bız sevgilimle cok fazla yasıyorduk. bırlıkte olmuyorduk ama gözü dışarda olmasın dıye aklınıza gelebılecek her yerde oral sürtünme vs yaparak onu rahatlatmaya çalıştım. onun da hoşuna gıdıyordu tabıkı gıtmese soylerdı dıye düşünüyorum. bır gun bır gece baska kızla sextıng yaparak benı aldattı. aldatma sebebı ıse cok fazla cinsellik yaşamamız olduğunu söylüyor. mantıklı mı?
Sevgilim beni aldatmasının sebebini benimle yaşadığı çok fazla cinsellik olduğunu söylüyor. Bu size mantıklı geliyor mu?
Çok üzüldüm senin adına gerçekten. Sen onu tatmin et hemde ağzınla. O sana sadakat gösteremesin. İşte erkekler böyledir değmez. Kesin ikizler burcudur bu m*a*l.
Çok zor bir durum.. Ben olsam affetmem ve ayrılırım daha da ilgilenmem. İlgini hakketmiyor. Aynısını sen yapsan o senden soğurdu bunu düşün. Gerisi sana kalmış
Kank aldatacak olan içinde olan herrr türlü aldatirrr bu olay böyledir karaktere bakicaksin yok ben ona cinselliği sonuna kadar yaaştirsam aldatmaz diye bir şey yok bak aldatti mi? Aldatti ,
Böyle bir mala zaman harcadiğin için yazik cidden emin ol bana bunlari yapmanda hata olmuş bana da ciddi düşünüyorum dendi ama gelip bana kumadan bahsetti😆😆 bu erkekler o kadar yalanci iki yüzlü ki mk
aynı unıde okuyoruz aklına gelemeyecek her yerde oral yapıyordum elımle vs. kütüphane merdiven arasında, kampüste. bazen günde 2 kere. o da artık bu durumla kafayı bozmuş fotolarıma vıdeolarıma bakarak yapmaya devam etmiş o sırada da baska bı kızla ınstada tanışarak tek gecelık aldatmış
Ayrilmakisin aldatmiş bir daha yapar yüz bulur affedersen , Ayrica ailen seni okumaya gönderiyor sen niye böyle bo*lar yapiyorsun şimdiki erkeklerin ne bk olduğu belli ztn okumaya mi gidiyorsun başka şeye mi ailenin yüzüne nasil bakiyorsun lan daha7 aylik ilişkiniz ki seni aldatmiş ztn
Ayrica onun dediklerine inaniyor musun cidden ama olan olmuş eğer affedersen yüz bulup tekrar yapma olasiliği %80 ki affedersen bu olayı sen unutamazsin hep için içini yer o yüzden ayrilll
Ne ml insanlar var ya cinsellikten sıkıldığıniçin aldattığını söylüyo ama sexting yaparak aldatıyo yalan konusuyor sıkılmıs senden arpası bol gelmiş başkası bulamaz bu da elindekinin kıymetini bilmiyo sjsjs
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
aynı unıde okuyoruz aklına gelemeyecek her yerde oral yapıyordum elımle vs. kütüphane merdiven arasında, kampüste. bazen günde 2 kere. o da artık bu durumla kafayı bozmuş fotolarıma vıdeolarıma bakarak yapmaya devam etmiş o sırada da baska bı kızla ınstada tanışarak tek gecelık aldatmış
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim beni aldatmasının sebebini benimle yaşadığı çok fazla cinsellik olduğunu söylüyor. Bu size mantıklı geliyor mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Seninle kaldırmış başkasında indirmiş olay bu
İlişkilerde bazı konularda kadınların kendisini ağırdan alması gerektiğini düşünüyorum. Sevgilinizle ille cinsellik yaşayacaksınız diye bir şart yok.
yukarda bi erkekte sırf beraber olmadım dıye böyle oldu demıs. gecıkene gecırırlee dıyo. komıkler
ben sırf gözü dışarda olmasın vs dıye bu yola basvurmustum
hıc yapmasam bu seferde cınsel hayat yoktu ondan aldattım der
Aldatacak olan her türlü yapiyor
Bir nevi makul zira bir tarafta sadece sürtünme var diğerinde derine en derine inme şansı tabi bu pragmatik bakış etik açıdan gerekçe sayılmaz
diğerinde de yüzyüze değil sadece mesajla sextingle aldattı
Desene malmış
Çok üzüldüm senin adına gerçekten. Sen onu tatmin et hemde ağzınla. O sana sadakat gösteremesin. İşte erkekler böyledir değmez. Kesin ikizler burcudur bu m*a*l.
boğa burcu
Daha yeni izledim bir astroloğu. Boğa erkeği ilk olarak cinsellik yaşıyorsa asla bağlanmazmış o kişiye. Keşke yapmasaydın yaa 😕
nerden bıleyım 😞 sevgi olarak cok sevıp sahıp cıkıp kolluyor ama tek gecelık baskasıyla sextıng...
