Sevgilimle iki defa cinsellik yasamayi denedik ama icime alamiyorum cok yaniyo dokundugunde bile yaniyo neden boyle oluyor korkuyorum ben napmaliyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle eğer utanma gibi bir durum varsa loş ışık ya da karanlık bir ortam tercih edin. Partnerinle bol bol ön sevişme ve masajdan sonra oral da yapsın sana. Kıvama gelince parmak uçlarıyla hafif gir çık yapsın vajinana.
Eğer kuruluk varsa bebek yağı sürerek te parmaklayabilir. En son sen kucağa geç ve penisi vajina dudaklarının arasında gezdirirken öpüşmeye devam edin.
O sırada sen yavaşça üstüne oturmaya başla. Sabırla deneyin ve bol bol göz teması kurun. Eğer ben cesaret edemiyorum diyorsan partnerinde kontrolü alıp alttan girmeyi deneyebilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılCinsellik sadece birleşme mi? Yani usta gibi birleşmeyi denemeniz şart değil balıklama atlamanıza gerek yok.
Önce bir bedenlerinizi keşfedin uzun uzun sevişin. Oral vs deneyin sadece onunla tatmin olabilirsiniz veya bir yerden sonra tekrar deneyebilirsiniz.
14 Yorumla
Soran1 yılSevgilim cok tercrubesiz
Cevap sahibi1 yılEn güzeli zaten ikinizde birbirinizi tecrübe ediceksiniz. İkinizde acemisiniz
Soran1 yılAma insan yasayamiyinca uzuluyo ya duzelmezse duzgum bi iliskimiz olmazsa diye
Cevap sahibi1 yılHayır öğrenirsiniz. Bir taraftan biri ön ayak olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Uzun süre öpsün yalasın seninkini iyice sulandirsin sonra aletim başını tükürükle ıslatıp dudaklarından öperken bastırıp girsin sen kasmadan wl icine
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılİlk kez olacaksa normal
Önce sizi hazırlaması gerekiyor sizin gevşemeniz sulanmış olmanız gerekiyor
Belki de kızlık zarınız elastik bozulmuyor ondan olabilir bazen kızlık zarı sorunlu olabiliyor bunun için doktor gerekli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. iyice yalayıp sulandırsın seni. sonra bol kayganlaştırıcı sürün ve kendini kasma ortama bırak
06 Yorumla
Soran1 yılYalamadi iste of nasil anlaticam onu buna onunda ilk deneyimleri
Soran1 yılEvet bilmiyorum benden tiksinmiyo ayagimi bile öpüyo ama dokununda falan biraz cekiyorum kendimi canimi mi acitmak istemiyo ne
Soran1 yılYa yalamazsa utanirim oyle bir sey olyrsa
1 yılCinselliği bilmeyen bir partnerin var işin zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yanma normal değil ama. Diğer zamanlarda veya mastürbasyon yaparken de yanma oluyor mu?
07 Yorumla
Soran1 yılHayir
Soran1 yılYapmadi bana
Soran1 yılEvet soyluyorum ama o ıslandi diyo nasil olucak ki boyle
1 yılSen değil o yapması lazım seni yeterince uyarmalı ve ıslanmanı sağlamalı yoksa başka türlü olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılOf onunda ilk iste olmuyo napicaz bilmiyorum
- 1 yıl
Ben partnerimle ne yaptığımı anlatmak isterdim ama burdan silinir mesajım
1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKendini kasma, iyice iskan, on sevişme uzun olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anlatayım uygula
00 YorumlaSilkememis adam
00 Yorumla
1 yılarkadan yapın
02 Yorumla