Fazla islaninca vajina çok genişliyor da ama yinede zorlaniyor hic girmemesi için napmaliyiz neler düşünmeliyiz o sırada
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Fazla islaninca vajina çok genişliyor da ama yinede zorlaniyor hic girmemesi için napmaliyiz neler düşünmeliyiz o sırada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Niye böyle bir şey istiyorsun anlamadım ama "Keger egzersizi" diye bir şey var, onu bir araştır istersen.
Onu biliom ya aslında yanlış dedim soruda zaten çoğu pozisyonda çok zorlanıyorum kucak hariç zevke bile gelsem ama hiç girmesin istiyorum penis tamamen kapanması için napabiprn
O islaklik kuruluk vajinani sokabilirsin daralir erkek daha cok hissede rmuhtmeel snede ama bazıları genidlikten dokayi olmuyor diye biliyorum
Sıkma işlemi yapmalisin ama asla girmeme olmaz cunku girmemesi icin beton dokmen lazim
Heyecan yapinca fqlan asiri zor giriyor hic girmemesi icin kasmak mi lazim ama. xevk alırken imkansiz sanirim
Zevk alirken insan gevsiyor ve kaslar kendini birakiyor başka seyler hayal edip kendini iyice kasman lazim bu seferde ilerde sorun yaşarsin
Evet normalde çok zorlanıyorum zaten iliskide bir kere çok zevke gelmiştim öyle kolay girdiki çok güzeldi ama bende degisik fanteziler mevcut djdjd
Neler var mesala bakalim benim kadar fantazin geniş mi
Neden böyle bir şey istiyorsun ki? Zorla mı ilişkiye zorluyorlar seni?
Normal değil mi bu sen vajinusmus mu olmak istiyorsun
Evet merak ediyorum fantezi olarak denemek istiyorum bi defa
Genelde heyecan yapinca oluyor
Hahaha çok ilginç bir istek
Kegel egzersizi yap netten araştır nedir diye
fantezi dunyan rengarenk , aydinlat beni pakize 😂
Hiç girmemesini niye istiyorsun
Ya fantezi
O zaman pozisyon deneyin
Öyle bişey yok
Neden hiç gitmemesini istiyorsun kin
kaslarini kullan
ordaki kaslarını sıkarak
Pozizyonu var canim😊
Hangi pozisyon misyoner djmi öbürleri daha rahat oluyor
Yok canim o değil yan yatacaksin bacaklarini hafif kaldirim içine alacaksin sonrada bacagini kapat zevkini cikar 😊😊
Benim en rahat ettiğim kucak ustu diğerleri zaten xorluyor beni de ben hiç girmesin istiyorum
Olur canım
Ciktim canim
İlk defa duydum nasıl sulaninca genişliyor
içindeyken kas kendini
Hic girmeden kassam gorer mi acaba merak ediyorum heyecanlaninca çok zorlanıyor hele ama hiç girmesin istiyorum.
göemez için nasıl görsün
kıstır kendini
Vajina kaslarını sıkabilirsin.
Kuru olmalı
darsa dardır geniş se geniş
kasma duygusunu saglam
Kendini kasman lazım
Nasil kasicam bilinçli istemsiz heyecan yapinca zaten çok darlasiyo
Zaten darlasiyor diyorsun işte
Amw bilinçli yapmam lazjm
Tamam cisini tutmak için kaslarini kasıyorsun ya öyle yap , senin çok mu geniş ki?
Geniş değil aksine herkes dar olduğunu söylüyor hatta bazen penisi çok * ama ben hiç girmesin istiyorum duvar gibi izin vermesin zorla olmasın hiç olmasi
Herkes derken kaç kişi ile deneyim oldu ki
Valla saymadım 5 6 vardır
1 tanesi düzenliydi tek
İnce olanlabilir mi şeyleri? Bir de yorumdan konuşmasak mı yani konuşalım ama yorumdan değil
Yok standart boyutlardaydj
vakumla