Cinsel Yaşam Çok geç boşalan biriyim, nedeni ne olabilir? Zelihayuksrk Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Çok geç boşalan biriyim, nedeni ne olabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
onlysolife34 Takip Et Xper 6 Yaş: 72 , eic 94% 1 yıl Partnerinle alakalı ya da mst yaparken kendini tanımıurosun bir sürü yöntemi bilinmesi gereken şeyler var 0 3 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Mastürbasyon yaparken oluyor ya Yorumla onlysolife34 1 yıl İşte dediğim gibi diğer etkenler var kendini tanımak doğru yapmak biyolojik psikoljık ve yapma yöntem şekilleri Yorumla onlysolife34 1 yıl uzun biraz o yüzden yorumla olmuyor Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Merhaba, gerektiği kadar tahrik olamıyorsun anlaşılan 0 1 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Galiba Yorumla
Seniorrrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Tatmin olamıyorsun yetersiz karşındaki ya da mastürbasyonda motive olamıyorsun 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Mastürbasyon da evet Yorumla Seniorrrrr 1 yıl O zaman sexting dene Yorumla
Burdurtekerkek Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni bosaltmayi bilen yok ya da sen bilmiyosun yoksa en krali 3 dk gecmez 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Haklısın galiba Yorumla Burdurtekerkek 1 yıl Taktik verebilirim Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Bu normal bir şey ama çok alışma ve bunu kafana takma 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Nasıl normal ya Yorumla ayhanist3435 1 yıl Baya normal mastürbasyon da Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Odaklanamıyor olabilirsin, zihnini boşalt ve seni hızlandıracak bir sey bul veya birini :') 0 7 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Boşaltıyorum ama çok geç oluyor yoruluyorum Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Ne kadar sürüyor? Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl 30 dk flan Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Kac yasindasin ki Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Benim 45 dk sürdüğü oluyordu bir şeyleri yanlış yapıyorsun ama neyi acaba Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl @Imamin_DAMADI 20 Yorumla Imamin_DAMADI 1 yıl Nerden sin Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aynı dertten muzdarip bir insanimTadını çıkar bence 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Ama ilerde eşim erken bosalirsa bem geç boşalirsam ne olucak Yorumla MK18811938 1 yıl Eminem güzel bir fiziğin vardır Zaman herseyin ilacidir Niye boşalsınYok daha neler Yorumla
Karizma1998 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Po.. no film izleyerek dene, titreşimli vibratör, titreşimli penis ile dene 0 0 Yorumla
ByTequiIa Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Dilini kullanmayı bilen bir erkek bulmalısın derim 0 0 Yorumla
Mert878787 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 1 yıl Geç boşalmak uzun sürer ama kişiye denk gelmemissiniz şans biraz 0 4 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl 🙊 Yorumla Mert878787 1 yıl Öyle bilen biri olsa sıkıntı olmaz Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl İnşallah Yorumla Mert878787 1 yıl İnşallah 😊😊 Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen bendede oluyor tam tatmin olmadığımdan 4 0 Yorumla
Broqoli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Cinsellik yaşadın mı? Mastürbasyonda mı geç boşalıyorsun? 0 0 Yorumla
cihadbaba Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% 1 yıl seks sırasında mı kendin mastürbasyon yaparken mi 0 5 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl mastürbasyon yaparken Yorumla cihadbaba 1 yıl seks sırasında aynı mı oluyor Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Seks yapmadım Yorumla cihadbaba 1 yıl Eski sevgilimde aynısını söylüyordu klitorisini emiyodum titreyerek orgazm oluyordu Yorumla cihadbaba 1 yıl Kendi kendine olduğun için öyle olabilir Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. İlişki de mi 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Mastürbasyon Yorumla Hatırlasevgilim55 1 yıl İlişkide bu durum daha farklı olur ama Yorumla