Çok zor bir durum.. Ben olsam affetmem ve ayrılırım daha da ilgilenmem. İlgini hakketmiyor. Aynısını sen yapsan o senden soğurdu bunu düşün. Gerisi sana kalmış
Kank aldatacak olan içinde olan herrr türlü aldatirrr bu olay böyledir karaktere bakicaksin yok ben ona cinselliği sonuna kadar yaaştirsam aldatmaz diye bir şey yok bak aldatti mi? Aldatti ,
Şrfsizin bahaneye bak döksksks
İlişkiniz kaç yillik bu arada , ciddi düşünmüyorsaniz bunlari yaşaman aşiri saçma ve basitce olmuş ztn seni gözden çikarir çünkü işini halletti yani
aynı unıde aynı sınıftayız aılesıne söylemişti 7 aylıktı cıddı düşünüyorduk:)
Böyle bir mala zaman harcadiğin için yazik cidden emin ol bana bunlari yapmanda hata olmuş bana da ciddi düşünüyorum dendi ama gelip bana kumadan bahsetti😆😆 bu erkekler o kadar yalanci iki yüzlü ki mk
Aşağida da biri şey demiş bi tane koyasşm geldi gecikene geçirirler diye mdndkdd mk mallari ya
kıza demiş sevgılımı cok seviyorum senınle ask vs yasamak ıstemem ama farklı **aa**mm istıyorum doymuyorum vs demiş
onu cok seviyorum ama skm kalkınca tüm kızlar aynı gelıyo ama inince cok pişman oluyorum onu çok seviyorum demıs
Ayrilmakisin aldatmiş bir daha yapar yüz bulur affedersen , Ayrica ailen seni okumaya gönderiyor sen niye böyle bo*lar yapiyorsun şimdiki erkeklerin ne bk olduğu belli ztn okumaya mi gidiyorsun başka şeye mi ailenin yüzüne nasil bakiyorsun lan daha7 aylik ilişkiniz ki seni aldatmiş ztn
Yazik cidden ne ara birbirinizi tanidinizda bu hale geldiniz 1 yıl felan olsa normal ztn ama daha 6 7 ay yani
Ayrica onun dediklerine inaniyor musun cidden ama olan olmuş eğer affedersen yüz bulup tekrar yapma olasiliği %80 ki affedersen bu olayı sen unutamazsin hep için içini yer o yüzden ayrilll
Saçmalıyor işte işin içinden çıkamayınca böyle canım canım nedenler buluyor kendine
ya her seye de bi bahaneleri var reziller gercekten
:) ayrılın en iyisi. sende başka birine yalatırsın artık
La bu ne gerçek mi bu elemana bak nsidjsismsismsiskssma
noldu :)
Böyle bir beyinsiz varlığa zaman ayırdığın için kendine uzulmelisin
Ne ml insanlar var ya cinsellikten sıkıldığıniçin aldattığını söylüyo ama sexting yaparak aldatıyo yalan konusuyor sıkılmıs senden arpası bol gelmiş başkası bulamaz bu da elindekinin kıymetini bilmiyo sjsjs
kıza demıs ben sevgilimi cok seviyorum ama doymuyorum farklı aa**mm istiyorum demıs :)
Verme birdaha ona hak etmiyo elini becersin sjjs
Sapık sevgilin haberin olsun
neden sapık dedın
Ne olucak sen zaten yapıyomusun ve herkese kaldırabiliyo
Senin gibi hatunu bıraktı mı
hayır aldattı
ve sebebini fazla onu tatmin etmem oldugunu soyluyo
Eee seni yapmıyor muydu zaten
Ahahaha canım ya 😂😂😂
İçine girilmeyen cinsellik cinsellik değildir.
yani?
benım sorduğum soruyla bunun ne alakası var ❓
Neden içine almıyorsun
Çok fazla cinsellik değil hiç cinsellik yaşamadığın için gitmesi doğal
7 aylık ılıskımız vardı sonlara doğru ıcıme almayı denemıstım bu olaylae olmasa zaten bırlıkte olacaktık
Hep öyle olur, 7 aydır aklın neredeydi? Gecikene geçirirler
ınsanlar kac yıl beklıyor sevdiği kişiyi . 7 ay bekleyrmeyıp aldattıysa kendı bılır onun sorunı
Hayat hızlı akıyor, zaman kaybı ömürden gidiyor. Kendi bildiği için yapmış ama üzülen sensin
Nerdesin sen. Aradıgım kadın
bahaneye bak çay demle
Ayrılacaksınız. Belkide ayrıldınız 😄
İnandın mı 😃
sizce olayın aslı ne bı erkek olarak
Sapıklık
Bu ne sünepece bir cevap
erkeğin mi
Erkeğin tabi
Adam senden bıkmış alacağını almış
deyışjkliyı sevıyor
Sacma sebep