Erkek arkadaşım vajinamin dar olduğunu söyledi bu ne demek ve geniş vajina ne oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılGenişliği işte, dar olması çok iyi bişey erkek açısından, hem zevk açısından hem de çok ilişki yaşamadığını gösterebilir geniş olması çok giren çıkan olması anlamina da gelebilir, ama bunlar genelleme tabi istisnalar olur elbette
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılVajina ne kadar darsa erkek o kadar büyük zevk duyar.
01 Yorumla
Soran+1 yılSebep ne
az ilişki yasandıgı ya da uzun zamandır ilişki yasanmadıgı anlamına gelir ya da daha önceden girenlerin ince oldugu anlamına gelir kısacası erkege daha fazla zevk verir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bir kadın olarak dar ya da genişin ne olduğunu bilmiyor olmanız pek mümkün değil sonuçta hayatın akışı içerisinde bir şeyler dar ve geniş
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan söylemem için bir sebep yok. Anlamadığım şey şu bakire birinin vajinasi kesin dar mıdır yoksa tamamen yapıya mi bağlı. Veya çok fazla ilişkiye giren birinin vajinasi geniş mi olur? Ben 2 kez ilişkiye girdim ikinci ilişkimdi bu.
- +1 yıl
Size yalan söylediğinizi söyleyen yok uzaylı gibi davranmayın diye söyledim. Bakın gayet güzel açıklamışsınız Şu anda bunu bana anlatırken. Bakire de olsanız yapısal olarak daha geniş yapılıları Tabii ki de var ilişki sonrası da belli oranda bir genişleme olsa da zamanla kendini toparlayan bir yapıya sahip. Özetle sabit bir genişlik daha çok anatomik bir durumdur. İlişki sonrası genişlemeler %100 olmasa da büyük oranda yapısından dolayı eski haline döner. Bu arada çok çok sık seks yaptığınızda toparlanma fırsatı vermeyeceğinizden genişlemiş hissi yaratabilir
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Dar geniş diye bişey yok. Şimdi 18 19 yaşlarında vajina ile 30 35 yaşlarında vajina nasıldır. Onun gibi vijana da senle birlikte bir miktar büyür. Sen kaç yaşındasın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılDarın ve genişin ne anlama geldigini biliyomusun gerçekten şimdi sana dar ne demek onumu açıklıyalım
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum 😓yani genis ve dar yapıya bağlı diye düşündüm ama biri kolay girebiliyorsa geniş hemen giremiyorsa dar demiş
- +1 yıl
Kolayla zorla alakası yok olması gerektigi gibidir takma kafana erkekler öyle der hoşuna gittigi için
Soran+1 yılYa hoşuma giden bir durum yok ki dar ne oluyor yani?
- +1 yıl
Küçük deligin diyo sana işde
+1 yılDoğum yapınca geniş olur onun haricinde dardır zaten esnek
00 Yorumla
+1 yılpartnerine zevk vermiş olmalı başka açıklaması yok
00 YorumlaAletimi çok iyi kavrıyor çok zevk veriyor demiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. 3-5 kere daha birlikte olun, penise göre genişler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGirdiğimizde zorlayarak girersek dar lap diye içine alırsa geniş oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO halde geniş olması mı daha iyi?
Cevap sahibi+1 yılHayır dar olması daha iyi geniş vajina zevk vermez ki
+1 yılmal erkeklerin uydurduğu bi şey sanıyolar ki ilişkiye girince genişliyor yok öyle bişi bazılarının doğuştan geniş zaten çocuğun çıktığı yerden kürdan kadar şey geçti diye genişlemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen boş ver onu senin kinin tadı geniş olanlar da yok
00 Yorumla
+1 yılVakumlanmış poşet ile standart alışveriş torbası sence aynı olur mu, onun gibi düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiye salağa yatıyorsun
25 Yorumla
Soran+1 yılNeden salağa yatiyim bilmiyorum geniş ne demek? Ben vajinanin yapısına bağlı olduğunu düşünüyordum ama sanırım çok fazla ilişkiye girenlerin geniş oluyor
Cevap sahibi+1 yılVajinanın genişliğinin çok kişi ile veya az kişi ile ilişkiye girmenin alakası yok vajinanın elastik bir yapısı vardır ilişki sırasında genişler normal zamanda daralır ister hayat kadını vajinası olsun ister bakire vajinası olsun genişleme sadece anal yolda olur bu yüzden de zararlıdır aşırı yapıldığı zaman tuvaleti tutamama gibi sorunlar olur
Soran+1 yılO halde tamamen yapıya bağlı geniş ve dar olması. Peki geniş olduğunda neden zevk vermiyor
Cevap sahibi+1 yılÇünkü penisi tam olarak kavrayamıyor
Soran+1 yılBenimkinde penis tam içine girmedi alamadı hepsini. Bu kötü değil mi yani tam olarak penisin tamamını almasını isterdim
Dar olmasi gerekmiyormu zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Ben hep dar ziiktiim genisi bilmiyirum
00 YorumlaÇok sık yapmadinsa normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılgirerken zorlar acitir
00 Yorumla hiç kafanı karıştırma boş ver
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. dar iste nesini anlamadin
00 Yorumla
+1 yılDar olması daha iyi ve zevk verir
00 Yorumla
+1 yılSalağa yatmayın anladık darsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİçine bişeyin sığmayacağı demek
04 Yorumla
Soran+1 yılTam anlamıyla içime de alamadım
Cevap sahibi+1 yılNiye acidimi yoksa tam giremedimi. Hafif hareketler ile kolay girerdi
Soran+1 yılAcıdıği için zorlamadi
Cevap sahibi+1 yılZamanla düzelir bir kac böyle dene
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçine girince sarıp sarmalıyor yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcikliim. istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaz kullanılmış çok kullanılmış esnemiş bu konular
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseks mi yaptınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. dar.. Zor giriyor. Kemik yapısı var.
00 Yorumla
+1 yılZorlanarak girdiği için daha fazla zevk veriyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldar çok iyi güzel ama ilişki de canın yanar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzewk almış demek
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ilişkiye girmemiş bakire birinin dar mıdır kesin? Yoksa tamamen vajina yapısına mi bağlı yani bakire birinin de geniş olabilir mi vajinası
Cevap sahibi+1 yılkişiden kişiye değişiyor
senin ilk sexin miydi
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. daha iyi işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi bisey boş ver
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri