Hemen boşalıyorum ve kendim rahatlayınca devam etmek istemiyorum hemen soğuma tiksinme geliyor sizce niye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bilinçaltında yanlış kodlama olabilir, cinselliğin/mastürbasyonun günah, yanlış oldugu gibi örnegin. Bunu bir görev gibi de görüyor olabilirsin ve rahatlayınca heyecanın da bitiyordur. Bakış açını değiştir bunun güzel ve sana keyif verecek, seni mutlu edecek bir şey olduğunu farket. Gerekirse önsevişmeyi uzun tut yeni deneyimlere alan aç.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
22Cevap
mastürbasyon yaparken bosalınca tiksinme değil de o pişmanlık şeysi olurdu bekarken 😂 şimdi öyle bi derdim yok. İlişkide boşalmam beynimle vücudum hep iletişimdedir ne zaman izin verirsem ancak o zaman kendini kontrol edip uzun uzun mastürbasyon yapmayı öğrenseydin bunu yaşamazdın. Sınırları zorla 😂
01 Yorumla- +1 yıl
vay vay fenasınız
+1 yılÇok sık mastürbasyon yapmaktan böyle olmuşsun ya partnerin devam edecek bitene kadar dayanacaksın ya da mastürbasyon yapmayı azaltacaksın
03 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar sürede orgazm oluyorsun?
Soran+1 yılİlişkide mı
- +1 yıl
İlişkide ya ara verip orgazm olacağım diyim sakinleşmelisin ya da partnerin de rahatlayana kadar bekleyeceksin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılHeycanin da isteğinde aynı anda bitiyor heyecanını daha sonra yükselir partnerinin sana karşı heycaninida yansıtıp seni ateslemeli
00 Yorumla Erken boşalma problemin var demekki boşalınca hemen bırakırsan olma partnerini yarıda bırakırsın bu problem olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu herkeste aynıdır aslında boşalınca bitirme isteği olur ama bazıları karşı tarafında boşalmasını bekler.
00 Yorumla
+1 yılKarşıdakindede aynısı oluyormuş öyle dedi yaptığın kişi o yazamadı beni yönlendirdi adam sabaha kadar midesi bulanıyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok görülen bir durum. Seviştikçe rol yapmaya alışırsın.
55 Yorumla- +1 yıl
sanki burada durum biraz farklı, erkek değil kadın erken geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@Alemdaralii Kadın erken gelince sıkıldığını belli etmeyecek şekilde zevk alıyor gibi numara yaparak devam edecek zaten. Durumu doğru anladım.
- +1 yıl
anladım, genelde tersi durumdan dolayı rol yapılıyor, bu durumda rol yapması kadına zor olur sanki
Cevap sahibi+1 yıl@Alemdaralii Zor olabilir ama rol yapmak zaten asla kolay değil ki.
- +1 yıl
evet kesinlikle, o yüzden kimse rol yapmak zorunda kalmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılNorma bosalinca rahatlar bir sure kendi isteginin olmamsi normal bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadında da erkekte de bu böyle. Tam olarak bu yüzden biz erkekler işimizi gördükten sonra hemen uyumaya meyilliyiz. Yatakta bencil olan kazanır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhormonlar düşüyor bir anda ondan dolayı bu normaldir
00 Yorumla Başak burcu problemleri…
16 Yorumla
Soran+1 yılOha başak olduğumu nerden bildin
Soran+1 yılŞaşırdım
- +1 yıl
Başak kadını seks isterken çok duygu dolu ve tahrik edicidir lakin titizliği sebebi ile bazı şeylerde çekingen davranır. İki kişi de tamamen bakımlı olsa da bu onda hep vardır. Mesela kendisine oral seks yapan partneri ile öpüşmekte kaçınır. Birleşmede ise kesinlikle yüz yüze ve klitorisin uyarıldığı sertlikten hoşlanır. Çok ıslanır, güzel orgazm olur hatta fışkırtabilir ancak orgazm olduğu an partnerini hadi boşal diye de uyarır ve soğumaya başlar, o tahrik edici kadın birden durulur. Partneri devamını dahi istese soymadığını ya da onu doyurmadığını düşünebilir oysa partneri devam etmek ve bu güzelliği yaşamak istiyordur. Bu bir sorunsal olur. Kendinizi sekste biraz daha keşfetseniz güzel aslında. Birde anal sekse başakların yüzde 95’i karşıdır. İkna edilebilir ama bu biraz başka şeyler karşılığı olur.
Soran+1 yılO kadar doğrurı Kı... 🫢
+1 yılÇok mastürbasyon yapma
03 Yorumla
Soran+1 yılNereden anladın
- +1 yıl
2 2 daha 4
- +1 yıl
Yaş kaçtı
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Kaç dk suruyo bosalman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılLibidonu yükseltmeye çalış
00 Yorumla İşini bitirdi döndü gôtünü yattı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz zaman geçince normale dönüyor mu
00 Yorumla
+1 yılSen seks yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiraz uzun tutmaya çalış hemen boşalma
34 Yorumla- +1 yıl
Geç mi bosalirsin kendini tutup
Cevap sahibi+1 yıl@Benzersiz_zevkler geçe birakmak daha zevkli daha da yükseliyosun hem de her iki taraf da memnun oluyo
- +1 yıl
Partnerin de zevk alır daha fazla hem
- +1 yıl
baska seyler dusun
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok mastürbasyon yapıyorsun adım kadar eminim
04 Yorumla
Soran+1 yılBildin 🙈
Soran+1 yılNapıcam düzelmem için
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy dinlem dinlen kaç senden boşalamam senle 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElinin yerini tutmuyor demek
02 Yorumla- +1 yıl
Sabun🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Asel678899 uyuzz 🤣 nasır var yara olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılklitoris boşalması mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğuma hariç bende de aynı senaryo var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzamanında çok mastürbasyon yapmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet 🙈
Cevap sahibi+1 yılpartnerin için zor bir durum alışırsın ama zamanla
kolay bir yolu var
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bazilarinda böyle
00 Yorumla
+1 yılBırakmalısın
00 YorumlaÖncesinde onnsevismeyi uzun tutuyo musunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoyum noktası
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım