabildik
1 yılBu sende alışkanlık olmuş bu yüzden eşimle benim ilişkim çok güzel
tatmin edemedigi an hiç olmadı
06 Yorumla
Soran1 yılBen mesela onun tatmin olması için kendimi tutuyorum ama o tatmin olunca benim hemen gelmemi istiyor halbuki ben o an çok zevk alıyorum gelmek istemiyorum ama o yorgunum diyor bende geliyorum
- 1 yıl
bunu asarsınız umarım
Soran1 yılUmarım
Soran1 yılBenim canımı sıkıyor bu durum eşimi de çok seviyorum
- 1 yıl
sıkma canını boş ver
Soran1 yılÖyle yapmaya çalışıyorum artık libidom da fazla zaten böyle idare ediyorum artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0Cevap
1 yılDerdinizi seveyim sizin
01 Yorumla
Soran1 yılNeden?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi