- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
1 yılBirazda akışına bırakmak gerek aslında istiyorsan yap giderse yine gitsin demek ki doğrusu değilmiş çünkü seks yapmayıncada bu sefer aldatıyorlar arzularına güven yapmak istiyorsan yap ne zaman yapman gerek bunu hissediyorsun zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılMaalesef eğer birlikte olursan ciddi bir şey düşünmez çoğu erkek. Basit kız gözüyle bakarlar kim bilir benden önce kaç kişiyle birlikte oldu falan filan yani maalesef olmaz o iş ufak bir ihtimal belki çok severse kabullenir. Ayrıca biri daha yazmış bende tekrarlayım erkek gerçekten seviyorsa cinsellik düşünmez bunu da bir sorgula bence
028 Yorumla
Soran1 yılKötüsünüz
Soran1 yılO zaman kimseye vermeyeyim
Cevap sahibi1 yılBeni yanlış anlama ama genel durum bu seni olduğun gibi sevecek birini bul böyle şeylere takılmayan biri
Cevap sahibi1 yılBu arada kaç yaşındasın?
Soran1 yıl28.
Cevap sahibi1 yılBu zamana kadar yapmadıysan bence kendini eşine sakla. Yani sonra pişman olma. Sonra pişman olup evleneceğin zaman yalan söylemek veya başka yollara başvurmak zorunda kalma. Yine de karar senin
Soran1 yılBakire falan değilim neyse teşekkür ederim. Zaten türk erkeğinin bu derece ikiyüzlü olduğunu bilseydim hiç beraberlik yaşamazdım ama ne yazık ki geç öğrendim
Cevap sahibi1 yılÜzüldüm senin adına işte demek istediğim buydu sonradan pişman olmak kötü geri dönüşü olmuyor. Sana tavsiyem her zaman dürüst ol seni olduğun gibi seven kabul eden biri ile hayatını birleştir. Böyle bir şey yaşamanda senin kötü biri olduğun anlamına gelmez önemli olan dürüst olmak emin ol seni gerçekten seven buna takılmayacaktır. Maalesef yetişme tarzımız toplumumuz böyle yapacak bir şey yok. Böyle yetiştik kabullenemiyoruz bazı şeyleri. Tabii hem cinslerimde de çok büyük hata var kabul ediyorum. Umarım seni seven değer veren biri çıkar karşına 🙏
Soran1 yılSen burada bakire kızlara yapmayın diye akıl veriyorsun ama kendin de benim gibi kızlarla oluyorsun değil mi?
Cevap sahibi1 yılYo olmuyorum
Cevap sahibi1 yılAma nereye kadar dayanırım bilmiyorum ufak tefek yakınlaşmalar yaşadım ama yaşım ilerledi evlilikte zor gibi görünüyor bu
Soran1 yılBakire kız bu devirde zor bulunuyor biliyorsun değil mi
Cevap sahibi1 yılAz da olsa vardır ama haklısın ben güvenimi umdumu kaybettim bende olduğu gibi yaşayıp geçeceğim yani benim bu mantıkla evlenmem zor evlensemdr mutlu olamam sanırım çünkü zerre güven kalmadı bende insanlara karşı
Soran1 yılSeni üzmek istemem ama gerçek bu ne yazık ki. Bakire evlenen kızlar bile neler yapıyor duyuyoruz. Ahlaksızlık ışık hızıyla artıyor
Cevap sahibi1 yılFarkındayım onun için de ne kimseyi severim ne de güvenirim zaten çok zor bir hayatım oldu bir darbe daha kaldıramam onun için tek başıma yola devam edeceğim napalım kısmet böyleymiş 🤷🏻♂️ hem belki çok fazla da yaşamam 😕 yeterince yordu hayat 🙋🏻♂️
Soran1 yılÖyle deme ya Allah korusun. İnşallah istediğin insana ve hayata ulaşırsın ne diyim
Cevap sahibi1 yılBeklentim yok hayattan öylesine yaşıyorum artık
Soran1 yılAnlıyorum. Ben yıllardır depresyondayım ama yine de umutla yaşamaya devam ediyorum
Cevap sahibi1 yılBende çok uzun zamandır depresyondayım tedavi de görüyorum ama olmuyor işte sırf annen için hayata devam ediyorum başka hiçbir nedenim yok o yıkılır bana bir şey olursa
Soran1 yılAnneniz bekar mı ki? Neden hiç evlenmediniz
Cevap sahibi1 yılEvet kısmet olmadı pek çok sıkıntı ile mücadele ettik diyelim. Benim hikaye baya uzun yani benim artık yılmış olmam boşa değil. Keşke daha genç yaşta evliliği deneseydim ama başka sorunlar vardı çözmem gereken. Napalım bize de hayatın bu kısmı düştü
Soran1 yılAllah yardımcın olsun üzüldüm
Cevap sahibi1 yılBeni yanlış anlama laf lafı açtı biraz içimi döktüm kusura bakma. Amin sağol inşallah tez vakitte bir şeyler yoluna girer.
Soran1 yılYok ya benim de canım sıkkın zaten. İyi geldi muhabbet
Cevap sahibi1 yılSende kendini üzme benim dediklerimi de yanlış anlama ben de büyük konuşmayım nasip bu belki de geçmişini önemsemeyecek kadar severim birini. Birinin erkek ya da kadın bir şey yaşanmış olması kötü olduğu veya yuva kurulmayacak biri olduğu anlamına gelmez belki öyle biri mutlu eder insanı nasip bu işler. Ama gönlümden geçen eşimin ilk ve sonunu olmak nasip kısmet tabii
Cevap sahibi1 yılSıkma canını değmez hayat kısa ne zorluklar var hayatta
Soran1 yılDaha büyük dertlerim var zaten. Sorun değil. Ben zaten kendi yanlışlarımın bedelini ödüyorum hep korkarım da ödemeye devam edeceğim
Cevap sahibi1 yılÖyle düşünme her şey insanlar için elbet seninde hayatın yoluna girer Allah yardım eder. Hata insanlar içindir. Öyle düşünüp kendini üzme. Hayatına düzgün biri girer yuvanı kurarsın. Ama her zaman dürüst ol seni seven olduğun gibi sevsin. Allah yardımcın olsun inşallah 🙏
1 yılCinsellik ilişkilerde belli bir seviyeden sonra olmalı olmayana da saygım sonsuz ama bir miktar olmalı bence ancak sadece cinsellik için bir araya gelen insanlarda sevgi olmaz bu da bir gerçek. Yani mevzu cinsellik değil iki insan bir araya sevdiği için mi gelmiş Sadece cinsellik için mi gelmiş buna bakmak lazım
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSeven adam ise şayet buna ihtiyaç zaten duymazsınız.
Sevilme çabası içinde buluyorsanız..
Bir yere kadar giden ilişkiden sonra kullanıldığını anlarsınız.
Sonrada verilen hep aynı cümleye dusersiniz.
Erkek değil misniz.
Hepiniz aynısınız , işini gördü ve gitti.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılBen seks değil aşka bakarım sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes genel olarak kullanılıp, atılmış gözüyle bakar olaya. Sekülerinden tut, muhafazakarına kadar. Ancak olayın şu aslını neden es geçiyorlar anlamıyorum. Kadının kalbine giden yol, yataktan geçer genel olarak. Bir erkek kadını yatakta mutlu edemiyorsa zaten kadın ondan ayrılır. Yeşilçam filmi gibi bakıyorlar olaya ama gerçeği de örtpas ediyorlar. Kendi yetersizlikleri gözükmesin diye. Şimdi kadın yatakta mutluysa o erkeğe de kendini sevdirmek ister. Bu da hormonal bir şeydir zaten. Ancak hiçbir çaba sarf etmeden bir kadına kolayca ulaşıyorsa erkek, o kadını sevemez zaten. Severek yapılan bir durumsa zaten seviyordur. Ama sevmeden yapıyorsa neden sevsin?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBir kadının ilişkisinde seks yapıyor olması ona sevgiyle, aşkla bağlanmaya engel değil, olmamalı. Bu soruyu ilişkinin evliliğe gitmesini düşünmek veya düşünmemek olarak soruyorsan, evlilik düşünmeden de içinde cinselliğin olduğu bir sevgililik ilişkisi yaşamak mümkün. Evlenmeyi düşünmeyen erkek kadını kullanıyordur diye bir şey de yok.
20 Yorumla Evlilik öncesi cinsel ilişkisi olan insanlardan her şey beklenir. Zinadan korkmayan insan seni kullanıp atmaktan, kul hakkına girmekten niye korksun ki? Alemsiniz.
20 Yorumla
1 yılBence kızlar bazı konularda ağır başlı olmalı. Cidden seven erkek evlendikten sonra da ilişkiye girer, bir acelesi yok sonuçta.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılasla.. kimseye karşı böyle düşünmedim.. aksine cinsellik gibi özel bir hazzı benimla paylaştığı için değerlidir bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılerkekler ciddi düşündüğü kızla cinsellik düşünmüyor. (cinsel hayatı olan bi arkadaşımdan edindiğim bir bilgidir)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Nihayet birisi doğru bir şey söylemiş erkekler kadınım bedenine sahip olmak ister adam olan kalbine sahip olmak ister
00 YorumlaBunu önermiyor ancak gayet mümkün 🤷♂️Sadece çoğu kız adam akıllı eş tercihi yapmayı beceremiyor okadar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSeks bence özeldir özel kişiler ile yapılmalı herkes işe olmaz güven çöl önemli kullan at mantığı hoş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKullandıktan sonra atabilecek bir insanın anasının karnından doğduğunu düşünmüyorum 😂😂 bağımlılık yaparım adama çok pis
112 Yorumla
Soran1 yılLaf var icraat yok 😂😂
Cevap sahibi1 yılYok tatlım bende var hava gazı adres burası değil 😂😂
Cevap sahibi1 yılBenim öptüğüm adamın unutması mümkün değil
Soran1 yılTamam pirenses
Cevap sahibi1 yılTimam piyenses 😂😂
Cevap sahibi1 yılPiyenses miyenses yok kızım panter var pembe de olsa 😂😂
Soran1 yılHe bizim köy daha büyük 😂😂
Cevap sahibi1 yılHarun musun la sen 😂😂
Cevap sahibi1 yılİcraatımı napacan 😂😂
Soran1 yılHarun olsam özele gel derdim değil mi akıl var mantık var
Cevap sahibi1 yılBen de köyden dün geldim ama köyler de çok bozdu 😂😂
1 yılEvliliğe kadar cinselliğin bırak yapılmayı konuşulmadığı ilişkileri saçma buluyorum
11 Yorumla- 1 yıl
bende aynı görüşteyim
Seks yapıp kendini sevdirmek alakası yok işi biter gider. Ama sevdigiyle seks yapmak başka
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben sevdiğimle birlikte olmak isterim sevmediğimle değil olması gereken bu.
00 Yorumla
1 yılDisiligini kullandirirsan sevmez tabiki. Zina haram.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılAls oyle bakarak onu degersi gormem seks yapiyorsam deger vermisimdir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Abla mümkün elbette lakin doğru kişiyi bulman lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. kişiye yani akıl gücüne kişiliğine ahlakına inancına yapısına... göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı. bir gecede doyacağım kadınla ne işim var tatmin olamam ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOnunla ne gelecek ne de çocuklara ana olmaz kanaatindeyim.
06 Yorumla
Soran1 yılHöst
Cevap sahibi1 yılProblem?
Cevap sahibi1 yılBen kimseyle temas etmedim yanlız.
Soran1 yılBakirsen normal
Cevap sahibi1 yılBakirim saol
Soran1 yılKendin gibi birini bulursun
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır kimden duydun. Hatta seks yapmadığım kızla ne işim olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgi ile Şehveti aynı yerde görmekten nefret ediyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Sevgi kim şevkat kim diye düşündüm ya 😂😂😂
- 1 yıl
Şehveti yanlış okuyup
Cevap sahibi1 yılİnsanlık hali
1 yılHayır tabiki de, sevdiğin insan ile keyifli ancak diğer türlü bir araya geldiğin kadın ile ten uyumu var ise sorun yoktur devam edilir
00 Yorumla
1 yılÖyle bakan bir magandayı hayatına alanda suç
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
1 yılHaramdan huzur aranmaz çünkü
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Evlilik dışı hayır 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka ya sevmediğim biriyle asla seks yapmam
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır elektrik varsa devam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBana hitap biri ise sevebilirim
00 Yorumla Seks yapmayıp mı sevdirecektin kanka
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılbence mumkundur kisiye bagli
00 Yorumla
1 yılHayır ben kullanıp atmam...
00 Yorumla
1 yılhıc öyle bır kız görmedımkı
00 YorumlaBazı kızlar maalesef kendilerini kullandırıyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılMümkün de onu anlayacak karakterde erkek nerde.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMümkün var oyle bir suru iliski.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTürk erkekleri böyle. Yabanci medeni bi erkek bul
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılhayır ben hiç bir kadına o gözle bakmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Tabikiiii mümkün neden olmasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılGenelde öyle
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
1 yılDeğil geçmiş olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılHerkes bir değil
00 Yorumla
1 yılHiç Bakmiyorum
00 Yorumla
1 yılİletişim önemli
00 YorumlaVerirsen değerin olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Mümkün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKişiye göre değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKarakter meselesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDeğil tabi bi süre sonra sıkıntı
00 Yorumla
1 yılmumkun niye olmasin