Unbelievable12 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Bu bir sorun değil ki 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Bana göre sorun Yorumla Unbelievable12 1 yıl Neden sorun olsun ki Yorumla
deliriyorum0035 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Bana denk gelmediğin içindir 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Allah Allah 🤣 Yorumla deliriyorum0035 1 yıl Tabiki de 😅 Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% 1 yıl Yalayarakda mı 0 4 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Kendim yapıyorum, yalatmadim hiç Yorumla muhendisbey38 1 yıl Kaç dakika sürüyor Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl 30 dk yo aşıyor Yorumla muhendisbey38 1 yıl Sormak istediklerim var seviyeli bi şekilde Yorumla
Askadami0707 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı. Masttamı 0 1 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Evet Yorumla
martinıstanbıl Takip Et Xper 6 Yaş: 30 1 yıl Fantaziyle bosalmayi dene 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Hmm 😃 Yorumla martinıstanbıl 1 yıl Evettt:) Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yanlış kişi seçimi 0 0 Yorumla
Serdarbatu97 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 yıl Fantazin var mı 0 4 Yorumla Serdarbatu97 1 yıl Illa yapmak istediğin Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Pek yok galiba 😅 Yorumla Serdarbatu97 1 yıl Benim var ya Yorumla Serdarbatu97 1 yıl Bende bir kız beni tokatlasın istiyorum sence bu çok mu garip Yorumla
SugarMan00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Taktik verebilirim 0 2 Yorumla Zelihayuksrk 1 yıl Hm neymis Yorumla SugarMan00 1 yıl Burdan mi söyleyeyim 🙈🙈🤪 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Partnerinle alakalı ya da mst yaparken kendini tanımıurosun bir sürü yöntemi bilinmesi gereken şeyler var
Mastürbasyon yaparken oluyor ya
İşte dediğim gibi diğer etkenler var kendini tanımak doğru yapmak biyolojik psikoljık ve yapma yöntem şekilleri
uzun biraz o yüzden yorumla olmuyor
Merhaba, gerektiği kadar tahrik olamıyorsun anlaşılan
Galiba
Tatmin olamıyorsun yetersiz karşındaki ya da mastürbasyonda motive olamıyorsun
Mastürbasyon da evet
O zaman sexting dene
Seni bosaltmayi bilen yok ya da sen bilmiyosun yoksa en krali 3 dk gecmez
Haklısın galiba
Taktik verebilirim
Bu normal bir şey ama çok alışma ve bunu kafana takma
Nasıl normal ya
Baya normal mastürbasyon da
Odaklanamıyor olabilirsin, zihnini boşalt ve seni hızlandıracak bir sey bul veya birini :')
Boşaltıyorum ama çok geç oluyor yoruluyorum
Ne kadar sürüyor?
30 dk flan
Kac yasindasin ki
Benim 45 dk sürdüğü oluyordu bir şeyleri yanlış yapıyorsun ama neyi acaba
@Imamin_DAMADI 20
Nerden sin
Aynı dertten muzdarip bir insanim
Tadını çıkar bence
Ama ilerde eşim erken bosalirsa bem geç boşalirsam ne olucak
Eminem güzel bir fiziğin vardır
Zaman herseyin ilacidir
Niye boşalsın
Yok daha neler
Po.. no film izleyerek dene, titreşimli vibratör, titreşimli penis ile dene
Dilini kullanmayı bilen bir erkek bulmalısın derim
Geç boşalmak uzun sürer ama kişiye denk gelmemissiniz şans biraz
🙊
Öyle bilen biri olsa sıkıntı olmaz
İnşallah
İnşallah 😊😊
Bazen bendede oluyor tam tatmin olmadığımdan
Cinsellik yaşadın mı? Mastürbasyonda mı geç boşalıyorsun?
seks sırasında mı kendin mastürbasyon yaparken mi
mastürbasyon yaparken
seks sırasında aynı mı oluyor
Seks yapmadım
Eski sevgilimde aynısını söylüyordu klitorisini emiyodum titreyerek orgazm oluyordu
Kendi kendine olduğun için öyle olabilir
Canlı mı mastürbasyon olarak mı
İlişki de mi
Mastürbasyon
İlişkide bu durum daha farklı olur ama
Bu bir sorun değil ki
Bana göre sorun
Neden sorun olsun ki
Bana denk gelmediğin içindir
Allah Allah 🤣
Tabiki de 😅
Yalayarakda mı